|
-
סטרייט פלאש
10/08/2010 08:45
האם זה מבנה פרסים סטנדרטי ל-MTT'S?

זה מבנה הפרסים בקרבון והוא נראה לי מוטה למדי לטובת שני המקומות הראשונים, האם זה סטנדרטי גם באתרים הגדולים?
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough
-
-
-
רביעייה
10/08/2010 09:20
צודק, באתרים הגדולים הפרסים הראשונים מקבלים פחות ויש חלוקה של כסף ליותר מקומות.
לפי דעתי שהביי אין נמוך עדיף את המבנה שהצגת.
-
-
סטרייט פלאש
10/08/2010 11:55
איזה שינוי באסטרטגיה שווה לשקול כאשר הפרסים מוטים כך לגבי מקום ראשון/שני? יותר להסתכן באופן כללי? להיות יותר אגרסיבי בפיינלטייבל?
-
-
סטרייט פלאש
13/08/2010 17:57
שועלי טורנירים אשמח לתגובתכם
-
-
ambassador of QUAN
13/08/2010 20:11
יותר אגרסביביות, כל השיקולים מוטים יותר לכיוון פעולות cev+.
-
-
סטרייט פלאש
15/08/2010 12:41
במקור פורסם על ידי timorm1
יותר אגרסביביות, כל השיקולים מוטים יותר לכיוון פעולות cev+.
תודה טימור.
יותר אגרסיביות לכל האורך או ב-FT?
קראתי עכשיו לראשונה על CEV כאן http://pokerterms.com/cev.html, לא בטוח שירדתי לסוף העניין. איזה עוד פעולות למעט ארגסיביות הן "יותר +CEV"?
-
-
ambassador of QUAN
15/08/2010 14:51
באופן כללי אני מעדיף יותר אגרסיביות מההתחלה שתביא אותי עם ערמה גדולה לשלבי הסיום (או שלא תביא אותי בכלל). עכשיו אם נניח יש קפיצות גדולות יותר ממקום למקום בFT, אז יש מצבים שבהם הפעולה שהיא CEV+ יכולה להיות EV$-. ומכיוון שאתה הערמה הגדולה הערך של הציפים הנוספים שתרוויח לטווח הארוך לא שווה את ההפסד בכסף. סתם דוגמא, נניח אתה ועוד ערמה גדולה כמוך יושבים בבליינדים בFT. יש שני שורטסטאקים של 15בב, עוד אחד עם 25בב ואתם כל אחד עם 40. פולד עד אליו, הוא עושה רייז 2.5X, אתה 3בט 7X עם AJo, יש לך הסטוריה של אגרסיה איתו ואתה יודע שהוא מסוגל לעשות מהלכים מאוד לייט בספוט הזה, הוא עושה 4בט מינימלי כזה ל12X. אתה יודע בודאות שAJ מוביל על טווח הידים שהוא מסוגל לעשות איתן את זה כאן והוא בהחלט לא מחוייב יש FE. זה CEV+ בודאות לדחוף כאן. אבל... אתה יודע שיש שורטסטאקים והסבירות שהוא כאן עם JJ +AQ+ (או אפילו זוגות של פליפ) אותם הוא לא יקפל ואתה תהיה בסכנה גדולה לעוף לא שווה את ההפסד של EV$ כשהשורטים יעופו ויהיו קפיצות מדרגה גדולות בפרסים. כלומר אם יש חלוקה מאוזנת וקפיצות גדולות אולי מראש לא היה שווה לך לעשות 3ט ולשים את עצמך בספוט הזה כשהוא עושה 4בט אלא לשלם ולראות פלופ בפוזיציה. מצד שני כשהכל מוטה חזק מאוד למקום ראשון והקפיצות בין חמישי רביעי שלישי לא כל כך מעניינות אז שיפיט באהבה . זאת החשיבה שלי במצב הזה מקווה שעזרתי.
-
המשתמשים הבאים מודים ל timorm1 על התגובה המועילה:
|
|