|
-
04/08/2010 14:34
בקשה לאסטרטגיה - לצורך מיקסום רווחים.
שלום חברים,
אני משחק כ-3 שנים טקסס, התחלתי בקופות קטנות 0.5/1 לאחר מכן תקופה מסויימת 1/2
ואז הגעתי לשולחן של מקצוענים שמשחקים 5/5 את האמת הפסדתי לא מעט כסף (5000 ש"ח) בתקופה של 4-5 חודשים, אבל למדתי מהם המון:צורת משחק, איך לקרוא אנשים, חישוב אחוזים, וכו... (שיעורים פרטיים עולים הרבה כסף חח ) .
בשלב מסויים אף טסתי לווגאס שם שיחקתי בשולחנות של 2-5$ ואף הרווחתי 4000$.
לפני כ-4 חודשים התחלתי לשחק בשולחן של דגים, משחקים 5/10 והרווח לתקופה- 25,000 שקל...
כל ערב הקופה מגיעה לאזור ה-20 אלף, החברה שם דגים שמשלמים על כל דבר, זוג שני עם קיקר גבוה מקפיץ ישר 400 שקל, אציין שהמילה: אאוטים, אחוזים, פוזישן, לא בלקסיקון שלהם
משלמים על קלף חור גם 250-300 שקל.
אין לי טענות למקום ובורכתי שמצאתי אותו הבעיה היא שלדעתי אני לא ממקסם את פוטנציאל הרווח שלי במקום, ולצערי בשלב זה או אחר יגידו לי "חבר לא מתאים אתה ברמה אחרת",
השאלה מה לעשות? להמשיך לדגור ולעקוץ? לשחק יותר אגרסיבי? אשמח לדעתכם מה מומלץ לעשות שכן "עד שמצאתי בריכה כזאת..............."
-
-
-
רויאל פלאש
-
-
סטרייט
04/08/2010 17:42
במקור פורסם על ידי i love this game
שלום חברים,
אני משחק כ-3 שנים טקסס, התחלתי בקופות קטנות 0.5/1 לאחר מכן תקופה מסויימת 1/2
ואז הגעתי לשולחן של מקצוענים שמשחקים 5/5 את האמת הפסדתי לא מעט כסף (5000 ש"ח) בתקופה של 4-5 חודשים, אבל למדתי מהם המון:צורת משחק, איך לקרוא אנשים, חישוב אחוזים, וכו... (שיעורים פרטיים עולים הרבה כסף חח  ) .
בשלב מסויים אף טסתי לווגאס שם שיחקתי בשולחנות של 2-5$ ואף הרווחתי 4000$.
לפני כ-4 חודשים התחלתי לשחק בשולחן של דגים, משחקים 5/10 והרווח לתקופה- 25,000 שקל...
כל ערב הקופה מגיעה לאזור ה-20 אלף, החברה שם דגים שמשלמים על כל דבר, זוג שני עם קיקר גבוה מקפיץ ישר 400 שקל, אציין שהמילה: אאוטים, אחוזים, פוזישן, לא בלקסיקון שלהם
משלמים על קלף חור גם 250-300 שקל.
אין לי טענות למקום ובורכתי שמצאתי אותו הבעיה היא שלדעתי אני לא ממקסם את פוטנציאל הרווח שלי במקום, ולצערי בשלב זה או אחר יגידו לי "חבר לא מתאים אתה ברמה אחרת",
השאלה מה לעשות? להמשיך לדגור ולעקוץ? לשחק יותר אגרסיבי? אשמח לדעתכם מה מומלץ לעשות שכן "עד שמצאתי בריכה כזאת..............."
קלף חור...אהבתי. ..זה חדש לי
-
-
04/08/2010 19:44
במקור פורסם על ידי i love this game
ולצערי בשלב זה או אחר יגידו לי "חבר לא מתאים אתה ברמה אחרת",
אין דברים כאלו בשום מקום.
לפי מה שהבנתי, "הרמה האחרת" שלך מסתכמת במשחק עם היגיון ו Adjustment לשולחנות סופר אגרסיבים טיפוסיים בישראל... פשוט שמור על פרופיל נמוך, בלי הרבה רעש, וקח את הקופות הרגילות שלך. ככה משחקים קאש רווחי, ואין שום טעם בלשנות צורת משחק רווחית.
"הרכב מנצח לא מחליפים".
-
-
פלאש
04/08/2010 19:58
כמה פעמים היית שם ב-4 חודשים האלה?
-
-
05/08/2010 10:49
במקור פורסם על ידי david_moshko
כמה פעמים היית שם ב-4 חודשים האלה?
אנחנו משחקים 3 פעמים בשבוע, תכפיל ב- 4 ובערך 4-5 חודשים.
לכל היותר 50-60 פעמים. לא רע ממוצע לערב 500 שקל רווח.... את החישוב הזה לא עשיתי אף פעם....
לגבי השיטה: אני לא אחליף אותה, אמשיך לחכות להם בפינה, הבעיה היא שאני בא להנות, לשבת עם החברה לשתות לצחוק ולהנות, ברגע שאני כל הערב "מתכנן מארבים" ההנאה שלי מהמשחק יורדת, במיוחד שהם רוצים להעלות את הבליינדים ל-10/20. אני בן אדם שקול, בעל משפחה.
אני יודע שזה לא המקום המתאים בפורום, אבל רציתי לשאול את דעתכם: "איפה אפשר למצוא מידע על אסטרטגיה במשחקי אינטרנט" , כמו שכבר הבנתם אני יחסית מצליח לא רע בקאש גיים מול אנשים אבל במחשב לא מצליח לי, פשוט לא מצליח להרוויח. אודה על עזרה/הפניה למקום שישפר את מצבי במשחקי אינטרנט...
-
|
|