|
-
פלאש
22/06/2011 08:52
Marginal spot
נניח ואנחנו בsb עם 89s בעומק של 150בב עושים רייז ומקבלים השוואה מהbb - רג בינוני וטריקי שאוהב להתעסק איתנו ומכסה אותנו.
הפלופ בא:
86Kr אנחנו בסי בט של 4בב ומקבלים רייז גדול ל16בב
בספוט כזה לא הגיוני שהיריב ישחק ככה עם K כי הוא לא מוציא ואליו כמעט מכלום, ולא סביר שנשווה עם פחות מK חזק שם.
הוא יכול לשחק ככה 66 או 88 אבל יש בלוקר ל88 ובכל הסבירות של סטים נמוכה.
אז אנחנו מעריכים שרוב הריינג׳ שלו מורכב מבלופים וסמי בלופים שם, לעיתים סטים או K.
מה אתם עושים במצב כזה?
מצד אחד הקופה כבר גדולה, קול פה ונצטרך כנראה לעמוד oop מול הימורים ברחובות הבאים ולתת ליריב לשחק את האקוויטי שלו בידיים כמו Ax ,79,QJ
מצד שני 3בט פה יבודד אותנו רק מול ידיים שמרסקות אותנו ויעיף את כל הבלופים מהריינג׳ של נבל- או בקיצור לא יכולים לתת פה 3בט לא לואליו ולא לבלןף (בהנחה שהוא לא זורק K אף פעם שם)
מה עושים? האם איסוף הקופה מצדיק 3b/fold? האם העובדה שאנחנו לא יכולים להמר שם לא לבלוף ולא לואליו מחייבת קול? האם בכלל פולד כאן הוא חלש אך נכון?
דעותיכם.
נערך לאחרונה על ידי Yardenz; 22/06/2011 ב 08:55.
-
-
-
פלאש
-
-
23/06/2011 08:05
הנה זרימה - ברגע שמדובר בשחקן ש"אוהב להתעסק איתנו" אז אתה מכניס הסטוריה לעסק, וכל מיני משפטים כמו "לא הגיוני שהיריב ישחק ככה עם K כי הוא לא מוציא ואליו כמעט מכלום" שאולי נכונים בואקום הופכים ללא רלוונטיים בעליל.
-
-
פלאש
23/06/2011 08:21
אבל למה ששחקן חושב יעשה שם רייז עם K בבוארד יבש ממה הוא רוצה להוציא ואליו? אנחנו לא משווים עם worse ....
עזוב רגע הסטוריה, יש לך את הנתונים שנתתי ולא מעבר לזה, מה עושים?
תתעוררו פוקרלנד זה דיון פוקר אמיתי... לא בד ביט של קוגוט...
*
-
-
23/06/2011 08:39
גם אם אתה רוצה להתעלם משיקולים כמו הסטוריה או לבלינג אז חסר כאן מידע כמו "האם נבל מסוגל לירות 3 כדורים עם אוויר מוחלט" או "מה הטייבל אימאג' שלנו בכלל". אפילו אם אנחנו בואקום מוחלט וכרגע התיישבנו מימין לשחקן לא מוכר וזאת היד הראשונה של הערב אז אתה יכול להניח שיש לך טייבל אימאג' מסויים לפי איך שאתה נראה/מתנהג ליד שולחן (אשכנזי רועד עם משקפיים או נהג מונית בשם הרצל). אי אפשר לבנות ריינג' ליריב בלי להתייחס לשאלות האלה.
אם אתה ממש ממש מתעקש אז יש שחקנים שאני אכנס לצ'ק-קול מוד ואנסה לקבל מידע לפי ההימור והסייזינג ברחובות הבאים, יש שחקנים שאקפל מולם. 3בט/פולד מתאים יותר ללוח רטוב יותר כדי לקבל ואליו מדרואינג האנדס אז אני לא אוהב את זה כאן בכלל, כי כמו שאמרת זה בעיקר מצמצם את הריינג' שלו וזה מהלך שכעקרון בא לעשות לנו חיים קלים יותר על חשבון EV.
-
-
רויאל פלאש
23/06/2011 09:40
[QUOTE=Yardenz;116795]אבל למה ששחקן חושב יעשה שם רייז עם K בבוארד יבש ממה הוא רוצה להוציא ואליו?
מ-K חלש יותר, מפלואטים, מ -8, מ-6, מ-9 10, מ 7 9 מ 5 7
עריכה: מבקדורים
-
-
פלאש
23/06/2011 10:03
צחי, אם אתה תמיד עושה רייז בלוח יבש על הטופ פייר זה משחק נורא חלש כי :
זה מסיט אותך לכיוון הדג שאובר ואליו טופ פייר.
