כאן אפשר למצוא הודעות של מאמני פוקר שמציעים את שירותיהם
נראה שקצת מת פה מאז הפעם האחרונה שביקרתי, אבל אנסה בכל זאת. פרשתי לפני 6 שנים , מחפש היום לחזור קצת לכושר. כאמור, אשמח להמלצה על מאמן. תודה...
היי לכולם אני בארץ לעוד שבועיים. בהזדמנות הייתי רוצה לעשות שיעור משותף לחברי הפורום ועניני הקלף למיניהם. הוא יהיה בנוסח הסברה על עקרונות שלמדתי...
הייתי שחקן בפוקרסטארס עד שהוא נסגר לישראלים ב2016. התחלתי לשחק שם עם BACKER שמהר מאוד הצלחתי לעשות לשנינו רווחים. אני מקווה לשחזר זאת ב-7XL עם מישהו...
אהלן חברים ! קצת רקע קוראים לי יבגני ואני משחק טורנירים בלימיטים נמוכים בחצי משרה כבר כמה שנים . שיחקתי יחסית הרבה לזמן שהיה לי באונליין...
שלום לכולם, לאחר תקופה של גריינד קשה בשיא של האונליין העכשווי (בשל הקורונה) והמון שעות של עבודה רציפה על המשחק, מפנה זמן לתלמידים חדשים. קצת עליי:...
שלום לכולם! מציע חבילה של שני סשנים בהם עוברים על כל מה שרלוונטי - התקנת פוקר טראקר 4 עזרה בקניית הגרסא המלאה במידת הצורך הסבר על התוכנה...
משחק 4 שנים פוקר מרוויח באינטרנט ובנוסף מלמד באקדמיה לפוקר. מציע שיעורים פרטיים במחירים נוחים, אוהב ללמד ואשמח לעזור לאנשים שמעוניינים לקחת את המשחק...
מחפש מאמן ל PLO במחיר סביר. משחק מידי פעם אומהה בסכומים לא גבוהים (בעיקר לייב) והחלטתי שאני מעוניין לעבור כרגע עם מאמן בעיקר על הבסיס של המשחק....
שלום לכולם, אני אסף למי שלא מכיר. חזרתי להעביר שיעורים. עבדתי על המשחק המון, ובעצמי התאמנתי עם השחקנים הטובים בארץ (Resharim87, Mysto ועוד מאמן...
היי, מחפש מאמן או המלצות למאמן למשחקי קאש אונליין 6מקס (הולדם ואומהה). מייל: dean7lich@gmail.com
שלום לכולם, משחק פוקר רווחי ובהצלחה ניכרת בשנתיים האחרונות. בונה בנקרול כבר כמעט שנה וממשיך להתקדם בלימיטים. מרוויח ומרסק אונליין פוקר. מציע את עזרתי...
אהלן חברים, אני מציע למי שמרגיש צורך שיעורים פרטיים במחירים באמת נוחים. אני רוצה לתרגל את יכולות ההדרכה שלי ואני מוכן לעזור לרנשים בשמחה! אני שחקן...
מחפש מורה ל PockerTracker- משלם 100 ש''ח לשעה צריך עזרה החל מרגע ההתקנה ועד ביצועים איתה בפועל. השיעור צריך להיות ב TEAM VIEWER תשלום בביטקוין...
.
מחפש מאמן ל6MAX NL25 עדיף אחד שנמצא בירושלים..אשמח להמלצות והצעות. תודה.
מקצוען קאש לייב מעביר שיעורים פרטיים וערבי משחק לימודיים (ניתוח ידיים וטיפים). בואו ללמוד איך לרסק שולחנות חבריים. :shark: 052-3732325 אדם.
מאמן מומלץ לטורנירים low/mid stakes יש כאן כאלה? תודה
לא רלוונטי
שלום לכולם, יוזר REDALERT25 החלטתי להעביר שיעורים בכל סוגי הסיטים באי אין עברתי אימון ארוך אצל Mysto20 התותח אימונים ושיעורים נוספים אצל עוד...
אהלן, אני שחקן 100nl ו- 200nl. אני עושה קאוצ'ינג לשחקני קאש באינטרנט 50nl ו-100nl. אני מציע חבילה של 5 שיעורים של שעה + לשחקנים שרוצים להתחיל...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
מיין נושאים ב..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.