|
-
רויאל פלאש
06/07/2010 01:10
שיטה איך לא להפסיד (כמעט) בקוין פליפ'ס
שיטה שאימצתי לי אחרי מודלים סטוכטיים והתמרות פורייה סטטיסטיות של גל סינוס מטבעי.
כשאני עושה אותה בשולחנות לייב מסתכלים עלי בעין עקומה, אבל אני, לא אכפת לי.
קח מטבע וקבע צד אחד כצד מנצח. רובכם מעדיפים עץ, אז בואו נגיד עץ.
כל פעם שמגיעה החלטה שאתה מזהה כקוין פליפ, הטל את המטבע. אם הוא ייפול על הצד ה"מנצח", זרוק את היד. אם הוא ייפול על הצד ה"מפסיד", כנס לקופה.
מה ההגיון?
כיוון שלטווח הארוך נקבל תוחלת ניטרלית בהטלת מטבע (על כל נצחון- הפסד, והפוך), בכל פעם שתפסיד בהטלת המטבע הצפי לטווח הארוך יהיה לנצח בקוין פליפ ביד. בכל פעם שתנצח, תצפה להפסיד ביד ולכן זרוק אותה מבלי להכניס שקל נוסף.
חברים, הסטטיסטיקה עובדת. נסו בעצמכם.
-
-
-
רויאל פלאש
-
-
סטרייט פלאש
06/07/2010 09:30
עוד כמה שיטות:
להקטין את החלון ולפתוח כשנגמר
לצעוק: תן לו עשר, תן לו שמונה, תן לו נסיך, מה קיבלנו? זין.
לתבל את המקלדת באבקת שום
להשבע שאם תנצח אתה לא נכנס יותר למירוץ עד הפיינל ולדחוף 33 ביד הבאה.
לעמוד ולצרוח יש עוד לפני שנפתחים הקלפים - כוחה של אמונה.
לעשות קולות של מכונית: וווואאאאןןןן ווווררום וווורום וווורם , וואאאאאאאאאאווווווו. ( ככה גם אם תפסיד, לפחות תיהנה מהמירוץ)
-
6 המשתמשים הבאים הודו לshing על ההודעה המועילה:
ami1983 (14/07/2010), er4n (06/07/2010), godu (14/07/2010), rozyboy (07/07/2010), shipit (06/07/2010), yarontr (07/07/2010)
-
פול האוס
06/07/2010 09:34
http://en.wikipedia.org/wiki/Gambler's_fallacy
ד"א מה לך ולהתמרות פורייה?
ועוד דבר, אם יורשה לי להגיב ברצינות- אם זיהית שהשוואה שמה אותך בקוין פליפ אז (מבחינת CEV) תמיד יהיה נכון להשוות כי הקופה תמיד תתן לך יותר מ1ל1.*
עריכה- למה תמיד מתווספות לי כוכביות להודעות?
שייקה הרגת אותי עם האחרון.
נערך לאחרונה על ידי poker_prick; 06/07/2010 ב 09:37.
זוג טוב
-
-
סטרייט פלאש
06/07/2010 09:41
במקור פורסם על ידי shaistar
עוד כמה שיטות:
להקטין את החלון ולפתוח כשנגמר
ניסיתי אתמול לסגור את החלון ולפתוח כשנגמר, אבל אז המארח צעק עלי : "מה אתה משוגע, זה אמצע יולי ואין לי מזגן !!"
-
-
רויאל פלאש
06/07/2010 09:47
שיטה מדהימה!!! תודה!!!
יש לי עוד משהו, אני נכנס עם זוג נמוך בכל מחיר אחרי ש7 פעמים לא פגעתי סט...!
הייתי בטורניר שניה לפני הכסף, 3 שחקנים עשו רייז ורירייז לפניי כשאחד נכנס אול אין ומכסה אותי. שילמתי לו עם זוג 2. היה לו אסים. כמו חמאה בא לי 2. (זה גאוני!)
-
המשתמשים הבאים מודים ל Rafi_Vegas על התגובה המועילה:
-
זוגיים
06/07/2010 10:06
אני מה אכפת לי אני תמיד מפסיד ב100 שקל
-
-
זוג
06/07/2010 11:32
חחח הרגתם אותי .... חבל שלא הכרתי את כל השיטות האלו קודם היה חוסך לי הרבה עצבים...
-
-
רויאל פלאש
06/07/2010 22:32
במקור פורסם על ידי poker_prick
http://en.wikipedia.org/wiki/Gambler's_fallacy
ד"א מה לך ולהתמרות פורייה?
ועוד דבר, אם יורשה לי להגיב ברצינות- אם זיהית שהשוואה שמה אותך בקוין פליפ אז (מבחינת CEV) תמיד יהיה נכון להשוות כי הקופה תמיד תתן לך יותר מ1ל1.*
עריכה- למה תמיד מתווספות לי כוכביות להודעות?
שייקה הרגת אותי עם האחרון.
בתור הוקטור שנותן לכל הסקלרים האבודים כאן כיוון, אתה לא מצפה שאני לא אדע להתמיר פורייתית, נכון?
אגב, כשאתה בקוין פליפ מבחינת EV, אתה תמיד בקוין פליפ ולא משנה מה תעשה.
-
-
פול האוס
06/07/2010 23:28
במקור פורסם על ידי shipit
בתור הוקטור שנותן לכל הסקלרים האבודים כאן כיוון, אתה לא מצפה שאני לא אדע להתמיר פורייתית, נכון?
