|
-
22/05/2011 04:21
גם אתם אומרים לעצמכם לפעמים "גם אני שחקן טורניר"?
לפני שנתחיל רק רציתי להגיד תודה לפורום הענק הזה, אתם תורמים לכל מי ששמע על המושג פוקר בארץ עם המון מידע ועזרים אחרים. אז תודה 
לעניין...
אני משחק פוקר אמנם לא הרבה שנים אבל גם לא שחקן מתחיל. ואני גיליתי בזמן האחרון שאני ממש שחקן טורנירים.
אני יכול להרוויח בקאש פה ושם אבל טורנירים זה אני. איך עושים את הסוויץ' בראש כדי להתחיל להרוויח בקאש?
מן הסתם בקאש צריך לשחק יותר ידיים, אבל למרות שאני יודע את זה אני לא מצליח ליישם. צריך לשנות את צורת המחשבה ואני לא יודע איך עושים את זה.
רעיונות ?
-
-
-
רויאל פלאש
22/05/2011 09:22
אני אגיד לך מה אני עשיתי: לקחתי מדריך.
גם אני הייתי כמוך, והיום אני הרבה פחות גרוע.
m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s
-
-
סטרייט פלאש
22/05/2011 14:17
קצת מאמרים לא יזיקו
וחכה לעצתו של מנהיג השבט שיפיט
-
-
פול האוס
22/05/2011 18:21
ממליץ לך לשחק ב ZENGA או פליי מאני באתר אמיתי
תוך כדי ללמוד ללמוד ועוד ללמוד
כמה נושאים להתחיל
bank roll managment
posion
starting hands
beting stratagies
pot odds
outs
PLAYING 6 9 2 PLAYERS DIFFRENCES
במגרש החינמי אתה יכול לישם את מה שאתה לומד ולא כואב להפסיד
אתה תתקדם, ותרגיש שיפור
בהצלחה!
-
-
רביעייה
22/05/2011 19:26
הדבר החשוב ביותר בקאש זה BRM והתייחסות לכסף ככלי משחק, למרות שמדובר ביחס ישיר אחד לאחד עם כסף אמיתי.
אני מאוד ממליץ לעשות גריינד ארוך בפייסבוק ולהגיע למיליארד, רק בשביל לפתח משמעת שיטתית, של לקחת חלקים ומהבנקרול ולהתמודד עם ווריאנס. תוך המשחק לפתח עד כמה שאת יכול את ה ABC. לקרוא ספרים, ללמוד את הטאוריה תוך כדי פיתוח משמעת BRM. שום ספר לא יעזור לך עם משמעת, זה משהו שצריך להפנים ולפתח, ולהבין שיש ווריאנס אמיתי בפוקר.
אחרי זה תעבור לכסף, תמשיך עם הABC עד שתרגיש שזאת לא הדרך הכי רווחית. אבל לדעתי כדאי שאתה בעצמך תבין מתי הABC לא רווחי מספיק, כי אז אתה מתחיל לפתח את הטווחים האישיים שלך שמתאימים לcomfort zone שלך.
Lol Hadookaments 
-
-
סטרייט פלאש
22/05/2011 19:35
במקור פורסם על ידי Anderson
הדבר החשוב ביותר בקאש זה BRM והתייחסות לכסף ככלי משחק, למרות שמדובר ביחס ישיר אחד לאחד עם כסף אמיתי.
אני מאוד ממליץ לעשות גריינד ארוך בפייסבוק ולהגיע למיליארד, רק בשביל לפתח משמעת שיטתית, של לקחת חלקים ומהבנקרול ולהתמודד עם ווריאנס. תוך המשחק לפתח עד כמה שאת יכול את ה ABC. לקרוא ספרים, ללמוד את הטאוריה תוך כדי פיתוח משמעת BRM. שום ספר לא יעזור לך עם משמעת, זה משהו שצריך להפנים ולפתח, ולהבין שיש ווריאנס אמיתי בפוקר.
אחרי זה תעבור לכסף, תמשיך עם הABC עד שתרגיש שזאת לא הדרך הכי רווחית. אבל לדעתי כדאי שאתה בעצמך תבין מתי הABC לא רווחי מספיק, כי אז אתה מתחיל לפתח את הטווחים האישיים שלך שמתאימים לcomfort zone שלך.
+1 רק במקום פייסבוק PLAYMONEY באחד האתרים
-
-
24/05/2011 02:16
דבר ראשון, פליי מאני באתרים זה ממש ביזיון כי אין שם ממש ערך לכסף וכל יד זה בערך אול אין, אי אפשר להשתפר שם באמת.
דבר שני אני לא חדש בעולם הפוקר, ומהתגובות פה נשמע כאילו שאלתי מה הדברים הבסיסיים שצריך לדעת.
