|
-
סטרייט פלאש
29/07/2011 06:40
הרחוב הכי חשוב בפוקר הוא :
במייקרוס / לייב = פרי-פלופ
סמול סטייקס = הפלופ
מיד סטייקס = הטרן
היי סטייקס = הריבר?
לגבי השלישי אני די בטוח - וגם לגבי הראשון, ללא ספק הטרן הוא הרחוב שמשוחק הכי גרוע בין כולם.
-
5 המשתמשים הבאים הודו לLucarelli על ההודעה המועילה:
avi23 (29/07/2011), BarMenham (29/07/2011), niro21 (29/07/2011), OriQ9s (29/07/2011), בומבה (29/07/2011)
-
-
פול האוס
-
-
רויאל פלאש
29/07/2011 09:55
לייב = פריפלופ. בלי שאלה.
-
-
רויאל פלאש
29/07/2011 09:57
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
אני חושב שהעומק די גורם לזה להשתנות תקנו אותי אם אני טועה
To improve is to change; to be perfect is to change often.

-
-
רויאל פלאש
29/07/2011 10:33
כן, העומק הופך את הפריפלופ ליותר קריטי
-
-
פול האוס
29/07/2011 11:01
turn - separates the men from the boys.
-
-
רויאל פלאש
29/07/2011 11:08
איך הפריפלופ יכול להיות יותר קריטי מהטרן?
קח לדוגמה שני שחקנים, אחד יודע לשחק פרהפלופ מושלם אבל אחרי הטרן מאבד את הצפון, והשני עושה שטויות פרהפלופ אבל אחרי הטרן הוא ישחק מצוין
איפה הטעויות יהיו יותר יקרות?
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
סטרייט פלאש
29/07/2011 11:44
במקור פורסם על ידי gspot
איך הפריפלופ יכול להיות יותר קריטי מהטרן?
קח לדוגמה שני שחקנים, אחד יודע לשחק פרהפלופ מושלם אבל אחרי הטרן מאבד את הצפון, והשני עושה שטויות פרהפלופ אבל אחרי הטרן הוא ישחק מצוין
איפה הטעויות יהיו יותר יקרות?
לשחק נכון פריפלופ אבל לשחקן רע את הטרן זה לא מספיק בשביל להיות ריווחי...
אבל שחקן שמשחק רע פרי , כבר לא ישנה איך הוא משחק בשאר הרחובות הוא יפסיד ארגזים בלוונג ראן imo.
-
-
רויאל פלאש
29/07/2011 12:08
לא אמרתי שזה יגרום לזה שאחד מהם יהיה רווחי.
ולגבי הנקודה השנייה, אני לא חושב שזה נכון, נגיד שהוא יעשה שטויות פרי (יעשה לימפ עם אסים מהסמול, לימפ קול עם זבל בלי פוזישן) אבל המשחק הוא מספיק דיפ כדי שהוא יוכל קצת "לפצות" על זה יותר מאוחר,
אתה לא חושב שהוא יהיה יותר רווחי מהשחקן שלא יודע מה הולך איתו אחרי שיש כמה קלפים על השולחן?
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
29/07/2011 12:27
כוחו של שחקן בוואקום-פוקר נמדד בכמות הטעויות שהוא (לא) עושה.
ב100בב, הטרן הוא פשוט השילוב (היחסית אידיאלי) בין:
1. מספיק כסף בקופה כדי לספק טעויות בגודל הימורים, השוואות, זריקות וכו'.
2. מספיק כסף מאחורה כדי לספק טעויות ברייזים, לוורג'ים, הערכה לא נכונה של סיכויים או התחייבויות ועוד רבים וטובים.
3. לא ההחלטה הראשונה ביד, ולא ההחלטה האחרונה ביד (טעות בטרן מובילה מן הסתם למצב לא תקין בריבר, שממנו אי אפשר לעשות החלטה טובה, אלא רק את ההחלטה שהכי פחות רעה).
4. הרחוב האחרון בו ההפרש בין הידיים עדיין תלוי בואריאנס (ומן הסתם, בצורה הכי קטנה).
מכאן להגיד איזה רחוב הכי חשוב זה סתם באוויר, כי אפילו אם טעות בטרן היא גרועה פי 5 מטעות פריפלופ, כל שחקן עושה פי 10 החלטות פריפלופ על כל טרן יחיד שהוא רואה.
בהתחשבות בהסתברויות של לראות רחוב מסוים, אפשר להעריך פחות או יותר איזה רחוב נותן את האימפקט הכי חשוב, אבל זה אני כבר משאיר לאנשים שלא ממציאים שטויות וכותבים מה בא לראש.
-
המשתמשים הבאים מודים ל minraise על התגובה המועילה:
-
סטרייט פלאש
29/07/2011 12:55
במקור פורסם על ידי gspot
לא אמרתי שזה יגרום לזה שאחד מהם יהיה רווחי.
ולגבי הנקודה השנייה, אני לא חושב שזה נכון, נגיד שהוא יעשה שטויות פרי (יעשה לימפ עם אסים מהסמול, לימפ קול עם זבל בלי פוזישן) אבל המשחק הוא מספיק דיפ כדי שהוא יוכל קצת "לפצות" על זה יותר מאוחר,
אתה לא חושב שהוא יהיה יותר רווחי מהשחקן שלא יודע מה הולך איתו אחרי שיש כמה קלפים על השולחן?
לא נראה לי שאפשר להעלות סיטואציה מסויימת בשביל לתת את הערכה הזאת...
מהכרות שלי עם הרבה שחקני לייב אני מניח שדליפות פרי הרבה יותר קריטיות מאשר דליפה בכל רחוב אחר, מהסיבה הפשוטה שבלייב
אנחנו משחקים בעיקר את היד שלנו (מול מרבית השחקנים) ומהסיבה הנוספת שמינרייז אמר...שאנחנו יושבים על הרבה יותר סיטואציות פריפלופ מאשר סיטואציות בטרן.
-
-
30/07/2011 02:07
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
בלייב הרחוב הכי חשוב הוא הרחוב שהכי קרוב לפארטיה ויש בו כספומט...
-
המשתמשים הבאים מודים ל AA23ds על התגובה המועילה:
-
סטרייט פלאש
30/07/2011 02:11
במקור פורסם על ידי AA23ds
בלייב הרחוב הכי חשוב הוא הרחוב שהכי קרוב לפארטיה ויש בו כספומט...
מי צריך כספומט? אישורים באוויר.
-
-
-
המשתמשים הבאים מודים ל The 16th Keves על התגובה המועילה:
|
|