Full Tilt Poker $75,000 Guarantee No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 8 players
The Official 2+2 Hand Converter Powered By DeucesCracked.com
MP1: t1255 M = 20.92
MP2: t6335 M = 105.58
CO: t2775 M = 46.25 BTN: t2800 M = 46.67
SB: t3220 M = 53.67
BB: t3230 M = 53.83
UTG: t2350 M = 39.17 Hero (UTG+1): t6170 M = 102.83
Pre Flop: (t60) Hero is UTG+1 with 1 fold, Hero raises to t120, 3 folds, BTN calls t120, 2 folds
הימור הגנה עם TPTK לא הגיוני פה, הוא לא ישלם לך עם יד יותר טובה אלא יחזור עליך
לרוב אעדיף לצ'קצ'ק את הריבר כמוך
ידיים שאתה רוצה לקבל ואלו מהן יהמרו כנראה (AJ AT)
אתה לא רוצה לקבל צ'ק רייז מ- סט/זוגות/בלוף
ואתה מעודד FD לבלף
אני מעדיף פה בט בטרן על צ'ק.
הQ זה לא קלף שצריך לגרום לך להפסיק להמר שם ולהפסיד ואליו במיוחד שאתה אוף פוזישן...
במיוחד שרוב הריינג' שלו מורכב מ AX ופלאש וסטרייט דרואו (קשה לראות סט לא חזור עליך בבורד כזה רטוב עם A בפלופ).
אני מעדיף פה בט בטרן על צ'ק.
הQ זה לא קלף שצריך לגרום לך להפסיק להמר שם ולהפסיד ואליו במיוחד שאתה אוף פוזישן...
במיוחד שרוב הריינג' שלו מורכב מ AX ופלאש וסטרייט דרואו (קשה לראות סט לא חזור עליך בבורד כזה רטוב עם A בפלופ).
הבורד כאן לא כל כך רטוב. חוץ מפלאש דרואו אין פה שליפות אחרות כל כך.
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
הימור הגנה עם TPTK לא הגיוני פה, הוא לא ישלם לך עם יד יותר טובה אלא יחזור עליך
לרוב אעדיף לצ'קצ'ק את הריבר כמוך
ידיים שאתה רוצה לקבל ואלו מהן יהמרו כנראה (AJ AT)
אתה לא רוצה לקבל צ'ק רייז מ- סט/זוגות/בלוף
ואתה מעודד FD לבלף
WP
אין צ'ק רייז, אתה OOP
לא היית מהמר טרן פה?
אני מהמר טרן ומצ'קצ'ק ריבר.
יש עדיין המון ידיים להוציא מהן ואליו לפני שיבוא קולר בריבר (קלאב)
אם כבר צ'קצ'קת טרן זה תלוי ביריב- אם הוא מסוגל לבלף missed FD זה צ'ק טוב, אם לא- אתה אמנם מקבל בט מ-AJ\AT אבל המון כבשים ישוו הימור שלך בריבר עם TT\JJ\9x\Qxc אבל יתנו צ'ק מאחורה, ככה שאני לא בטוח לגבי שני צ'קים...
תלוי יריב, נגד יריבים מסויימים אני אהמר את הטורן ואצ'קצ'ק ריבר
נגד שחקנים סולידים ש-AJ ומטה מחוץ לטווח שלהם אני לא אהמר
צחי וגם רוזי
אתם יכולים אולי להסביר קצת ע"פ איזה פרמטר בPT אתם יכולים "לקטרג" יריב ששוה לעשות עליו Bluff inducing
?aggresion factor
או שאולי אתם משתמשים בהיסטוריה מידיים קודמות?
רוב השחקנים שאני לא מכיר ושהנתונים שלהם לא מזהירים (משחקים אחוז גבוה מהידיים), הם שחקנים שיעשו נגדי טעויות בתדירות גבוהה יותר
אני לא סגור לגבי ה-aggresion factor הזה. התחלתי לעקוב אחריו באחרונה ולנסות להשתממש בו בהתאם, אבל יש כמה דברים מוזרים לי
שחקן עם נתונים של 24/8 - איך יכול להיות שה-AF שלו הוא 5? מצד אחד הוא מראה פסיביות פרה פלופ (יותר לימפים ופלאטים, ופחות רייזים) ומצד שני יש לו AF גבוה של 5
וכנ"ל לגבי הרבה מקרים הפוכים
AF מתייחס רק לפוסט פלופ, אם השחקן משחק פאסיבי יחסית פריפלופ אבל אגרסיבי פריפלופ הוא יכול להיות 24/8/4.4 נגיד.
זה לא כזה מוזר ד"א. המון שחקנים מתחילים לא מסוגלים לקפל QJo פריפלופ או עושים לימפ עם A9o מ-MP כי קשה להם לקפל ידיים "יפות" פריפלופ.
אבל כשיש להם טופ פייר הם נותנים רייז, וכשיש להם FD הם תמיד יתנו בט כשיצ'קצ'קו אליהם או יתנו רייז על בט בטרן כי הם "מתוסכלים" שאין להם pot odds להשוות וכו'...
שחקן שהייתי חושב על check to induce a bet נגדו הרבה יהיה מישהו עם נגיד 3.5-4 ומעלה AF. אבל זה עדיין תלוי במצב...
עריכה: אני מסתכל גם על Afq גם אבל הרוב חושבים שזה מוגזם...