סך הכל אני שחקן טורנירים ובקאש פחות הולך לי, זה הכל, אבל מפה ועד מאמן? ברצינות? כמובן שזה יכול לעזור אבל זה מותרות רצינית..
גם ניהול בנק רול זה לא הקטע. כי עוד לא הגעתי לשם. אני פחות טוב בקאש, זה לא שאני משחק בסכומים שלא מתאימים לי. לא משנה באיזה סכום אני משחק לא הולך לי.
אנדרסון פה בדיוק הבעיה, להתייחס לכסף ככלי משחק אני חושב שאני מסוגל - הבעיה שלי זה שאני לא רגיל לשחק ידיים שהם תמונות או זוגות וכדומה. ובקאש אתה צריך שיהיה לך את הגיוון הזה בניגוד לטורניר.
זה פשוט לשנות איכשהו איזה סוויץ' בראש אבל אין לי מושג איך עושים את זה.
תודה על התגובות אגב
-
-
24/05/2011 02:49
QUESTION FROM Miss Pickle: Mr. Ivey... I do great at ring games and make money but I tend to lose in tournaments. What can help me?
ANSWER FROM Phil Ivey: yeah jus play ring games lol
אמיתי לגמרי
תהפוך וזהו
-
-
רביעייה
24/05/2011 10:57
במקור פורסם על ידי דימה
- הבעיה שלי זה שאני לא רגיל לשחק ידיים שהם תמונות או זוגות וכדומה. ובקאש אתה צריך שיהיה לך את הגיוון הזה בניגוד לטורניר.
תודה על התגובות אגב 
בכיף
אבל אין שום סיבה לא לשחק משחק TAG אם אתה מרגיש בנוח עם זה. לוקח די הרבה זמן עד שאתה מתחיל להרגיש בנוח עם לעשות 3בט עם  בבאטן לווליו.
לדעתי הדבר הכי חשוב בפוקר זה הcomfort zone. תתחיל איפה שזה מרגיש מוכר ונוח. תרחיב טווחים ופוזישנים בהתאם לנטיות הטבעיות שלך.
דווקא בקאש לייב אתה יכול להרשות לעצמך לא לשחק ידיים בכלל. במשחק לייב, אפשר לשחק שתי ידיים ב8 שעות לקום ברווח.
משחק TAG מתחת לVPIP של 18 מספיק בשביל להרוג 100NL אונליין.
אקיצר, אין ממש צורך להיגרר לחרבי דארבי.
Lol Hadookaments 
-
-
24/05/2011 11:01
בכיף
אבל אין שום סיבה לא לשחק משחק TAG אם אתה מרגיש בנוח עם זה. לוקח די הרבה זמן עד שאתה מתחיל להרגיש בנוח עם לעשות 3בט עם   בבאטן לווליו.
לדעתי הדבר הכי חשוב בפוקר זה הcomfort zone. תתחיל איפה שזה מרגיש מוכר ונוח. תרחיב טווחים ופוזישנים בהתאם לנטיות הטבעיות שלך.
דווקא בקאש לייב אתה יכול להרשות לעצמך לא לשחק ידיים בכלל. במשחק לייב, אפשר לשחק שתי ידיים ב8 שעות לקום ברווח.
משחק TAG מתחת לVPIP של 18 מספיק בשביל להרוג 100NL אונליין.
אקיצר, אין ממש צורך להיגרר לחרבי דארבי.
להרגיש בנוח לעשות 3בא עם K10 בבאטן אהה אנדרסון??? (AQ לא טוב)
שמע לאנדרסון הוא יודע מה הוא אומר יש לו כבר נסיון בזה...
-
-
רביעייה
24/05/2011 11:24
נערך לאחרונה על ידי Anderson; 24/05/2011 ב 11:41.
Lol Hadookaments 
-
-
רויאל פלאש
24/05/2011 11:25
בכיף
לוקח די הרבה זמן עד שאתה מתחיל להרגיש בנוח עם לעשות 3בט עם   בבאטן לווליו.
לוואליו ? לי זה נשמע יותר כמו ה-BOTTOM OF YOUR RANGE
-
-
רביעייה
24/05/2011 11:44
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
לוואליו ? לי זה נשמע יותר כמו ה-BOTTOM OF YOUR RANGE
מה אני קשור? אני לא אמרתי "בוא שחק כמוני". אמרתי שיקח לו הרבה זמן עד שהוא ירצה\יוכל לעשות את זה, אם הוא הולך לכיוון הזה.
Lol Hadookaments 
-
-
26/05/2011 18:23
אני בדיוק ההפך.. קאש הולך חלק וטורנירים על הפרצוף.. פתרון: לא לשחק טורנירים..
עצתי- לך באותה הדרך.. רק ההפוכה :/
-
-
פלאש
26/06/2011 02:07
תקרא ספר קאש טוב שיעשה לך את הסוויצ' בראש
-
|
|