היי
חבר ואני החלטנו לנסות לשים קץ לויכוח "מי שחקן טוב יותר" (או "מי גרוע פחות") ולעשות ביננו איזה צ'לנג' קטן בין שנינו.
החוקים פשוטים מאוד:
עשרים סשנים (אנחנו משחקים שקל שתיים פעם בשבוע, 7-9 שחקנים)
בסוף כל סשן אני מתעד את התוצאה של שנינו (פלוס 500, מינוס 1200 וכו'), ומנהל רישום לאורך כל התקופה.
בסוף התקופה מי שיש לו תוצאה טובה יותר הוא המנצח. לצורך העניין גם אם תיאורטית שנינו מופסדים - מי שמופסד פחות ניצח.
הפרס הוא שני ארגזים.
כרגע אנחנו אחרי שבעה מחזורים (מתוך עשרים כאמור) וכבר יש דיבורים על אליפות.
השאלה שלי היא האם המדגם מספיק גדול בעינכם? או שמא זה קטן מדי ולא מייצג מספיק?
מדובר על (20 סשנים) X (כ-7 שעות) X (כ-26 ידיים בשעה) = כ- 3600 ידיים
תודה
"We are currently not planning on conquering the world."
- Sergey Brin
אם אחרי 20 סשנים ניצחת - זה מדגם מייצג.
אם אחרי 20 סשנים הפסדת - זה לא קרוב להיות מדגם מייצג, חייבים עוד 100 סשנים ברור מה יש לך סתם רצת טוב בוא הדז אפ.
עכשיו אתה תשאל ואני אמציא. (ושאווט אווט מקרי לפינקלשטיין)
מסטרמן - לא תמצא תשובה מדויקת, כל מספר שנזרוק יהיה מופלץ. התנאים גם אף פעם לא שווים לאורך כל הזמן, בייחוד בקצב שלוקח לשחק לייב. פשוט תקבעו את מספר הסשנים הכי גדול שאתם יכולים לעמוד בו ולכו עם זה.
עוד לא הגיעו הם בדרך.
לדעתי גם כן לא מספיק , אבל בגלל שמשחקים על אותו שולחן והדגימה היא על אותה אוכלוסיה במדוייק (ברור שגם למיקום יש חשיבות ) אפשר להסתפק גם בפחות מ-20,000 ידיים . במקרה כזה סטיית התקן שלאחר מכן גם במדגם גדול יותר כנראה לא תהייה גדולה מ-10% .
בגלל שמשחקים על אותו שולחן והדגימה היא על אותה אוכלוסיה במדוייק (ברור שגם למיקום יש חשיבות ) אפשר להסתפק גם בפחות מ-20,000 ידיים . .
האוכלוסיה זהה לגמרי פלוס מינוס שחקן שניים שמתחלפים. המיקום הוא תמיד משחק בית שלו שזה טיפה בעייתי לי כי כשהוא מורווח "אפשר לפרק באחת בלילה" וכשהוא שרוף נשארים עד שמישהו מת בערך..
אגב אפרופו מיקום אנחנו עושים שבוע שבוע בפוזישן ביננו..
במקור פורסם על ידי ישראל
במקרה כזה סטיית התקן שלאחר מכן גם במדגם גדול יותר כנראה לא תהייה גדולה מ-10%
תוכל להסביר\ לתת איזה קישור? איך אני מודד סטיית תקן במקרה הזה על סמך מה אתה מתבסס?
תודה
- Sergey Brin
מסטרמן - לא תמצא תשובה מדויקת, כל מספר שנזרוק יהיה מופלץ. התנאים גם אף פעם לא שווים לאורך כל הזמן, בייחוד בקצב שלוקח לשחק לייב. פשוט תקבעו את מספר הסשנים הכי גדול שאתם יכולים לעמוד בו ולכו עם זה.
אני לא אוהב את התשובה הזאת... ובטח לא את של ג'יספוט אפילו אם זה נכון.. פאקינג 20K ידיים?? זה מאה עשרים סשנים זה יותר משנתיים זה טירוף לי
- Sergey Brin
אני לא אוהב את התשובה הזאת... ובטח לא את של ג'יספוט אפילו אם זה נכון.. פאקינג 20K ידיים?? זה מאה עשרים סשנים זה יותר משנתיים זה טירוף לי
אוהב לא אוהב, השאלה עד כמה אתה רוצה שזכות ההתלהבות תהיה לגיטימית... אז תעשה 7200 ידיים,5 ארגזים (כפול ידיים כפול פרס + פיצוי על עוגמת נפש) וסגור עניין.
תוכל להסביר\ לתת איזה קישור? איך אני מודד סטיית תקן במקרה הזה על סמך מה אתה מתבסס?
תודה[/QUOTE]
קראתי לפני כשלושה חודשים מאמר בטעות כשחיפשתי הסבר על הגרף של luck adjustment בהולדם מנג'ר עם אחוזי סטיית תקן לפי מספר ידיים. אנסה לאתר לך. יקח לי קצת זמן.
יש שתי אפשרויות, אם זה מי שאני חושב שזה והוא מגיב בפורום, אז זה מאוד מאוד קרוב.
אם זה מי שאני חושב שזה והוא פיזר את כספו (או גנייתו) ברחבי קהילת הפוקר כי הוא *כבש* מקסימום, אז גימסטר, עשית בט טוב.
בכל מקרה, בהצלחה.
ואגב, תכניסו מדי פעם לשולחן שחקן טוב בפוזישן על שניכם. נראה אתכם אז
יש שתי אפשרויות, אם זה מי שאני חושב שזה והוא מגיב בפורום, אז זה מאוד מאוד קרוב.
אם זה מי שאני חושב שזה והוא פיזר את כספו (או גנייתו) ברחבי קהילת הפוקר כי הוא *כבש* מקסימום, אז גימסטר, עשית בט טוב.
זה לא הראשון..
והשאר אתה אמרת אני לא מגיב :-)
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
ואגב, תכניסו מדי פעם לשולחן שחקן טוב בפוזישן על שניכם. נראה אתכם אז
תנוח
נערך לאחרונה על ידי gMester; 01/12/2011 ב 13:47.
- Sergey Brin