|
-
פול האוס
28/07/2010 14:47
זמן להירו קול?
וילאן 39/9 עם 3.0 AF. די חלש, קיפל ל-CBET עד עכשיו 2\2.
שלוש ידיים לפני הכפיל דרכי עם 99 מול KK אחרי שפתח UTG קיבל 3בט ודחף.
Poker Stars $10+$1 No Limit Hold'em Tournament - t125/t250 Blinds + t25 - 9 players
The Official 2+2 Hand Converter Powered By DeucesCracked.com
UTG+1: t9595 M = 15.99
UTG+2: t8035 M = 13.39
Hero (MP1): t5532 M = 9.22
MP2: t3615 M = 6.03
CO: t6235 M = 10.39
BTN: t5420 M = 9.03
SB: t11136 M = 18.56
BB: t2026 M = 3.38
UTG: t7292 M = 12.15
Pre Flop: (t600) Hero is MP1 with
3 folds, Hero raises to t615, 3 folds, SB calls t490, 1 fold
Flop: (t1705) (2 players)
SB checks, Hero bets t875, SB calls t875
Turn: (t3455) (2 players)
SB checks, Hero checks
River: (t3455) (2 players)
SB bets t9621 all in, Hero ?
על איזה טווח ידיים אתם שמים את וילאן בריבר?
ומה אומרים על הליין בכלליות?
the hardest way to make an easy living.
-
-
-
רויאל פלאש
28/07/2010 14:55
מעניין, הליין אם הוא לא אוויר מייצג פה נאטס בפלופ, אין לו בעיה לצ'ק קול כי הוא יודע שהוא לא יכול להשבר.
בריבר אם הוא שחקן טוב הדרך הכי טובה לקבל הירו קול זה לדחוף, מצד שני הסיבה שזה הדרך הכי טובה לקבל הירו קול זה כי אם הוא עם עלה אחד (A) וחיכה לצבע זה מה שכבש יעשה.
לסיכום אני אומר אוויר (A עלה) או נאטס.
-
-
פול האוס
28/07/2010 15:04
במקור פורסם על ידי Lenz
מעניין, הליין אם הוא לא אוויר מייצג פה נאטס בפלופ, אין לו בעיה לצ'ק קול כי הוא יודע שהוא לא יכול להשבר.
בריבר אם הוא שחקן טוב הדרך הכי טובה לקבל הירו קול זה לדחוף, מצד שני הסיבה שזה הדרך הכי טובה לקבל הירו קול זה כי אם הוא עם עלה אחד (A) וחיכה לצבע זה מה שכבש יעשה.
כשאתה אומר נאטס אתה שם גם- Q\J high flush או רק A?
נערך לאחרונה על ידי rozyboy; 28/07/2010 ב 15:11.
-
-
סטרייט
28/07/2010 15:23
במקור פורסם על ידי Lenz
לסיכום, אתה מייעץ לו או לשלם או לקפל. מצטרף לעצה ;-)
ועכשיו ברצינות - בנקודת המבט שלו הוא ראה אותך עושה cbet סטנדרטי בפלופ ואח"כ צ'ק בטרן, ולכן יותר סביר שהוא לא חושב שתשווה פה אול אין אם פספסת את הפלופ. מצד שני, אם יש לו טופ פר או פוקט 7 עד 10 אין שום היגיון בלעשות אול אין כזה (תקבל השוואה רק מידיים שמנצחות אותך, ולא תקבל וליו מידיים חלשות ממך). גם עם פלאש בפלופ אני לא מבין את האול אין הזה. עשית cbet סטנדרטי בפלופ וצ'ק בטרן. הראית חולשה ולכן אול אין כזה אמור להבריח אותך (מה שמחזק את הדיעה שלי שהוא לא רוצה שתשווה פה) ולא לתת וליו לפלאש. לדעתי זה 80% מיסד FD. חוץ מזה, אתה כבר מושקע יותר מרבע מהסטק שלך ביד הזאת - אני משווה.
נערך לאחרונה על ידי gil712; 28/07/2010 ב 15:26.
-
-
רויאל פלאש
28/07/2010 17:45
במקור פורסם על ידי gil712
לסיכום, אתה מייעץ לו או לשלם או לקפל. מצטרף לעצה ;-)
ועכשיו ברצינות - בנקודת המבט שלו הוא ראה אותך עושה cbet סטנדרטי בפלופ ואח"כ צ'ק בטרן, ולכן יותר סביר שהוא לא חושב שתשווה פה אול אין אם פספסת את הפלופ. מצד שני, אם יש לו טופ פר או פוקט 7 עד 10 אין שום היגיון בלעשות אול אין כזה (תקבל השוואה רק מידיים שמנצחות אותך, ולא תקבל וליו מידיים חלשות ממך). גם עם פלאש בפלופ אני לא מבין את האול אין הזה. עשית cbet סטנדרטי בפלופ וצ'ק בטרן. הראית חולשה ולכן אול אין כזה אמור להבריח אותך (מה שמחזק את הדיעה שלי שהוא לא רוצה שתשווה פה) ולא לתת וליו לפלאש. לדעתי זה 80% מיסד FD. חוץ מזה, אתה כבר מושקע יותר מרבע מהסטק שלך ביד הזאת - אני משווה.
