|
-
פול האוס
-
-
-
Elite Coach
29/07/2012 00:43
יש כמו אומהה 8 שחקנים??
אתה חייב לתת יותר מידע על נבל מאשר זה שהוא קצת טיפש...
-
-
פול האוס
29/07/2012 17:12
אין הרבה מידע חוץ מזה שהוא לא משחק הרבה אומהה אז אני מניח שהוא משחק אומהה כמו הולדם... לכן מחשבה ראשונה זה לשים אותו על AAXX...
אבל שוב יכול להיות שהוא עם AKXX ואז הוא במצב נורא...
-
-
סטרייט פלאש
29/07/2012 17:57
אוקיי..חובה מידע..אתה משחק אומהה לייב, ואני מניח שזו לא יד ראשונה שלכם אז בטוח יש משהו נוסף שתוכל להגיד לנו עליו, גם הצורת משחק שלו בהולדם נותנת איזשהו מושג על הסגנון שלו באומהה..
בואקום כשהוא מהמר 160 אני מעדיף פלאט ולהעריך מחדש בטרן.
-
-
פול האוס
29/07/2012 18:12
הוא נראה יותר נוטה לכיוון של LAG
בעייתי קצת פלאט כי הוא לא עמוק מספיק
אולי האפשרות של קול טובה פה כי גם יש לי באקדור פלאש ובאקדור סטרייט (שזה גם בעצם קצת בעייתי שזה רק באקדור לגטשוט ולא OE ולא WRAP והבק דור פלאש הוא רק לסאקנד)
השאלה אם אין לו ניסיון באוממה והוא LAG אז אפשר להכניס פה לטווח AQXX/AKXX
-
-
סטרייט פלאש
29/07/2012 18:18
ברור שזה בטווח שלו אם אין לו מושג באומהה.. והרעיון בפלאט היא להשאיר גם בלופים (המעט שקיימים לו בטווח) שגם ירו בטרן..
לדחוף זה המהלך הכי פחות טוב פה לפי דעתי..
-
-
פול האוס
29/07/2012 18:39
האחוז בלוף פה הוא נראה לי כל כך נמוך שאין ממש טעם לשים אותו בשקלול
עכשיו גם לדחוף זה לא הכי טוב כי אני לא ממש רואה פה FE (טופ טו,סט 10 או סט 2 שלא ממש בטווח אבל נזרום עם זה )
בפלופ דיי יבש עם האקשן שהיה עד עכשיו נראה לי שהטווח שלו מאד מצומצם...
-
-
29/07/2012 19:42
השאלה העיקרית היא לגבי האופן רייז ריינג'. הרוב שחקני פארטיה יעשו לימפ עם כל יד שלא כוללת אסים או קינגים. אתה צריך להחליט אם יש לו ריינג' פתיחה יותר רחב.
אם יש לו - סביר שאין לו מושג באומהה וסביר שאם הוא עשה רייז עם יד שכוללת אס ופייסקארדז, הוא יהמר את הפלופ כי זה מה שעושים בהולדם. סביר שהוא יהמר פוט, כי זה מה ש'עושים' באומהה.
אני משער שזה הולך לעוד בראג פוסט על זה שזרקת והוא הראה אסים, אבל אם יש לו ריינג' פתיחה יותר רחב מאסים, זה קול בפלופ וקול על רוב הטרנים.
-
-
פול האוס
30/07/2012 05:05
במקור פורסם על ידי Xenophobe
אני משער שזה הולך לעוד בראג פוסט על זה שזרקת והוא הראה אסים, אבל אם יש לו ריינג' פתיחה יותר רחב מאסים, זה קול בפלופ וקול על רוב הטרנים.
תודה, אני גם אוהב אותך...
במקור פורסם על ידי Xenophobe
אם יש לו - סביר שאין לו מושג באומהה וסביר שאם הוא עשה רייז עם יד שכוללת אס ופייסקארדז, הוא יהמר את הפלופ כי זה מה שעושים בהולדם. סביר שהוא יהמר פוט, כי זה מה ש'עושים' באומהה.
זה גם מה שאני חושב, כי ככה רוב שחקני ההולדם בארץ משחקים אומהה, לכן רוב הזמן אני אוביל...
ועכשיו בגלל שאתה כל כך מחכה לזה... אני נתתי שאב בפלופ הוא השווה והיה לו אסים... אממ אתה בטח קצת מאוכז
-
|
|