|
-
12/12/2012 19:45
הספר The Mental Game of Poker
באתי לקרוא ספר העוסק במטא פסיכולוגיה של מאחורי הפרגוד של הצד המנטלי של שחקני הפוקר ומצאתי ספר נדיר שעוסק במקביל בפסיכולוגיה של חיי היום יום,הספר עוסק בטיפול והבנת מושג ה"טילט בפוקר,פחד,מוטבציה ובטחון עצמי,בניגוד לספרים רבים הנותנים פתרון אינסטנט של עשה ואל תעשה ,הספר אינו מספק פתרון מסוג זה,הוא לטעמי מספר פתרונות טובים יותר,עי הבנת הסימפטום,זיהויו,וכאשר הוא מופיע אתה מודע לו,ולכן קל יותר לטפל בסימפומים שמוכרים לך,מדהים שהפתרונות שהספר נותן מקבילים למאמרים חדשניים בטיפול בנפגעי הלם קרב,שם המטופלים מנסים להגדיר את ההרגשות שלהם בזמן אמת,ממפים את ההרגשות והרגשות,וכאשר הם מופעים שוב ושוב המטופל יודע למה לצפות,ובהמשך איך להתמודד ולפתור,כך במקביל עוסק הספר בתופעות מקבילות בעולם הפוקר ששחקן עובר בתקופות של הפסד,תקופות טילט שבירות ועוד,מחבר הספר למעשה עוסק בחזוק הצד המנטלי של השחקן כך שיוכל להתמודד עם תקופות קשות כאשר התפקוד שלו ושיקול הדעת שלו לא נפגעים,והוא מתפקד תחת קושי כמו בתקופת שפע וכל טוב,חיזוק הצד המנטלי מבחינת ספר זה הוא נרכש ונלמד,כמו שאדם שמפתח שרירים עי הרמת משקולות ושריריו הולכים וגדלים כך ניתן לחזק את הצד המנטלי,מחבר הספר יש הצלחות רבות בתחום באימון שחקני פוקר מהשורה הראשונה,כמו גם אלופים מתחום הגולף,היום לא מספיק להיות כשרוני במה שעוסקים,חשוב מאוד גם לאמן את הצד המנטלי,הספר עוסק בפסיכולוגית הפוקר אבל יכול להתאים לכל אחת ואחד בחיי היום יום.למעשה הספר הוא המשך ישיר של הספר פוקר מינדסט שעסק באותם תופעות אבל התעסק "במה" וספר זה מתעסק "באיך" מומלץ בחום.
ברגע זה סיימתי שני שליש מהספר,ברגע שאסיים אנסה לרשום מסמך קצר שמסכם יותר ספציפי את עיקרי הספר,לטעמי ספר חובה,השחקן פשוט מקבל מודעות לתהליכים בהם הוא נמצא,הוא מזהה חולשות וסימפטומים,הוא יודע למה לצפות ,ולכן התמודדות זו מביאה לפתרון.
מי שקרא כמוני את הפוקר מיינדסט והיה מבסוט וחשב שזה שיא השיאים,יופתע לטובה מספר זה שלוקח את רמת הדיון בלי להגזים מספר לא מבוטל של מדרגות למעלה.