לא יפה גיל הוא ביקש טווח, הקצתי טווח, לשאלה אם אני משווה (לא מה שהוא שאל) התשובה הרבה יותר מורכבת, הבעיה העיקרית היא שפולד משאיר את הירו עם M ממש נמוך, אבל לי זה נראה גם נוטה לכיוון פלאש דרו שהוחמץ.
-
המשתמשים הבאים מודים ל Lenz על התגובה המועילה:
-
סטרייט
28/07/2010 18:07
במקור פורסם על ידי Lenz
לא יפה גיל הוא ביקש טווח, הקצתי טווח, לשאלה אם אני משווה (לא מה שהוא שאל) התשובה הרבה יותר מורכבת, הבעיה העיקרית היא שפולד משאיר את הירו עם M ממש נמוך, אבל לי זה נראה גם נוטה לכיוון פלאש דרו שהוחמץ.
זה נאמר בהומור, בלי כוונה להעליב או משהו. בסופו של דבר כל ניתוח של יד מטרתו להחליט אם לפעול ככה או אחרת, כי אחרת הניתוח הוא חסר טעם. בכל מקרה, לגבי "לשאלה אם אני משווה (לא מה שהוא שאל)", אני מפנה אותך לכותרת של הת'רד הזה...
-
-
פול האוס
28/07/2010 18:28
זה אכן הטווח ששמתי אותו עליו, תודה חבר'ה
עוד מישהו? מה אומרים על הליין עם הסטאק הזה?
-
-
זוגיים
-
-
ambassador of QUAN
28/07/2010 19:49
די מוזר, אני כנראה משלם כי זה נראה כמו אוויר בעיקר טווח הוליו שלו צר כאן מאוד (משום מה יש לי איזה תחושה מגעילה שהוא יראה 66 עם ספייד בסוף ).
אגב אני לא אוהב את הסיבט שלך עם גודל הערמה הזה והנבל האגרסיבי- האם התכוונת לזרוק לרייז בפלופ את מה שסביר מאוד שתהיה היד הטובה יותר? אני עושה כאן צ'ק בהיינד ומעריך מחדש את הטרן.
-
-
רויאל פלאש
28/07/2010 20:15
זה מצב מאד גבולי , הליין שלך מזמין בלוף , אבל הליין שלו נראה כמו כמה מנסטרים , ויש מצב גם שהוא מספיק דג כדיי לדחוף עם יד שהיא לא מנסטר ולא בלוף , כמו K או כמו A-2 שפספס פלאש, אבל עדיין תפס שלישיה .
בד"כ אני משתדל לתפוס ריד במצבים כאלה - דג שמחכה לקלף ישווה דיי מהר , אבל צריך לשים לב , כי אם זה ממש מהר , אז זה מנסטר .
-
-
פול האוס
28/07/2010 21:58
במקור פורסם על ידי timorm1
די מוזר, אני כנראה משלם כי זה נראה כמו אוויר בעיקר טווח הוליו שלו צר כאן מאוד (משום מה יש לי איזה תחושה מגעילה שהוא יראה 66 עם ספייד בסוף  ).
אגב אני לא אוהב את הסיבט שלך עם גודל הערמה הזה והנבל האגרסיבי- האם התכוונת לזרוק לרייז בפלופ את מה שסביר מאוד שתהיה היד הטובה יותר? אני עושה כאן צ'ק בהיינד ומעריך מחדש את הטרן.
וילאן לא אגרסיבי ברמה כזאת שפחדתי שהוא יתן צ'ק-רייז לייט. אחרי הכל זה פלופ לא הכי מחובר מעבר לספיידס.
סיבט לוקח את הקופה הרבה מהזמן פה. אני לא מת על לראות יותר מידי טרנים.
מה התכנית לטרן אחרי שנתת צ'ק בהיינד?
-
-
פול האוס
28/07/2010 21:59
-
-
ambassador of QUAN
28/07/2010 22:23
במקור פורסם על ידי rozyboy
וילאן לא אגרסיבי ברמה כזאת שפחדתי שהוא יתן צ'ק-רייז לייט. אחרי הכל זה פלופ לא הכי מחובר מעבר לספיידס.
סיבט לוקח את הקופה הרבה מהזמן פה. אני לא מת על לראות יותר מידי טרנים.
מה התכנית לטרן אחרי שנתת צ'ק בהיינד?
AF 3 זה די אגרסיבי.
צ'ק רייז עם ספייד גבוה זה מהלך די סטנדרטי כאן.
אני כנראה אשלם לו בט בטרן ואעריך הלאה בריבר.
אם הוא ייתן עוד צ'ק בטרן אני אהמר בודאות לוליו/לקחת כסף מת.
-
|
|