|
-
רויאל פלאש
08/08/2010 09:20
הדרכת פוקר - Rafi_Vegas
חברים יקרים,
אחרי שנים רבות של משחק פוקר במגוון רחב של שולחנות, החלטתי להקדיש את החודשים האחרונים לפיתוח שיטת משחק רווחית בשולחנות הקאש בפארטיות בארץ.
האסטרטגיה שלי מותאמת בדיוק לרמת וסגנון המשחק של השחקנים בפארטיות, לסטאקים של השחקנים ואפילו לרייק שאתם משלמים!
אני מאמין ויודע שבעזרת השיטה שלי, אני יכול להפוך שחקן טוב עם הרבה תאוריה, אך שאינו מרוויח בקביעות, לשחקן רווחי. שחקן שקם מורווח ברוב הסשנים שהוא משחק. ומה צריך יותר מזה ?
אז אני מזמין אתכם להצטרף אליי לסדרת הדרכות לשחקני קאש לייב !
מבנה הלימוד
- מפגש I - היכרות וניתוח רמת התלמיד. (שעתיים)
- מפגש II - מעבר תאורטי על נושאים שחסרים לתלמיד והתגלו במפגש הראשון. (שעתיים - או יותר)
- מפגש III - קונספט וגרעין של שיטת המשחק. התמקדות בקאש בפארטיות בארץ. (שעתיים)
- מפגש IV - המשך לימוד השיטה וניתוח מצבים ממשיים. (שעתיים)
- מפגש V- סשן משותף כשהתלמיד יושב איתי + סקירה. (לא חובה!)
- מפגש VI- סשן של התלמיד, כשאני יושב איתו + סקירה. (3 שעות)
- מפגש VII- סשן של התלמיד, כשאני יושב איתו + סקירה. (3 שעות)
ההדרכה הבסיסית מקנה לתלמיד 14 שעות לימוד. אפשר לשנות את נושאי הלימוד לפי רצון התלמיד.
מחיר ההדרכה : 3000 ש"ח.
* ההדרכה ממוקדת על משחקי קאש לייב בין 1-2 ל 10-25.
* ההדרכה היא כמובן אישית בהתאם לרמת התלמיד.
* המחיר הוא בהתאם לרמת השחקן, כאשר כל 90 דק' נוספות מעבר לתוכנית הלימוד המתוארת מתומחרות ב-250 ש"ח.
* ההדרכה מתקיימת באזור ת"א, במקום שיבחר התלמיד.
* ההדרכה משתלמת בעיקר לשחקני 5-5 ומעלה שמתקשים לנצח בקביעות את השולחנות הקלים בארץ. השקעה חד פעמית מומלצת! שלושה Buy-ins בלבד.
.gif) 
נושאים עיקריים בהדרכה עליהם בנויה השיטה (שוב בהתאם לצורך התלמיד):
- בחירת ידיים פריפלופ.
- Sizing. (גודל העלאה פריפלופ + הימורים ברחובות הבאים)
- Limpers.
- Position.
- Reasons For Betting.
- CBET.
- סוגי היריבים שתמצאו בשולחנות.
- נגד מי להיכנס ליד.
- ניהול בנקרול. מה לשחק ? איפה לשחק ?
- איך הרייק הגבוה צריך להשפיע על המשחק שלנו ?
- ועוד...
נושאים נוספים שאפשר לעבור עליהם:
- אומהה.
- התנהגות בשולחן וקריאת היריב.
- אסטרטגיית משחק לטורניר לייב. MTT.
- אסטרטגיית SNG.
מי שמעוניין להצטרף, מוזמן לרשום לי הודעה פרטית באתר.
נערך לאחרונה על ידי Rafi_Vegas; 16/08/2010 ב 02:11.
-
-
-
זוגיים
-
-
סטרייט פלאש
-
-
סטרייט
08/08/2010 11:20
שיהיה בהצלחה רעיון טוב
למרות שאתה תוריד את כמות הכבשים בשוק....
-
-
סטרייט
-
-
זוגיים
08/08/2010 15:17
כול הכבוד רפי..
מה עם אונליין?
-
-
סטרייט פלאש
-
-
13/08/2010 10:49
רפי,
עם יד על הלב...
אני פשוט לא מאמין שאתה יכול לגרום גם לשחקן מעל הממוצע באמת להתגבר על אפקט הגנייה ולגרום לו להיות רווחי באמת.
זה מתמטית כמעט בלתי אפשרי.
-
-
רויאל פלאש
13/08/2010 13:30
אז התאוריה שלך אומרת שאין אף שחקן מורווח בפארטיות בישראל ?
אני יודע שזה לא נכון.
מה גם שאני שם דגש על איך הרייק משפיע על המשחק שלכם.
אני יודע שהאגו של כל השחקני פוקר לא נותן להם להשלים עם העובדה שאולי הם יכולים ללמוד משהו. אבל אני חושב שזה שווה את הניסיון. בטח לשחקן שמדשדש בין סשן מורווח לשניים מופסדים בבליינדים המדוברים.
-
-
רויאל פלאש
13/08/2010 13:33
במקור פורסם על ידי Aegramens
רפי,
עם יד על הלב...
אני פשוט לא מאמין שאתה יכול לגרום גם לשחקן מעל הממוצע באמת להתגבר על אפקט הגנייה ולגרום לו להיות רווחי באמת.
זה מתמטית כמעט בלתי אפשרי.