צודק. לא יודע מה חשבתי לעצמי.
אז אני מבין שויתרת על קריירה בהייטק בשביל פוקר?
אגב, כשאתה בקוין פליפ מבחינת EV, אתה תמיד בקוין פליפ ולא משנה מה תעשה.
אני חשבתי שהכונה בפליפ היא שיש לך 50% סיכוי לנצח בלי קשר לאודס שאתה מקבל.
-
-
רויאל פלאש
06/07/2010 23:55
במקור פורסם על ידי poker_prick
צודק. לא יודע מה חשבתי לעצמי.
אז אני מבין שויתרת על קריירה בהייטק בשביל פוקר?
מסקנות קהות מאוד.. אתה מבין לגמרי לא נכון.
לשמחתי אין לי קריירה בהייטק ואין לי קריירה בפוקר. יש לי איזו זרימה מתגלגלת כזו, שמאוד אוהבת פוקר.
-
-
סטרייט פלאש
06/07/2010 23:57
אני אבדוק את השיטה לעומק, לדעתי מצאת דרך מעולה לנצח את הסטטיסטיקה.
גם כן הגעתי למסקנה שבמצבים של טורניר תמיד עדיף להכנס ולדחוף עם אוברקארדס מאשר זוגות - הסיבה היא שלידיים כמו KQs יש פוטנציאל הרבה יותר רחב של דרכים להרוויח את היד (לתפוס K או Q, לתפוס רצף, לתפוס צבע, או אפילו לנצח במקרה שיבואו שתי זוגות מעל על השולחן!) מאשר יד כמו 99, לכן גם 99 לא שווה כלום באול אין של כמה אנשים. הרי זוג 9 יכול רק לתפוס 9! אז בעצם KQs מוביל עליו ב 4 דרכים!
-
-
פול האוס
07/07/2010 00:20
לשמחתי אין לי קריירה בהייטק ואין לי קריירה בפוקר. יש לי איזו זרימה מתגלגלת כזו, שמאוד אוהבת פוקר.
אחלה זרימה
-
-
רויאל פלאש
07/07/2010 00:33
אמרת קריירה כאיש הייטק, הזכרת לי מזון מהיר.
-
-
פול האוס
07/07/2010 00:40
ממתי הייטק אוכלים במקדונלדס? הם אוכלים עם התלושים שלהם בג'ירף וכאלה.
עדיין מעניין אותי איך התמרות פורייה קשורות לזרימה שלך. אם תרצה להרחיב אשמח מאוד לשמוע.
-
-
רויאל פלאש
07/07/2010 00:44
אנשי הייטק מזכירים לי פאסט פוד. אין לי דרך אחרת להסביר לך.
-
-
סטרייט פלאש
07/07/2010 06:25
במקור פורסם על ידי Lucarelli
גם כן הגעתי למסקנה שבמצבים של טורניר תמיד עדיף להכנס ולדחוף עם אוברקארדס מאשר זוגות - הסיבה היא שלידיים כמו KQs יש פוטנציאל הרבה יותר רחב של דרכים להרוויח את היד (לתפוס K או Q, לתפוס רצף, לתפוס צבע, או אפילו לנצח במקרה שיבואו שתי זוגות מעל על השולחן!) מאשר יד כמו 99, לכן גם 99 לא שווה כלום באול אין של כמה אנשים. הרי זוג 9 יכול רק לתפוס 9! אז בעצם KQs מוביל עליו ב 4 דרכים!
אם כבר, לא עדיף KQ דאבל סוטד?
-
-
סטרייט
07/07/2010 09:57
במקור פורסם על ידי Lucarelli
בעצם אתה מנסה להוכיח מתמטית ש-48% יותר גדול מ-52% אחוז. בהצלחה...
-
-
סטרייט
07/07/2010 15:35
ship it - אתה כותב שטויות ומטעה אנשים.
sample size בן אדם, הטלה אחת של מטבע לא אומרת עדיין כלום, בדיוק כמו שאם יוצא אדום אחד ברולטה אני לא אהמר על שחור, אני אחכה ל5 אדומים רצוף ואז אני אשים את כל הפוקר בנקרול 10nl שלי על שחור.
לכן כשיש החלטה של מרוץ אני לוחץ על time bank מטיל מטבע כמה פעמים ואז לפי הרצף מקבל החלטה, נכון זה לוקח זמן ועבודה קשה אבל אם לכסף יש בשבילכם איזשהי משמעות אתם תעשו כמוני.
-
-
סטרייט פלאש
07/07/2010 16:51
במקור פורסם על ידי avi23
ship it - אתה כותב שטויות ומטעה אנשים.
sample size בן אדם, הטלה אחת של מטבע לא אומרת עדיין כלום, בדיוק כמו שאם יוצא אדום אחד ברולטה אני לא אהמר על שחור, אני אחכה ל5 אדומים רצוף ואז אני אשים את כל הפוקר בנקרול 10nl שלי על שחור.
לכן כשיש החלטה של מרוץ אני לוחץ על time bank מטיל מטבע כמה פעמים ואז לפי הרצף מקבל החלטה, נכון זה לוקח זמן ועבודה קשה אבל אם לכסף יש בשבילכם איזשהי משמעות אתם תעשו כמוני.
hope its a level..
-
המשתמשים הבאים מודים ל Gouch על התגובה המועילה:
|
|