|
-
סטרייט פלאש
21/04/2012 13:49
barcelona live challenge
אז כמו שסיפרתי בבלוג, אני כאן בברצלונה ואני הולך להיות כאן עד אחרי גמר ליגת האלופות, כלומר עוד חודש בערך.
האתגר הזה הולך להיות די פשוט להגדרה, אבל הרבה פחות פשוט לביצוע :
המטרה שלי היא לכסות את כל העלויות של טיול של חודש בברצלונה. זה כולל כמובן טיסה, מגורים, אוכל, משחקים, בילויים, טיולים והכל.
אני מתכוון לשחק רוב הזמן קאש 2-4 יורו ואח"כ גם 3-6 יורו (תלוי בפילד), 1-2 טורנירים בשבוע, וערב אחד בשבוע מוקדש ל-SNG.
לימיט עליון לשעות משחק בשבוע כדי לשמור גם על חיים ולהנות מהעיר - 30 שעות.
אני אגדיר לעצמי כמה שלבים מהקל לקשה :
1. לסיים את הטיול מורווח בשולחנות הפוקר - אני אהיה די מאוכזב אם זה לא יקרה, בעיקר בגלל שיש לי די הרבה זמן ככה שהוריאנס מהטורנירים אמור להתאזן עם החילוצים בקאש בזמן הזה.
2. לכסות חצי מעלות הטיול - לא רע בכלל ומאוד אפשרי.
3. לכסות אל כל עלות הטיול - ממש לא קל (בגלל האורך של הטיול וההוצאות על משחקים/בילויים/דירה קרובה לקזינו), אבל אפשרי.
4. לחזור עם רווח הביתה - כשנתקרב לשם אני ארחיב על זה.
הת'רד הזה ישמש אותי בעיקר להעלות ידיים, ולכן אני אשמח מאוד לשמוע ניתוחים טובים של קאש רגס.
אני אשתדל לעלות בו כמה שיותר ידיים קריטיות לאתגר ולפרט גם תהליכי מחשבה במידת האפשר.
תודה מראש על ההערות ואני מקווה לעשות את המעקב מעניין.
wish me gl
-
4 המשתמשים הבאים הודו לpowerpoker על ההודעה המועילה:
eyalla7 (21/04/2012), galz (21/04/2012), Stasia42 (21/04/2012), yarontr (21/04/2012)
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 13:54
חודש באחת הערים הכי שוות בעולם, קשה להתעלות על זה 
בהצלחה!!
-
-
סטרייט פלאש
21/04/2012 14:01
איזה כיף חודש בברצלונה+כדורגל+פוקר+השחקנ ם הכי גרועים באירופה=גן עדן.
בהצלחה.
״שתזכה לקלפים זהים״ ראובן.
-
-
סטרייט פלאש
21/04/2012 14:05
GL
אני בטוח שזה הולך להיות ת'רד השראתי
-
-
סטרייט פלאש
21/04/2012 14:06
יד ראשונה
(יד מהיום השני שלי, אבל אני כרגע לא מכיר אף אחד מהשחקנים)
שולחן 2-4, הגעתי אליו לפני 2 ידיים, אני מקבל  ב-CO ועושה אוברלימפ אחרי 3 שחקנים. עם היד הזאת אני די מאזן בין לימפ בהיינד לסקוויז, אבל בשלב כל כך מוקדם ובהתחשב בזה שכרגע אני לא מכיר אף אחד בשולחן, אני הולך לפלופ זול.
פלופ (20)   
SB בט 10, UTG קול 10. פולד, פולד.
אקשן אליי ואני מתלבט די הרבה בין פלאט לרייז. מול שחקן אחד הייתי נוטה כאן לפלאט, אני לא אוהב לנפח לימפד פוטס כאלה ורייז כאן זה קצת אובר-רפינג. מצד שני, SB נראה קצת כבש, והקולר הוא מבוגר בן 45-50, גם נראה קצת כבש. הבורד די רטוב ויש כאן לא מעט דרואוז ללימפד פוט, והרבה מאוד קלפים שאני לא אוהב בטרן.
אני מחשב רייז ומסתכל על SB ונראה שהוא לא בעניין, וזה מספיק לי כדי להצהיר על רייז ל-42.
SB אינסטה פולד.
