|
-
סטרייט פלאש
14/08/2010 14:25
VP,RP ו- AF אשמח לחוות דעת בקשר למספרים של המדדים האלה
בזמן האחרון יש לי סוף סוף קצת זמן והצלחתי להביא כמה תוצאות יפות בקנה המידה שלי (שלוש שולחנות גמר ב4 ימים בסכומים של 2$-5$).
בזמן הטורנירים האלה התחלתי לשים לב בצורה רצינית יותר למספרים הנ"ל ואשמח לדעת האם המספרים שלי "טובים" או האם אחד המדדים האלה מראה שהמשחק לי טעון שיפור.
אז ככה ה-VP שלי מסתובב בסביבות ה19%-23% וה-PR בין 9%-13%, ה-AF נע על טווח רחב בין 2-6.
בהתחשב במדדים האלה אתם יכולים להגדיר איזה שחקן אני או איפה אני טועה?
מה המספרים שלכם?
תודה
-
-
-
ambassador of QUAN
14/08/2010 16:18
הדברים יכולים להשתנות לפי סגנון של כל אחד אבל דבר אחד שקופץ לי בעין זה פער גדול מדי בין הPFR לVPIP.
כלומר אתה משלם יותר מדי פריפלופ,אולי עושה גם לימפים ואולי מגן על הבלינדים יותר מדי.
תשתדל להכנס לרוב הקופות כשאתה עושה רייז. זה יעזור לאגרסיביות שלך פוסטפלופ (וAF של 6 זה מאוד אגרסיבי) להיות אפקטיבית יותר ופחות ספיו צ'יפס.
בגדול אתה משחק די לאגי, שים לב רק שאתה מסתגל לגודל ערמות שלך וסביבך ויודע להעביר הילוך בהתאם הממוצע הכללי של הנתונים הוא פחות חשוב. סחתיין על הפיינלים תמשיך עם העבודה הטובה.
-
-
רויאל פלאש
14/08/2010 18:03
מחזק את טימור לשחקן טוב הVPIP והPFR צריכים להיות כמה שיותר קרובים אחד לשני אבל מה שאותי מטריד הכי הרבה זה הטווח, כנראה שאתה עוד לא יודע מה הסגנון שלך, הבדל של 9-13 PFR הוא גדול מאוד וAF נע בין 2 ל6 אומר שאתה משחק לפי המצב רוח שלך, כדי שתלמד איזה סגנון מתאים לך ולא תשחק שונה בכל טורניר לפי מה שבא לך כרגע.
-
|
|