אתה מכוון תוצאה.. אם התוצאה הייתה אחרת גם הייתי חושב ככה? ומן הסתם יש לו סטטס ויש דינמיקה אז לשפוט בלי אלה זה בלתי אפשרי.. היה לו TPTK.. בינינו יש מצב שאתה עושה אותו דבר סתם עם אס גבוה ושם את היריב על פלאש דרו לא ככה?
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough
דני, מה הקשר בין צנעה לבין הניסיון להבין את מהלך היד (שאני עדיין סבור ששוחקה רע).
אני לא בא לפקפק ביכולת של ננונקו (והלוואי ואגיע לחמישית מהיכולות שלו) אבל גם שחקנים גדולים משחקים רע לפעמיים...
ועומק היד זה בדיוק מה שמפריע לי! ממתי ללכת להתאבד על TPTK זה מהלך נכון ב300BB? גם אם הוא שם את וילאן על FD אני חושב ששוחק לא נכון...
אני אשמח לשמוע את דעתם של תותחי הפורום לאך ששוחקה היד (ושלא תבין לא נכון דני, אתה אחד מהם )
אני חושב שההסבר ליד הזאת הוא יותר פשוט ממה שחושבים, אין ספק שנונקו לא האמין ללימפ רירייז של הבחור ולכן שיחק את כל היד שהוא בטוח שהוא מוביל ולכן האגרסיביות, אני מאמין שצפיה שהיד הספציפית הזאת היא פשוט תוצאה של ידיים קודמות ששוחקו בינהם ולכן אין מה לשפוט את היד הספציפית, מעבר לזה לפי הptr של הבחור עם הקינגים הוא מאוד לוס וכנראה עושה הרבה לימפים ואולי הוא פשוט חטף מננונקו כמה רייזים וחיכה ליד הזאת כדי ללכוד אותו, ננונקו מצידו אולי חשב שלבחור נמאס שהוא מקפיץ עליו ולכן המשיך עם היד באגרסיביות.