http://www.amazon.com/Mental-Game-Po...+game+of+poker
-
3 המשתמשים הבאים הודו לנקדימון בן גוריון על ההודעה המועילה:
buypokerstars (18/12/2012), godu (12/12/2012), sufo (11/05/2013)
-
-
WSOP Bracelet Winner
12/12/2012 19:55
במקור פורסם על ידי oaeika90
באתי לקרוא ספר העוסק במטא פסיכולוגיה של מאחורי הפרגוד של הצד המנטלי של שחקני הפוקר ומצאתי ספר נדיר שעוסק במקביל בפסיכולוגיה של חיי היום יום,הספר עוסק בטיפול והבנת מושג ה"טילט בפוקר,פחד,מוטבציה ובטחון עצמי,בניגוד לספרים רבים הנותנים פתרון אינסטנט של עשה ואל תעשה ,הספר אינו מספק פתרון מסוג זה,הוא לטעמי מספר פתרונות טובים יותר,עי הבנת הסימפטום,זיהויו,וכאשר הוא מופיע אתה מודע לו,ולכן קל יותר לטפל בסימפומים שמוכרים לך,מדהים שהפתרונות שהספר נותן מקבילים למאמרים חדשניים בטיפול בנפגעי הלם קרב,שם המטופלים מנסים להגדיר את ההרגשות שלהם בזמן אמת,ממפים את ההרגשות והרגשות,וכאשר הם מופעים שוב ושוב המטופל יודע למה לצפות,ובהמשך איך להתמודד ולפתור,כך במקביל עוסק הספר בתופעות מקבילות בעולם הפוקר ששחקן עובר בתקופות של הפסד,תקופות טילט שבירות ועוד,מחבר הספר למעשה עוסק בחזוק הצד המנטלי של השחקן כך שיוכל להתמודד עם תקופות קשות כאשר התפקוד שלו ושיקול הדעת שלו לא נפגעים,והוא מתפקד תחת קושי כמו בתקופת שפע וכל טוב,חיזוק הצד המנטלי מבחינת ספר זה הוא נרכש ונלמד,כמו שאדם שמפתח שרירים עי הרמת משקולות ושריריו הולכים וגדלים כך ניתן לחזק את הצד המנטלי,מחבר הספר יש הצלחות רבות בתחום באימון שחקני פוקר מהשורה הראשונה,כמו גם אלופים מתחום הגולף,היום לא מספיק להיות כשרוני במה שעוסקים,חשוב מאוד גם לאמן את הצד המנטלי,הספר עוסק בפסיכולוגית הפוקר אבל יכול להתאים לכל אחת ואחד בחיי היום יום.למעשה הספר הוא המשך ישיר של הספר פוקר מינדסט שעסק באותם תופעות אבל התעסק "במה" וספר זה מתעסק "באיך" מומלץ בחום.http://www.amazon.com/Mental-Game-Poker-Strategies-Confidence/dp/0615436137/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1355333889&sr=1-1&keywords=mental+game+of+poker[/url]
Wall of Text shows
Hero mucks.
נערך לאחרונה על ידי AsiMosh; 12/12/2012 ב 19:57.
-
המשתמשים הבאים מודים ל AsiMosh על התגובה המועילה:
-
פלאש
12/12/2012 20:18
באתי לקרוא ספר העוסק במטא פסיכולוגיה של מאחורי הפרגוד של הצד המנטלי של שחקני הפוקר ומצאתי ספר נדיר שעוסק במקביל בפסיכולוגיה של חיי היום יום.
הספר עוסק בטיפול והבנת מושג ה"טילט" בפוקר,פחד,מוטיבציה ובטחון עצמי.
בניגוד לספרים רבים הנותנים פתרון אינסטנט של עשה ואל תעשה, הספר אינו מספק פתרון מסוג זה. לטעמי, הוא מספק פתרונות טובים יותר ע"י הבנת הסימפטום,זיהויו וכאשר הוא מופיע אתה מודע לו ולכן קל יותר לטפל בסימפטומים שמוכרים לך.
מדהים שהפתרונות שהספר נותן מקבילים למאמרים חדשניים בטיפול בנפגעי הלם קרב,שם המטופלים מנסים להגדיר את ההרגשות שלהם בזמן אמת,ממפים את ההרגשות והרגשות, וכאשר הם מופעים שוב ושוב המטופל יודע למה לצפות ובהמשך איך להתמודד ולפתור.
כך במקביל עוסק הספר בתופעות מקבילות בעולם הפוקר ששחקן עובר בתקופות של הפסד,תקופות טילט שבירות ועוד.
מחבר הספר למעשה עוסק בחיזוק הצד המנטלי של השחקן כך שיוכל להתמודד עם תקופות קשות כאשר התפקוד שלו ושיקול הדעת שלו לא נפגעים והוא מתפקד תחת קושי כמו בתקופת שפע וכל טוב.
חיזוק הצד המנטלי מבחינת ספר זה הוא נרכש ונלמד,כמו שאדם שמפתח שרירים עי הרמת משקולות ושריריו הולכים וגדלים כך ניתן לחזק את הצד המנטלי.
