.
נערך לאחרונה על ידי FinalTableDis; 28/12/2015 ב 08:40.
לכמה זמן ההתחייבות שלכם אחד כלפי השני?
m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s
בטח מכיר...קונה 49% אחוז מחבילה של 31K כאילו זה גרעינים
Trying to bluff a donkey is never a good idea written in blood
מה המטרות שלך לגבי משחק פוקר? איך הרווחים שלך (אם בא לך לפרט או לתת שם משתמש) עד כה? אתה משחק פוקר לפרנסתך? בגדול ללמוד משחקני M-H טובים בMTT זה זהב וישתלם מאוד בעתיד, אז אני חוזר לכל השאלות ששאלתי
שווה.
תגביל בזמן
תודה על התגובות במקור פורסם על ידי tomsilk לכמה זמן ההתחייבות שלכם אחד כלפי השני? אין התחייבות, אני יכול להפסיק כל עוד אני לא במייקאפ. מה המטרות שלך לגבי משחק פוקר? איך הרווחים שלך (אם בא לך לפרט או לתת שם משתמש) עד כה? אתה משחק פוקר לפרנסתך? להרוויח כמה שיותר כסף עשיתי בערך 25K בחצי שנה האחרונה מאז שהתחלתי להתמקד ב mtts. כרגע כן, אין לי עבודה אחרת או לימודים.
במקור פורסם על ידי FinalTableDis תודה על התגובות אין התחייבות, אני יכול להפסיק כל עוד אני לא במייקאפ. להרוויח כמה שיותר כסף עשיתי בערך 25K בחצי שנה האחרונה מאז שהתחלתי להתמקד ב mtts. כרגע כן, אין לי עבודה אחרת או לימודים. מאוד מאוד שווה , הייתי הולך על זה בכל הכוח (הייתי אפילו מחפש כזה דבר בשביל עצמי אם לא הייתי לפני הפסקה ארוכה)
במקור פורסם על ידי alon_mor19 מאוד מאוד שווה , הייתי הולך על זה בכל הכוח (הייתי אפילו מחפש כזה דבר בשביל עצמי אם לא הייתי לפני הפסקה ארוכה) +1
click here for poker coaching
אין תחליף בעולם לקאוצ'ינג, אין דרך טובה יותר או מקבילה לזה להפוך להיות שחקן אש. לך על זה בכל הכוח.
אוקיי אם זה כל כך שווה אז נלך על זה בכל הכח ונקווה לטוב! תודה רבה על התגובות.