האקשן חוזר ל-UTG, שחושב 5 שניות ודוחף אול אין של 380 (מכסה אותי).
מה עושים ?
ואיך הרייז בפלופ ?
נערך לאחרונה על ידי powerpoker; 21/04/2012 ב 14:08.
-
-
פלאש
21/04/2012 14:10
אתגר לייב בחו"ל זה באמת מאוד מעניין ועוד לא היה פה משהו כזה,, הולך לעקוב.. שיהיה בהצלחה!
נק' למחשבה - אני חושב שיהיה מעניין במיוחד אם תשתף לא רק ידיים אלא גם תכתוב כמו סוג של בלוג על מה עובר עליך שם בקטע של פוקר וגם בפן האישי(חוויות ,,בילויים) ,, אבל כמובן זה תלוי אם תרצה להרחיב על זה..
GL AGAIN!!!
-
-
סטרייט
21/04/2012 14:17
אתה חיי את החיים הטובים , מקנא בך !
בהצלחה באתגר ותהנה היום בקאמפ נואו אם אתה שם .
If no one is tiltless then everyone can tilt less.
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 14:20
GL בחרת אחלה מקום להעביר בו חודש של פוקר וכיף. בנוסף, הספרדים הם הכבשים של אירופה, בפ' הפעייה :}
לגבי היד עם הKQ, קודם כל, לא משנה מה אתה חושב ומתי התיישבת, זה רייז פרה. איך ששוחק, חובת רייז בפלופ, ואיך ששוחק אחרי זה, ללא שמץ של מידע על נבלים וכו', זה איזי-פולד בפלופ IMO.
-
-
סטרייט פלאש
21/04/2012 14:36
הרבה תודה לכולם ואני אשמח אם תהיו פעילים כאן.
בקשר לזה :
במקור פורסם על ידי stasia
GL
לגבי היד עם הKQ, קודם כל, לא משנה מה אתה חושב ומתי התיישבת, זה רייז פרה. איך ששוחק, חובת רייז בפלופ, ואיך ששוחק אחרי זה, ללא שמץ של מידע על נבלים וכו', זה איזי-פולד בפלופ IMO.
אני חייב להגיד לך שאני לא מסכים עם אף אחד מהדברים שאמרת כאן, ואם אני חושב על זה רגע אז במשחק סטנדרטי אונליין הכל יהיה פחות או יותר נכון, אבל בלייב הסיפור אחר לגמרי.
נו אופנס בראדר, אבל מה הניסיון שלך בקאש לייב בקזינו ?
בכל מקרה, בלייב הליין שאתה מציע הרבה פחות טרוויאלי ולדעתי אין כאן "לא משנה מה אתה חושב", "חובת רייז בפלופ" ו"איזי פולד", אלא (אפילו אם אתה צודק) הדברים הרבה יותר קרובים.
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 15:02
פאוור, יש לי הרבה נסיון לייב ואני חייב לציין שאני מאוד מסכים עם סטאסיה.
KQ זו יד שאני שמח לעשות רייז ולבודד שחקנים, במיוחד בפוזישן. בואקום (שזה בערך המצב שציינת) אני בעד רייז שם שמוביל על טווח הלימפ של כבש ממוצע, במיוחד שנוכל לקחת ולייצג הרבה פוסט פלופ גם אם לא נפגע.
פלופ: בורד כזה רטוב אני נותן רייז לוליו, וזורק לדחיפה של אחד מהם (או כפי שאמרנו רבינו: דונט גו ברוק אין א לימפד פוט).
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 16:21
במקור פורסם על ידי powerpoker
הרבה תודה לכולם ואני אשמח אם תהיו פעילים כאן.
בקשר לזה :
אני חייב להגיד לך שאני לא מסכים עם אף אחד מהדברים שאמרת כאן, ואם אני חושב על זה רגע אז במשחק סטנדרטי אונליין הכל יהיה פחות או יותר נכון, אבל בלייב הסיפור אחר לגמרי.
נו אופנס בראדר, אבל מה הניסיון שלך בקאש לייב בקזינו ?
בכל מקרה, בלייב הליין שאתה מציע הרבה פחות טרוויאלי ולדעתי אין כאן "לא משנה מה אתה חושב", "חובת רייז בפלופ" ו"איזי פולד", אלא (אפילו אם אתה צודק) הדברים הרבה יותר קרובים.