זה פותח נגדך אפשרויות ל3בט בלוף שלא תוכל לשלם עם זוג 1.
נ.ב אתה באמת עושה פולד בספוטים כאלה עם סקנד פייר?, על סמך הנתונים שהבאתי על נבל, זה משחק חלש...
בכלליות הדיון פה הוא שנורא ברור שרוב הריינג׳ של נבל מהמר לבלוף (זאת נקודת הנחה זה לא נתון לויכוח) אז מה המהלך הכי EV+ בסיטואציה הזאת? קולדאון מוד? רייז?
נערך לאחרונה על ידי Yardenz; 23/06/2011 ב 10:07.
-
-
סטרייט פלאש
23/06/2011 10:05
השאלה שלך בגדול מעורפלת. רג טוב יודע שאתה יודע וישמח להכניס אותך אל סיטואציה כזאת. האם הוא משחק כך K לוואליו? האם יש לא 8 גם כן? איזה ריינג של 8X הוא מעלה שם והאם היד שלך שווה שואודאון? כמובן שאתה צריך לקחת בחשבון שגם הם הוא סמי בלוף או בלוף מוחלט יש עוד טרן וריבר שמסוכנים עבור היד שכבר יש לך ועשויה להוביל בפלופ. אל מול רג טוב שיש לא פוזישן עליי בשלב כזה מוקדם וכששנינו עמוקים אני מעדיף לשחק כאן 3בט פולד. 3בט והוא זורק ירגיע את הרג הזה מלהיות טריקי מדי ויצמצם הלאה את הריינג שלו במצבים כאלה. לעומת זאת, גם 3בט פולד אליו (במקרה והוא באמת טוב) תתן לא את הרושם שיש לא עסק עם שחקן שיש לא עוד כמה מהלכים בארסנל ותוריד את רמת הטריקיות שלו מולנו. חבל לתת לנבל רג את האופציה לשחק עלינו לאורך זמן בפוזישן ולחשוב שיש לא את האדג' לקחת לנו צ'יפים
לא - לו והם - אם
פאקינג בלקברי
נערך לאחרונה על ידי Sick; 23/06/2011 ב 10:08.
-
-
פלאש
23/06/2011 10:16
סיק סוף סוף תשובה לעניין... בכל מקרה למה שהוא יעשה רייז עם 8x? הוא מבודד את עצמו מול ריינג׳ חזק ממנו ולא מוריד אותי משום K,
כנ״ל רייז עם K שם, בואקום, בלי דינמיקות משוגעות סטייל לוקרלי, הוא יקבל ואליו מטווח שמרסק אותו- קינגים חזקים,AA,סטים.
אז הסיבה היחידה שהוא עושה שם רייז היא או שהוא מבלף ורוצה לקחת קופה, או שהוא עם יד מאוד חזקה שגובה ואליו. עם המידל ריינג׳ שלו כמו KQ הוא כנראה יבחר בקול.
זתומרת שהוא די פולרייזד ברייז בפלופ, אז איך לשחק פה כשיש לי עוד שני רחובות?
3בט/פולד בשביל תדמית נשמע אחלה (ככה הוא ידע שאנחנו לא פראיירים ברייזים האלה) אבל בתכלס זה יתן לנבל לשחק מושלם - פולד לבלופים שיפיט/קול למייד האנדס.
עוד דעות? איפה תותחי הקאש? אתם נתקלים בספוטים האלה המון
-
-
רויאל פלאש
23/06/2011 11:20
במקור פורסם על ידי Yardenz
צחי, אם אתה תמיד עושה רייז בלוח יבש על הטופ פייר זה משחק נורא חלש כי :
זה מסיט אותך לכיוון הדג שאובר ואליו טופ פייר.
זה פותח נגדך אפשרויות ל3בט בלוף שלא תוכל לשלם עם זוג 1.
נ.ב אתה באמת עושה פולד בספוטים כאלה עם סקנד פייר?, על סמך הנתונים שהבאתי על נבל, זה משחק חלש...
בכלליות הדיון פה הוא שנורא ברור שרוב הריינג׳ של נבל מהמר לבלוף (זאת נקודת הנחה זה לא נתון לויכוח) אז מה המהלך הכי EV+ בסיטואציה הזאת? קולדאון מוד? רייז?
מי אמר שאני תמיד עושה רייז עם טופ פייר שם? שאלת ממה רייז יכול להוציא ואלו, ועניתי
נ.ב אתה באמת עושה פולד בספוטים כאלה עם סקנד פייר?
איך הגעת למסקנה הזאת?
בכל אופן, למה ש-K יעשה רייז בפלופ? כי בדיוק כמו שאתה חושב, זה נראה בלאפי.
