כוס אמק ערס העולם חשבתי להוציא את הטילט בחדר טילט אבל אני פשוט יוציא אותו פה ומי שרוצה להגיב מוזמן
משחק ביתי עם חברה קבועים בליינדים 1-2 אבל תכלס זה חמש עשר כל רייז פרי לא פחות משלושים ארבעים במהלך מה שהיה לי היום לא היה לי בחיים ואני אספר בקיצור 2אסים נשברו 2 קינגים נשברו מצליח לחזור מבור של 1,700 לרווח של מאתיים בערך ואז מגיע היד הבאה שחקן גרוע שמכניס כסף רק עם הוא חזק כל הערב תופס בטירוף יושב עם 1,400 מאחורה אני עם 6-7 בביג כולם לימפ על אליי אני צי'ק
פלופ:6-6-5 אני צ'יק כולם אחרי צ'יק עד לבחור הממוזל הוא צועק 10 אני שם אותו על 6 לא אוהב את הקיקר שלי אז רק משלם כולם פולד
טרן: 7 אני מרוצה מהחיים חושב רק איך לחלוב אותו הוא צועק 10 אני חזר אליו בעוד 40 הוא משלם
ריבר: 8 אני צועק 50 הוא צועק עוד 200 אני דוחף הכל הוא עוד עוצר לחשוב ומשלם מראה לי 6-8
כוס ראבבק ערס חשבתי שאני משתגע פעמיים חזרתי מבור באותו ערב כמובן שהרשתי לעצמי לבזבז עוד 300 ש"ח על טילט הצלחתי לעלות שוב (שיחקתי כמו פסיכי) רק כדי להפסיד שוב עם-אז נסיך ל- 7-8 אחרי שדחפתי אול אין על פלופ של 2-5-6 לשחקן לוס ברמות אחרות הוא שילם תפס 7 בטרן ושלח אותי לעשות פיפי ולישון....
רק דבר אחד מטריד אותי האם האול אין עם הפול זה קולר או שיכולתי לשחק אחרת בהתאם לערב הנוראי שעבר עליי רק לשלם ולא לקחת סיכון של התפרקות אשמח לשמוע תגובות
ונראה לי שאני אקח מנוחה של איזה שבוע ככה
אה כן הדבר היחידי הטוב שיצא מזה שעכשיו אני משוכנע באלך אחוז שאון ליין לא מכור זה פשוט שהאלים לפעמים פשוט לא רוצים שתרוויח נראה לי, כי באמת קשה לי לראות איפה שחקתי רע היום פשוט נשברתי כמו חמאה בדברים הזויים...
בתקווה לערבים טובים יותר .....