נון-טייקן שיחקתי במשך קרוב ל7 חודשים (באופן יומיומי, מעל 7 שעות ביום) ב"קזינואים" בריו דה ז'אנרו, שיחקתי במשך חודשיים (באופן כמעט יומיומי, מעל 9 שעות לסשן) בקזינו הראשי של פונטה דל אסטה (המונטה קרלו של דרום אמריקה), שיחקתי בפראג כשהיה שם את פסטיבל הפוקר. האמת שיש לי די הרבה ניסיון בלייב ריל הסביר בפירוט רב יותר את מה שאני חושב לגבי היד שהעלית, אז אני לא אחפור על זה.
רק לגבי הדברים שהם סטנדרטיים באונליין אבל לא רלוונטיים ללייב... מנסיוני מה שסטנדרטי לאונליין לרוב ייתן לך יתרון עצום מול שחקני הלייב שנותנים לדברים כמו דינמיקה, קריאת שפת גוף וכו' להשפיע להם על הABC של הפוקר, כמו לימפ עם KQ אוף מעמדה מאוחרת אחרי שני לימפרים :}
נערך לאחרונה על ידי Stasia42; 21/04/2012 ב 16:23.
-
-
סטרייט פלאש
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 17:19
הרבה יותר טוב לפתוח עם קינג קווין ולא עם 75s.
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 17:22
עכשיו פרקתי אז אפשר להגיב ליד:
אני לא חושב שיש לך העומק המספק כדי לפתוח עם כל הסוטד גאפרז למיניהם.
כפי ששוחק אני דוחף.
-
-
רביעייה
21/04/2012 17:22
יש לMP עוד PSB לטרן ככה שפלאט ניראה די רע.
מן הסתם אנחנו הכי חוששים מFD יותר גבוה שממלא חלק מהריינג' של MP לדונק, בנוסף לAX וTX כמו שציינת.
מול וילאן אחד אני דוחף סחורה בכייף אבל מול 2 וילאנס (שהסייד פוט לא כזאת מעניינית) שאנחנו יכולים לרוץ בין סביר לרע בספוט הזה ההחלטה היא די coin flip.
-
-
רביעייה
21/04/2012 17:42
אתגר מאוד מאוד מעניין... אני אישית מתכוון לעקוב אחריו, ואשמח אם תעלה אפילו ידיים שלקחת אותם עם הירוס קול וכו'.... שיהיה המון בהצלחה ומאחל לך שתחזור עם כסף עודף
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 18:41
במקור פורסם על ידי Dr. Spew
עכשיו פרקתי אז אפשר להגיב ליד:
אני לא חושב שיש לך העומק המספק כדי לפתוח עם כל הסוטד גאפרז למיניהם.
כפי ששוחק אני דוחף.
+1
-
-
רויאל פלאש
21/04/2012 18:42
במקור פורסם על ידי powerpoker
(נא לא להתייחס לאקשן פרה ולהגיד לי שהרבה יותר טוב לעשות סקוויז עם KQ ולימפ בהיינד עם 75s)
האמת שעם שתי הידיים ב100ביבי נראה לי שרייז >> פולד >> קול :}
עם העומק של השחקנים פרה עדיף פולד לסויטד קונקטורס נמוכים, בייחוד אם כבר שיחקת די הרבה ידיים..
-
-
21/04/2012 18:48
שהיה בהצלחה.
לגבי היד אני דוחף אין מספיק עומק.
-
-
סטרייט
21/04/2012 18:57
במקור פורסם על ידי stasia
האמת שעם שתי הידיים ב100ביבי נראה לי שרייז >> פולד >> קול :}
עם העומק של השחקנים פרה עדיף פולד לסויטד קונקטורס נמוכים, בייחוד אם כבר שיחקת די הרבה ידיים..
למה פולד עדיף מקול? עם שתי הידיים אני מעדיף קול על פולד, זאת בהנחה של שולחן כבשי של לימפרים כמו שמתואר, אם יש שחקן סביר אחריך שיבודד עם הרבה זה כבר משהו אחר.
אבל ככה אתה תראה פלופ מולטיוואי עם יד סבירה נגד כבשים, עם עומק גדול ביחס לקופה ועם פוזישן על רובם, זה חייב להיות מהלך רווחי.
-
|
|