|
-
רביעייה
-
-
-
רויאל פלאש
20/06/2012 16:31
פולד פרה או שתשב עמוק יותר.
עכשיו פשוט דחוף. אתה לא תגרום לאף אחד לזרוק 9+ כמובן, אבל אתה עשוי לקבל בדחיפה קולים סקרניים מפחות מ-9 שיחשבו שאתה נייקד פלאשי.
-
-
-
-
רויאל פלאש
-
-
רביעייה
20/06/2012 16:37
במקור פורסם על ידי eliav
רייז ל-70, קול לשאב.
חזרת אלינו גיבור או שאתה כותב מארץ הקודש?
-
-
20/06/2012 16:42
איך חזרתי איךךך תקרא את ההזמנה.
למה לא שאב בעצמך?
מהתיאור של OP רייז כזה יעודד שאבים של הרייזר המקורי, ואנחנו מרסקים את הטווח שלו שמה שמורכב מיםםםם נייקד פלאשס, זוגות נמוכים מהבורד וסתם ספיואים שראו את גיבור שני גבוהים.
-
-
זוגיים
20/06/2012 16:43
דחוף,יש בקופה מעל ל80$.
אם לא תדחוף בפלופ כזה(ובשולחן כזה) אז מתי כן.
-
-
רויאל פלאש
20/06/2012 16:52
אליאב, איך הסקת מהתיאור של OP שהוא 3בטינג מאנקי? אני מכיר הרבה שחקני לייב אגרסיבים, אני יכול לספור על כף יד אחת את אלו שיש להם אוויר בטווח ה-3בט פלופ שלהם.
אני לא יכול לספור על אף כף יד את אלה שיש להם אוויר בטווח ה-3בט כשאיו שום פולד אקוויטי שכן חצי מהסטאק של גיבור יהיה בפנים במידה ונעשה רייז ל-70.
בנוסף- אנחנו לא מצפים מאף אחד לזרוק A9 וטוב מזה לדחיפה, וגם לא לרייז. אנחנו גם לא מצפים מאף אחד לזרוק פלאש דרואוז. אז דחיפה = רייז במקרה הספציפי.
בדחיפה לעומת זאת אנחנו כן עשויים לקבל קולים סקרניים מוורס.
אם אנחנו ברייז, נבל שולם עם הוואן פר הנד הרנדומלי שיש לו, הוא עוד עלול למצוא פולד בטרן לדחיפה שלנו אם יגיע אובר קארד נוסף לזוג שלו.
קיצר פשוט דחוף לטעמי.
-
המשתמשים הבאים מודים ל Dr. Spew על התגובה המועילה:
-
רויאל פלאש
20/06/2012 16:53
אני רק אוסיף ואומר שהדבר הכי חשוב לטעמי שצריך ללמוד מהיד הזאת, היא שהפלאט שלך הוא מהלך מפסיד בלונג-ראן בעומק הזה
-
-
רביעייה
20/06/2012 18:39
במקור פורסם על ידי Dr. Spew
פולד פרה או שתשב עמוק יותר.
עכשיו פשוט דחוף. אתה לא תגרום לאף אחד לזרוק 9+ כמובן, אבל אתה עשוי לקבל בדחיפה קולים סקרניים מפחות מ-9 שיחשבו שאתה נייקד פלאשי.
מה היתרון בלשבת עמוק יותר בספוט הזה?
-
-
רביעייה
20/06/2012 18:41
במקור פורסם על ידי Dr. Spew
אני רק אוסיף ואומר שהדבר הכי חשוב לטעמי שצריך ללמוד מהיד הזאת, היא שהפלאט שלך הוא מהלך מפסיד בלונג-ראן בעומק הזה
אנא פרט , לא מכיר את התיאוריה בנושא עומק הסטאק עם ידיים שכאלו מספיק טוב.
-
-
סטרייט פלאש
21/06/2012 08:04
כמו שהדוקטור אמר, אתה לא מספיק עמוק
אם נתייחס ספציפית למקרה הזה, אתה משחק 1/2 עם 200 דולר כלומר 100 BB. אפשר לומר שהמשחק הוא סטנדרטי. בדיעבד זה לא נכון מכיוון שהפרי פלופ רייז הוא של 6-8 BB. אם נניח שהרייז הסטנדרטי ההגיוני הוא בין 2.5 ל3 BB עבור 100 BB דיפ, הרייזים בשולחן הזה בעצם מקצצים את האפקטיב סטאקס בחצי (אפשר לומר שאתם בעצם משחקים 2/4 לפי גודל הרייזים מה שאומר שאתה יושב עם 50 BB)
בעומק כזה ידיים ספקולטיביות (SC, זוגות קטנים) לא משחקות טוב מכיוון שאין להם מספיק אימפלייד אודס בשביל להצדיק את ההשוואה
אם נוסיף את העניין שאתה בכלל נמצא בSB (העמדה הכי גרועה שיכולה להיות לך) אז בכלל אין לך קול כי הרבה פעמים מחוץ לעמדה אתה לא תדע איך להוציא וליו שתפגע
ולסיכום היד, עכשיו שאב כי כבר פגעת חזק ואין לך סיכוי יותר טוב להוציא וליו מידיים פחות טובות אם תמשיך לשחק ברחובות הבאים
נערך לאחרונה על ידי segalion; 21/06/2012 ב 08:07.
"Forty-Two", said Deep Thought, "The Answer to the Great Question, of Life, the Universe and Everything"
"I checked it very thoroughly," said the computer, "and that quite definitely is the answer.
I think the problem, to be quite honest with you, is that you've never actually known what the question is."
-
-
רויאל פלאש
-
-
רביעייה
21/06/2012 15:46
הבנתי אותכם... אוקיי. תודה רבה.
-
|
|