לפי מה שהבנתי (לא יודע איך זה אחרי השינויים) אבל זאת הייתה אחת הדרכים הטובות להשיג הרבה FPP
היו בפוקר ניוז (עדיף לא לציין שמות) כמה שעשו מזה כסף לא רע...
לפי מה שהבנתי (לא יודע איך זה אחרי השינויים) אבל זאת הייתה אחת הדרכים הטובות להשיג הרבה FPP
היו בפוקר ניוז (עדיף לא לציין שמות) כמה שעשו מזה כסף לא רע...
וואי, מזמן לא נכנסתי לאתר.... כן, אני שחקן לימיט והחלטתי לא לעבור בינתיים כי לימיט משלם כל כך טוב..... יש לי מספיק משחקים בינתיים למרות שאני מסכים שזה פחות פופולרי מנו-לימיט, אין ספק...
כן, אפשר להרוויח מ- hu, המשחק נעשה ריווחי בעיקר מעל לימיטים של 2-4, פחות מזה הרייק אוכל אותך. הבעיה העיקרית היא שאין הרבה שחקנים גרועים כמספר השחקנים הטובים/ בינוניים, צריך לחכות הרבה זמן עד שמגיע שחקן לשולחן ויש הרבה שחקנים כמוך שמחכים לשחקן (ראה רשימת המתנה בלובי של סטארס). הפתרון למי שהוא שחקן טוב - לשחק בכמה אתרים, לשחק בכמה לימיטים, לשחק בכמה סוגי משחקים - 6מקס/10שחקנים, או לפתוח שולחן בעצמך ולחכות.
לפני שנתיים הייתי משחק 2/4 3/6 5/10 קבוע במשך כמה חודשים רווח יפה של 15k עד שלקחתי את הרול ל50/100 ו100/200 והרגים קרעו אותי (הייתי טוב פשוט הווריאנס הרג אותי כל סט שלי היה להם בקדור סטרייט או פלאש וכל aq ak שתופס k a או q בקופות של 3בט כנל)
וד"א הייתי גרוע ב6 ו9 בכלל סיוט בשבילי רק בhu כנראה שלהיות חמור אגרסיבי בלימיט זה דבר טוב
אה וגם ב15/30 30/60 הלך לי טוב....הסיוט זה 50/100 + הם ממש טובים
לפני שנתיים הייתי משחק 2/4 3/6 5/10 קבוע במשך כמה חודשים רווח יפה של 15k עד שלקחתי את הרול ל50/100 ו100/200 והרגים קרעו אותי (הייתי טוב פשוט הווריאנס הרג אותי כל סט שלי היה להם בקדור סטרייט או פלאש וכל aq ak שתופס k a או q בקופות של 3בט כנל)
וד"א הייתי גרוע ב6 ו9 בכלל סיוט בשבילי רק בhu כנראה שלהיות חמור אגרסיבי בלימיט זה דבר טוב
וואלאק אח שלי אני לפני בלאק פריידי הייתי משחק 200\400 ונפלתי על איזה כבש וייטנאמי חבל לך על הזמן תפסתי אותו בחשוואות חורים ועניינים אבל אז חשבתי שאני גבר ונכנסתי לשחק נגד גאס האנסן ותשמע מה אני אומר לך הבנאדם תותח יש לו מושג הוא מבין עניין הוא יודע תמיד מה יש לך התחלתי לחשוב שהוא בוט אבל בסוף הכנסתי את כל הכסף מול שאני אבא ילד פטרוזיליה והוא זוג שוכב מהבית וקיבלתי נעץ בטרן וחצי נשברתי בריבר אבל בסוף לא קרה כלום וחברה שלי הביאה לי כוס תה ואז הלכתי לאכות פתי בר ואל תשאל איזו מסיבה הייתה משהו חולה אין לך מושג מלא מלא וודקות וקוניאקים ומה לא ופוליטיקאים וקקה קי קקה קה ושרימפסים קלמארים וואלה ירדתי לשחק 1-2 אגורות באיזה קלוב בפריפריה של רד נקים ואנסו אותי ב-15 דינר טורקי אז לא נשאר לי כסף לשווארמת עגל והייתי מבואס אחושרמוטה בטריה.
זה היה לפני או אחרי שהתחלת לתכנן את אליפות העולם בעץ או פלי?