למחבר הספר יש הצלחות רבות בתחום באימון שחקני פוקר מהשורה הראשונה,כמו גם אלופים מתחום הגולף, היום לא מספיק להיות כשרוני במה שעוסקים, חשוב מאוד גם לאמן את הצד המנטלי. הספר עוסק בפסיכולוגית הפוקר אבל יכול להתאים לכל אחת ואחד בחיי היום יום.
למעשה הספר הוא המשך ישיר של הספר "פוקר מינדסט" שעסק באותן תופעות אבל התעסק ב-"מה" וספר זה מתעסק ב-"איך".
מומלץ בחום.
ברגע זה סיימתי שני שליש מהספר,ברגע שאסיים אנסה לרשום מסמך קצר שמסכם יותר ספציפי את עיקרי הספר. לטעמי ספר חובה,השחקן פשוט מקבל מודעות לתהליכים בהם הוא נמצא,הוא מזהה חולשות וסימפטומים,הוא יודע למה לצפות ולכן התמודדות זו מביאה לפתרון.
מי שקרא כמוני את הפוקר מיינדסט והיה מבסוט וחשב שזה שיא השיאים,יופתע לטובה מספר זה שלוקח את רמת הדיון ,בלי להגזים ,מספר לא מבוטל של מדרגות למעלה.
http://www.amazon.com/Mental-Game-Po...+game+of+poker
לא אישי
-
-
סטרייט
18/12/2012 14:59
התחלתי עכשיו לקרוא אותו (The Mental Game). נראה לך שעדיף לקרוא קודם את Poker mindset? או ש Mental Game Of Poker יעשה את העבודה?
@oaeika90
-
-
18/12/2012 19:20
במקור פורסם על ידי Eyal_A
התחלתי עכשיו לקרוא אותו (The Mental Game). נראה לך שעדיף לקרוא קודם את Poker mindset? או ש Mental Game Of Poker יעשה את העבודה?
@ oaeika90
קנית או השגת מהרשת ?
In poker, you are your own worst enemy.
-
-
18/12/2012 20:41
אם יש לך הרבה סבלנות אתה מוזמן לקרוא את ספר המינדסט ראשית,ואז את הספר מנטל גיים,אז יתלבש לך הכל במקיף,
אבל גם רק המנטל גיים יעשה את העבודה בענק,!!!!!!!!!
כעיקרון אם המינדסט מפרט בהרחבה תהליכים אם המלצות לפתרון,אז ספר המנטל גיים לא ממליץ על פתרונות,
הספר למעשה הוא המאמן מנטלי של השחקן ועוזר לזהות בעיות,הרגלים גרועים,חולשות מנטליות במשחק,השחקן לומד לזהות את הסימפטומים השונים והחולשות שלו,
ברגע שהוא מזהה סימפטום ספיציפי זה חצי פתרון,המודעות עוזרת להתמודדות והפתרון הוא פועל יוצא בהמשך,
הספר עוסק 4פרמטרים מרכזיים:
-טילט
-פחד
-מוטיבציה
-בטחון
רכישת אסטרטגיה מנטלית היא מיומנות נרכשת ונלמדת,
לדוגמה אגע במסמך רק בנושא טילט יש סוגים שונים של טילט:
טילט של שחקן ששונא להפסיד,
טילט של רצף קלפים לא טובים,
טילט שבירות,
עצבנות מתמשכת שלא נפתרת,
טילט נקמה,
טילט רצון להחזיר כסף שהפסדתי תוך זמן קצר,
טילט שהפסדתי לדג חלש ממני ,ואני לא מסוגל לקבל ששחקן חלש במהלך טפשי ונחות ניצח אותי,לדעת לקבל שגם דגים בטווח הקצר מנצחים,
בקיצור השחקן מזהה מצבים הללו ואחרים נוספים שגורמים לו לטילט,
השחקן גם מזהה גם איך הוא עצמו מתנהג בטילט עצמו:
משחק יותר ידיים מהרגיל,
לענות יותר מהרגיל עם ידיים שבדרך כלל אני לא עונה,
משחק משוחרר יותר
משחק ידיים להשלמה שאין לי אחוזי קופה לענות,
ועוד ועוד
השחקן מודע לאיך גופו מגיב בטילט:
הזעה ,דפיקות לב,אגרוף כמוץ וכו"
המוטו כאן הוא שכל אחד מזהה את הסימפטום הייחודי והאופיני לו,הוא מודע לו ,וברגע שיש מודעות לחולשה/סימפטום קל להתמודד ולפתור ולתקן ע"י תרגול.