אני לא מבין למה אתה חושב שאין שחקנים רווחים, אני יכול לספר לך שאני רווחי ואני מכיר לא מעט כאלו
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
שלישייה
13/08/2010 14:32
אני מניח ש Aegramens התכוון שלא שאין אף שחקן רווחי , אלא שאחוז הרווחיים בגלל הגנייה קטן משמעותית כתוצאה מהגנייה...
בגדול , סתם בשביל ענין, מה אחוז השחקנים לדעתכם שמורווחים בפארטיות לאורך זמן ?
-
-
13/08/2010 14:40
במקור פורסם על ידי maximumnuts
אני מניח ש Aegramens התכוון שלא שאין אף שחקן רווחי , אלא שאחוז הרווחיים בגלל הגנייה קטן משמעותית כתוצאה מהגנייה...
בגדול , סתם בשביל ענין, מה אחוז השחקנים לדעתכם שמורווחים בפארטיות לאורך זמן ?
משהו כמו 10 אחוז.. בחיים לא יותר.. אבל זה לא אומר שאי אפשר להרוויח, שחקנים טובים תמיד יכולים להרוויח .
-
-
סטרייט
13/08/2010 15:46
זה בדיחה לשחק בארץ הסיכוי שתיהיה מרווח לאורך זמן מאוד קטן
-
-
פול האוס
13/08/2010 16:05
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
מה גם שאני שם דגש על איך הרייק משפיע על המשחק שלכם.
אכפת לך להרחיב על זה קצת? אני עשיתי חישוב פעם איך האודס צריכים להשתנות בגלל הרייק ויצא לי שההשפעה די זניחה.
-
-
רויאל פלאש
13/08/2010 17:42
אני מאמין שהוא מתכוון לסגנון משחק באופן כללי ולא לאיך האחוזים שונים ביד נתונה והאם לשלם או לא. אבל נחכה לתשובה שלו
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
המשתמשים הבאים מודים ל gspot על התגובה המועילה:
-
פול האוס
15/08/2010 18:48
במקור פורסם על ידי gspot
אני מאמין שהוא מתכוון לסגנון משחק באופן כללי ולא לאיך האחוזים שונים ביד נתונה והאם לשלם או לא. אבל נחכה לתשובה שלו
על מה רייק כבר יכול להשפיע חוץ מפוט אודס??
-
-
15/08/2010 22:33
חחחח קבלו יד מפראטיה
אני יושב בפארטיה 1-2 מורווח 600 מקבל AA אדום ושחור אחת שמדברת מלפניי מרימה ל50 (יריבה לא יותר מדי טובה, ראיתי אותה מקבלת כמה החלטות שגויות ) אני מרים ל 150 אחד משלם לי ( יריב שיישלם מכעט הכול ) עוד אחת משלמת ( יריבה גרועה שמשתמשת הרבה במילה "מום" .. אין לה יותר מדי מושג בסינון ידיים פריפלופ ) ועוד אחד משלם (אהבל מוחלט) זאתי שעשה ארת הריז במקור מחליטה לשפשף אול אין ודוחפת .. היא ישבה אלפיים ככה.. אני בלי לחשוב פעמיים משווה לה ומקווה שהרוב ייצאו , אך למרבה ההפתעה כולם משלמים (פשוט טימטום ) וחושפים
זאת שעשה ת'רייז : AK זה שהשווה מיד אחריי : 22 זאת שהשוותה אחריו :K 6 DIAMONDS וזה שהשווה גם הוא 44.
אתם מבינים ?!@@#!?!@#?!#@ אנשים השוו עם K6 סוט ו 22 אול אין של 1000 שקל אלף שקל@!#!@##!@#!@#!@ לא רוצה להזכיר ת'44 בכלל
בכל מקרה אני באמת חושב שפארטיות בארץ זה פשוט בזיון עזבו קל לא קל פשוט מתסכל ת'תחת אנשים פשוט צוחקים על הקטע החשיבתי של פוקר וזה פשוט מעפן אין לי להגיחד .. אני באמת חושב שמי שרוצה לשחק שיתמיד באון ליין (לא ששם אין דבילים אבל לפחות לא באותה רמה )
נ.ב
רפי וגאס אני ממש לא בא לשלול את מה שאתה כותב פה אני באמת חושב שיש פה לאנשים (אפילו לי ) מה ללמוד על פי מה שאתה כותב.. אני פשוט חושב שהפארטיות הקלות בארץ זה פשוט זוועה
-
-
סטרייט
15/08/2010 23:47
מאוד מתסכל שאנשים משווים אולאין עם K6 כשלך יש אסים... בכלל לא ברור איך אפשר להיות מרווח בפארטיות האלו...
אגב בהצלחה רפי.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לavi23 על ההודעה המועילה:
GoodStoryBro (16/08/2010), Raistlin (16/08/2010)
-
16/08/2010 01:13
אני מבין שאתה ציני לחלוטין מה שאני בעצם בא להגיד זה שלאסים אין תארויה נגד כל-כך הרבה ידיים וכמעט הכול משווים אז מה הטעם ?!
נערך לאחרונה על ידי Rafi_Vegas; 16/08/2010 ב 02:13.
-
-
זוגיים
16/08/2010 17:31
במקור פורסם על ידי SabonI
אני מבין שאתה ציני לחלוטין מה שאני בעצם בא להגיד זה שלאסים אין תארויה נגד כל-כך הרבה ידיים וכמעט הכול משווים אז מה הטעם  ?!
אתה רציני אחי?
-
|
|