|
-
רויאל פלאש
16/07/2010 16:41
Taking notes
איך אתם משתמשים באופציה של הערות על שחקנים?
אני בד"כ רושם משהו כמו השווה 3BET עם KJ OOP.
או CALLING STATION
ראיתי שמעולם לא רשמתי NOTE חיובי על שחקן, בד"כ שחקן טוב אפשר לדעת לפי סטטיסטיקות וSHARKSCOPE (הכל בטורנירים) אבל יש דרכים יותר מועילות להשתמש בNOTES?
נגיד לתת צבע מסוים לפי רמה כדי לא לפתוח את הNOTES כל פעם שאתם רואים מישהו
בקיצור אשמח לקבל הערות
-
-
-
רויאל פלאש
16/07/2010 17:28
על שחקן שמשווה 3בט עם KJ OOP אני פשוט רושם דונק פיש אידיוט מפגר , לפעמים אני מרחיב ורושם אידיוט עם קינג ג'ק.
במילים פשוטות זה אומר לי שהשחקן לא חושב מה יש לי , לכן אני לא אנסה לחשוב מה הוא חושב שיש לי .
יותר פעמים אני רושם PLAY ANY TWO על שחקנים ש"מתנדבים לשים כסף בקופה 30%+.
או PLAY ANY TWO ANY POS על כאלה שעושים לימפ UTG עם חרא בשקית.
ומעבר לזה סיסטמים שמצאתי , פעם מצאתי ששחקן גונב המון מה-CO , אבל לא מרבה לגנוב מהדילר.
יש גם מקרים שאני ירשום על שחקן VERY TIGHT , או שחקן שחקן , אבל בגדול רוב הקומנטים זה על מפגרים , פשוט קל לזהות אותם והם הכסף הגדול והיוצא מן הכלל.
-
-
סטרייט פלאש
16/07/2010 17:47
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough
-
-
רויאל פלאש
16/07/2010 18:35
יש קצת תיאור על זה במאמר כאן.
חובה להשתמש בצבעים. לקבוע איזה צבע יסמן איזה שחקן ולצבוע את השחקנים.
לדעתי אין צורך לרשום דברים ברורים שרואים מהתוכנת מעקב, כמו מישהו שעושה הרבה לימפים או מישהו שמשחק טייט אגרסיב, אלא דברים שיותר קשורים ל:
- איך הוא מהמר ומה היה לו.
- עם איזה סוג ידיים הוא עושה רייז ועם איזה לא. מאיזה פוזישן.
- הימורים בריבר. (ריבר זה הסטריט הכי חשוב כי הקופה הכי גדולה בשלב הזה וטעות בריבר היא תמיד קריטית). כמה מהמר עם נאטס / בלוף.
- איך מהמר יד גדולה. דונק עם סט נגד שחקן אחד אגרסור. דונק בטרן אחרי פגיעה בדרואו.
ברור שנגד שחקן שמגוון הרבה, יהיה הרבה יותר קשה.
-
-
19/12/2011 17:01
מצטער שאני מקפיץ נושא כל-כך ישן, אך הוא מעסיק אותי בזמן האחרון !
הנוטים שלי הם בעיקר לדברים חריגים, כגון :
- Limp AA from UTG/ call pot size bet with a godshot/raise 4.5x from EP then folds to a20bb shove
הצבעים אצלי משמשים בעיקר לרמות, כגון : צהוב זה שחקן חלש או שחקן שאני לא סגור עליו עדיין, ככל שהצבע עולה הרמה עולה, צבעים מתקדמים יותר מסמנים לי רגים שאני משחק איתם כל יום.
מול רגים שאני משחק איתם כל יום S&G הנוטים קצת יותר מפורטים, מה הטווח פתיחה שלהם לאיזו יד, כגון :
2x - K-J(from LP), 55 (from EP) , AA (from the btn
3x - AA from utg, QQ from LP
4x - 88 from EP
וכו'....
אגב ניסו בעבר לעשות בפורום שיתוף NOTES? זה יכול להיות רעיון מעולה
-
|
|