לא שזה משנה משהו אבל סתם מתוך סקרנות: מתחת לכל שם משתמש יש דירוג (קלף גבוה, זוג, זוגיים, שלישייה וכן הלאה), אפשר לדעת ע"פ מה זה נקבע?
זה לפי מה שאתה מייצג והתדמית שלך בפורום
מספר ההודעות שלך מסתבר שלא, כי אני רואה שאני עוקף אותך בדירוג.
נערך לאחרונה על ידי moses; 14/10/2011 ב 19:04. סיבה: טעות
טוב זה היה ברור שהשאלה היא הרמה להנחתה, אבל אפשר בכל זאת?
יש לי יותר הודעות משלך משה ואני זוג ואתה זוגיים
במקור פורסם על ידי moses מספר ההודעות שלך this
To improve is to change; to be perfect is to change often.
אף אחד לא יודע?
אז מעניין אותי לדעת האם ה "level" הבא של gspot יהיה "גוזז צמרים"? מה אתם חושבים?
מספר הודעות. משתמשים ברשימת אמינות לפעמים לוקח לזה זמן להתעדכן בגלל עניין טכני.
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
nice pot (14/10/2011)
זה לא פייר, אני מפסיד מלא רייקבק.
chump (14/10/2011)
במקור פורסם על ידי thedududu זה לא פייר, אני מפסיד מלא רייקבק. פשוט לך על הכפלה אדום שחור ברגע שאתה מקבל את הרייקבק.
נערך לאחרונה על ידי shing; 14/10/2011 ב 20:48.
click here for poker coaching
עדיף כבר לשים הכל על ה - 7 זה כפול שלושים וחמש מובטח!
תודה על העדכון, עכשו שעברתי את משה אני רגוע.
moses (15/10/2011)
במקור פורסם על ידי gspot מספר הודעות. משתמשים ברשימת אמינות לפעמים לוקח לזה זמן להתעדכן בגלל עניין טכני. לנץ ואני דורשים שההנהלה תמצא אפשרויות קידום לאלו שהגיעו לרויאל (או שאני חוזר לפוקרניוז!)
במקור פורסם על ידי roie_bz לנץ ואני דורשים שההנהלה תמצא אפשרויות קידום לאלו שהגיעו לרויאל (או שאני חוזר לפוקרניוז!) ההנהלה דורשת שקודם תמצאו חיים.
...I'll play any man from any Land any game that he can name any amount that i can Count
אפשר לעשות מדרג של מקומות בהם קיבלת את הרויאל פלאש כמו חגורה שחורה דן אחד, דן שני שלישי וכן הלאה, אז זה יהיה רויאל פלאש בית הגינדוסים, רויאל פלאש בהפלגה, בקזינו לוטרקי , EPT משהו, וכו'.
במקור פורסם על ידי PushOrFoldiT ההנהלה דורשת שקודם תמצאו חיים. עד לזכרון אני אבוא לטפל בך יא כבשה
<-
במקור פורסם על ידי roie_bz לנץ ואני דורשים שההנהלה תמצא אפשרויות קידום לאלו שהגיעו לרויאל (או שאני חוזר לפוקרניוז!) חשוואה