בדיקה
זוג טוב
הצליחה ?
רק עכשיו ראיתי שזה פורסם. בדקתי איך עושים סקר וביטלתי באמצע. לא ידעתי שאני קומיטד.
קומיטד בטח קומיטד תביא סולד
זה עוד יהיה תרד גדול you just wait
click here for poker coaching
yarontr (19/08/2010)
במקור פורסם על ידי shaistar זה עוד יהיה תרד גדול you just wait אני הולך לישון. בבוקר אני רוצה לראות 5 עמודים לפחות.
אל תסתמך על זה
בואו נעשה הימורים , מן משחק כזה , לכל אחד יש ניחוש אחד בלבד , כמה הודעות יהיו בטרד הזה עד מחר (יום שני) , 12:00 בצהריים שעון ישראל . אני אתחיל OOP . 21 (דונק בט) . אגב , למי שתהה , אין פרסים !!! ..... ותפסיקו להיות כאלה רחושניים.
רכושניים ואני מהמר שעוד דקה יהיו פה 10
בזה כבר צדקתי. חברים יאללה, בואו נמלא את התרד כמו שצריך. דרימלוג'יק , איפה אתה כשאשכרה צריך אותך? מהמר על 31 עד הצהריים.
אין מצב. רק מחר יהיה פה 10 הודעות
יש בי מחוייבות לתרום את חלקי לקהילה
מישהו פה משחק HOMM3?
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
איזה חלשים אתם. לך תסמוך על הקהילה.
במקור פורסם על ידי shaistar זה עוד יהיה תרד גדול you just wait legen wait for it dary מרתון himym
במקור פורסם על ידי er4n legen wait for it dary מרתון himym וואי הרבה זמן לא ראיתי כמה עונות יש כבר?
במקור פורסם על ידי tzahi2008 וואי הרבה זמן לא ראיתי כמה עונות יש כבר? נגמרה החמישית הבנתי בספטמבר חוזרת השישית אני רק עכשיו סיימתי לראות תשנייה אז יש עוד הרבה להשלים
החמישית היה די חלש, קצת נמרח כזה. אבל אני מוכן לראות גם 20 עונות רק בשביל רובין.
איזה שווה היא..
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
לטובת מי שלא מכיר, מדובר בדבר המושלם הבא: