אני משחק סיטאנג גו ברמה של דולר וחצי. לכמה roi אני אמור להגיע להגיע מתוך כמות משחקים כדי שאני יוכל לעלות ״ שלב״
זה עניין של רול (כמה כסף יש לך בחשבון), לא רק רוי.
isrwinner (01/01/2012)
מה הקשר יש לי מיליון והroi אחוז אחד. אני כנראה לא מתאים כדי להתקדם. כמובן שצריך בנקרול מסוים אבל מדובר על גרושים אז זה לא מה שימנע ממני לעלות רמה
לפי דעתי : כמות של 500 משחקים עם ROI מעל 25% ורול של 100 BUY-IN די יספיקו לשלב הבא .....
במקור פורסם על ידי isrwinner מה הקשר יש לי מיליון והroi אחוז אחד. אני כנראה לא מתאים כדי להתקדם. כמובן שצריך בנקרול מסוים אבל מדובר על גרושים אז זה לא מה שימנע ממני לעלות רמה אחד הדברים הכי חשובים זה איך אתה מרגיש עם המשחק שלך
לא אמרתי שמדובר בבנקרול בלבד, אמרתי שצריך להפגין רוי מסויים וגם שיהיה רול מספק.
נכון השאלה מהוא הרוי המתאים למשחק שני שולחנות ואם זה שונה ממשחק של 90/180/45 שחקנים
זה שונה ,תעבור שלב שלב ,מה המטרה שלך לעבור בדולר וחצי מ18 איש ל45 ואז 90 או קודם להתקדם ברמה של העלות כניסה כלומר מדולר וחצי ב18 איש ל3.5 ל18 איש ??
במקור פורסם על ידי isrwinner מה הקשר יש לי מיליון והroi אחוז אחד. אני כנראה לא מתאים כדי להתקדם. כמובן שצריך בנקרול מסוים אבל מדובר על גרושים אז זה לא מה שימנע ממני לעלות רמה אם יש לך רול של מיליון (דולר או שקל), והרוי שלך הוא +1% אני חושב שאתה יכול להתקדם "שלב"
אני שואל כי אני מרגיש את אותו התסכול לגבי העולם הגאו-פוליטי כיום, שלדעתי התחיל עוד מימי קיסינג'ר אבל זה נושא ליום אחר...