אני מודע ויודע לזהות כל הרגשה שלילית,ומנטרל אותה,
הנקודה העיקרית כאן היא """"שליטה עצמית""" השחקן שולט ברגשותיו ולא הרגשות שולטים בו(מי שקרא את האתיקה של שפינוזה פעיל ולא נפעל זה על אותו בסיס).
כל סימפטום או רגש שלילי פוגע בשחקן ב2 פרמטרים עיקריים--
1---גוזלת ממנו אנרגיה יקרה ,ובמקום להתרכז בכשרון משחק הסימפטום מחליש אותו ,
2--כל רגש שלילי או רגשות מצתברים פוגמים בשיקול דעת ולקיחת החלטות נכונות בשולחן,ומפרעים לי להשאר בשליטה,דרך טובה להשאר בשליטה זה לפתור רגשות קודמים,
ככל שיש לי פחות רגשות שליליים קל לי להתרכז במשחק,
המטרה להתאמן בשליטה ברגשות ושיחוק תחת קושי או תקופה רעה את המשחק הטוב שלי (a game)
השחקן לא נותן לשום פרמטר לפגוע במשחק שלו כאשר הוא יודע ספציפית לאיזה רגשות לצפות בכל מצב ,(טילט,הפסד,שורה הפסדים,ריצה רעה ,שבירה)אני מתכונן,לא מופתע,פותר זאת,
כאשר אני מגיע ממצב של לקחת הפסקה עד למצב של להמשיך לשחק בטילט כמו שאני משחק בתקופה טובה,
המחבר מדבר על מודל התהליכים של הכנה--בצוע--תוצאה--הערכת התוצאה לאחר המשחק---שיפור מחוץ לשולחן
לסיכום-----
נגעתי פה רק בצימוק מיריעה גדולה ומקיפה יותר,
מי שיקרא את הספר יתקרב למצב של לשחק טוב ומצויין לא משנה כמה רע הוא רץ,להתמקד בטווח הארוך,ולשחק כל יד הכי טוב שאפשר, ולא בסולם עולה יורד תוצאות הטווח הקצר שזה אסון,
הספר מקנה ידע והבנה בכל התהליכים המנטלים שמפריעים לשחקן להשתפר במשחק,עי זיהויים הבנתם ופתרון.
מחבר הספר עבד עם בכירי שחקני פוקר שממליצים גם הם(חפשו בגוגול)
אני רכשתי את הספר באמזון,
מומלץ בחום.
נערך לאחרונה על ידי נקדימון בן גוריון; 18/12/2012 ב 20:44.
-
9 המשתמשים הבאים הודו לנקדימון בן גוריון על ההודעה המועילה:
allinarco (03/04/2013), buypokerstars (18/12/2012), godu (18/12/2012), Holy (20/12/2012), may1 (09/05/2013), merry (20/12/2012), razzz21 (20/12/2012), sufo (11/05/2013), timorm1 (10/05/2013)
-
פלאש
18/12/2012 20:56
אני קניתי את הספר ישירות מאתר המחבר לפני כשנה בערך,
קראתי ויישמתי באופן חלקי, ספר אלוף ומאוד מומלץ לכל שחקן בכל רמת משחק, גם ברמות הגבוהות ביותר קיימות בעיות שבעזרת הכלים שהספר הזה נותן יכולים לפתור אותם.
כל הכבוד על ההפשקה במידע שנתת כאן, הרווחת ביושר את 2 התודות שלי
-
המשתמשים הבאים מודים ל buypokerstars על התגובה המועילה:
-
סטרייט
20/12/2012 03:30
במקור פורסם על ידי godu
קנית או השגת מהרשת ?
יש טורנט של אוסף של ספרי פוקר בפורמט PDF...