אני לא יודע כמה הוא שחקן כזה, אבל בגלל זה אתה צריך לדעת מול מי אתה משחק
נערך לאחרונה על ידי בומבה; 23/06/2011 ב 11:33.
-
-
סטרייט פלאש
23/06/2011 11:24
הוא עושה שם רייז עם 8X כי יש כסף מת בקופה וכי הוא חושב שהוא יכול לעשות לך אאוטפליי. כשרג כזה בפוזישן הוא ישחק שם הרבה מהלכים אל מולך אם הוא רואה בך שחקן טוב שמשנה את המשחק שלו BVB הוא ישחק קצת אאוט אוף דה בוקס כדי לנצל את העובדה שאתה שחקן חושב ולתת לך לעשות לבלינג ולפרוש אל מול כורך הנסיבות. אתה כמובן עושה אותם דברים כשאתה מבלף או מגוון את המשחק שלך, אתה גורן ללבלינג אצל היריב. כמובן שהרבה הרבה מסתכם גם אל תוך סטאק סייזיס והיסטוריה בינכם, לכן התשובה שלי נותנת בכלליות את הדעה שלי, אבל בפועל יכול להיות שהרבה משתנה בדינמיקה תוך כדי יד ויריב.
-
-
רויאל פלאש
23/06/2011 11:25
ירדן אתה כל הזמן כותב "למה שקינג יעשה רייז בפלופ הרי אין ווליו מוורס" ובאותה נשימה שוקל לעבור לקולדאון עם 89. אז כנראה שבדינמיקה הנכונה יש ווליו מוורס...
-
המשתמשים הבאים מודים ל Dr. Spew על התגובה המועילה:
-
פול האוס
23/06/2011 11:32
לא ציינת באיזה בליינדים אתה משחק, וזה חשוב, ולדעתי בעומק הזה אין לך מה לבטל את אופציית הקול מהר מדי.
-
-
פלאש
23/06/2011 14:07
רועי אם נבל יודע שאני יודע, הוא יכול לנצל את זה, בוא נניח שהוא לא ברמה כזאת גבוהה כדי שאני אלבל את עצמי לקול למידל ריינג׳ שלו.
בוא נניח שיש לי נוט פה שנבל בפולרייזד רייז.
אתם מעדיפים קולדאון או 3בט/פולד ובוחרים בלהט הרגע? פולד בא בחשבון בכלל בפלופ?
-
-
סטרייט פלאש
23/06/2011 15:15
לול, פולד בעומק הזה לפעמים זה מהלך מתבקש.
אבל אנחנו משחקים פוקר, אנחנו גאים מדי לזרוק.
-
-
27/06/2011 17:47
אני לפעמים עושה את המלך של הנבל עם זוג 99 עד QQ אבל לי יש תדמית ניטית ו K חלש זורק מולי...
-
-
רויאל פלאש
28/06/2011 08:40
i got too many things to say about this post. will write later
-
המשתמשים הבאים מודים ל 300warrior על התגובה המועילה:
-
רויאל פלאש
28/06/2011 20:33
call and in turn check-raise
-
-
פלאש
28/06/2011 20:48
במקור פורסם על ידי poker_dream
call and in turn check-raise
אוקיי, הסבר על מהלך ההיגיון?
-
-
רויאל פלאש
29/06/2011 00:07
אוקיי אז כמה נקודות לגבי הריינג של הנבל:
-הוא משחק ככה +KJ לואליו. למה? בדיוק בגלל האימג׳ שלו. בגלל שלא נותנים לו קרדיט הוא יקבל השוואות ״רכות״ ולכן הוא יכול להרחיב את הואליו ריינג שלו. זה יעבוד לו מצוין נגד שחקנים חלשים שנוטים להשוות הרבה יותר ממה שהם צריכים.
-שחקן פרוע מחזיק כאן את כל הקומבינציות של זוגיים.
-שחקן פרוע יהיה פה עם כל מגוון האויר החל מאס גבוה ועד לגאטשוטים עם בקרדור לפלאש.
לגבי ליין:
א.3בט/פולד מעיף את כל האויר שלו ובמקרה הגרוע פותח לו הזדמנות לבלף אותך שוב אם זה שחקן עם ביצים שמכיר את הנטיות שלך.
ב. פולד - הופך אותך כמנוצל מסיבות ברורות.
ג. קול - משאיר לו הזדמנות לזרוק עוד כסף אגרסיבי לקופה. החלק הפחות נחמד שהוא שם אותנו במקומות לא נחמדים במיוחד ברחובות הבאים. אבל זה בדיוק החלק הכי מעניין במשחק הזה.
עריכה: רק עכשיו ראיתי שאנחנו בלי פוזישן. אני אמשיך לכתוב מחר.
נערך לאחרונה על ידי 300warrior; 29/06/2011 ב 00:24.
-
|
|