-
-
03/04/2013 11:16
החלק השני של הספר הבנתי אמור לצאת 23/4/2013
http://www.amazon.com/Mental-Game-Po...4979860&sr=1-2
הספר הראשון היה ענק באימון מנטלי ושליטה עצמית בהתנהגות בשולחן בכל מצב נתון,
הספר השני זה ההמשך ולטעמי גם הוא חייב קריאה,יש פה הקדמה למי שמעוניין,
http://he.scribd.com/doc/130218729/TMGP2-Sample
נערך לאחרונה על ידי נקדימון בן גוריון; 03/04/2013 ב 11:20.
-
המשתמשים הבאים מודים ל נקדימון בן גוריון על התגובה המועילה:
-
שלישייה
03/04/2013 16:58
אפשר להשיג את הספר גם בעברית?
-
-
רויאל פלאש
03/04/2013 19:50
במקור פורסם על ידי davidov
אפשר להשיג את הספר גם בעברית?
לא
-
-
שלישייה
03/04/2013 20:10
שתי שאלות:
1. האם הספר רלוונטי גם למשקי אונליין או בעיקר ללייב?
2. רמת הקריאה שלי באנגלית היא בינונית, אני אסתדר?
-
-
03/04/2013 21:40
1---הספר רלוונטי גם לאונליין,גם ללייב וגם לחיים עצמם בכל מה שקשור לשליטה עצמית,ותפקוד רגיל בכל מצב טוב /גרוע שיהיה,
עי אימון מנטלי אתה לומד לזהות את החולשות הספציפיות שלך ולתקן אותם,ובכך לדלג על טילט,ובכל מה שתלוי בך להתגבר גם על הואריאנס.
2-אני ברמת אנגלית בסיסית פלוס ותירגמתי את הספר בכל דף איזה 20 מילים בממוצע,אני מאמין שאם תשקיע גם תשפר את האנגלית וגם תצליח,
רשום לי גם תמצותים של מספר פרקים,אם יהיה לי זמן לסכם ולאגד זאת לחבילה אחת אשלח לך בפרטי.
-
המשתמשים הבאים מודים ל נקדימון בן גוריון על התגובה המועילה:
-
שלישייה
03/04/2013 22:34
1---הספר רלוונטי גם לאונליין,גם ללייב וגם לחיים עצמם בכל מה שקשור לשליטה עצמית,ותפקוד רגיל בכל מצב טוב /גרוע שיהיה,
עי אימון מנטלי אתה לומד לזהות את החולשות הספציפיות שלך ולתקן אותם,ובכך לדלג על טילט,ובכל מה שתלוי בך להתגבר גם על הואריאנס.
2-אני ברמת אנגלית בסיסית פלוס ותירגמתי את הספר בכל דף איזה 20 מילים בממוצע,אני מאמין שאם תשקיע גם תשפר את האנגלית וגם תצליח,
רשום לי גם תמצותים של מספר פרקים,אם יהיה לי זמן לסכם ולאגד זאת לחבילה אחת אשלח לך בפרטי.
תודה! נראה לי שאני אקנה את הספר.
-
-
זוגיים
-
2 המשתמשים הבאים הודו לmerry על ההודעה המועילה:
GoodStoryBro (10/05/2013), טוטול (08/05/2013)
-
08/05/2013 12:15
במקור פורסם על ידי davidov
שתי שאלות:
זה ספר מצויין,ואני חושב שהוא מתאים בעיקר לאונליין אבל גם ללייב.
באונליין אתה משחק הרבה יותר ידיים בקצב מהיר יותר אתה נמצא ביותר סיטואציות שגורמות לך לרגשות שונים
מה שמקשה עליך הרבה יותר ממשחק לייב.
*במיוחד עם אתה שחקן הדסאפ.
-
-
אלוף הרהורים ותהיות ומשחקים
08/05/2013 14:22
במקור פורסם על ידי merry
עם הרשמה וחארטות אחרות.
מישהו הוריד?/רשום?
, you will be lost...
. every river that you try to cross
-
-
09/05/2013 16:17
במקור פורסם על ידי חציל
זה ספר מצויין,ואני חושב שהוא מתאים בעיקר לאונליין אבל גם ללייב.
באונליין אתה משחק הרבה יותר ידיים בקצב מהיר יותר אתה נמצא ביותר סיטואציות שגורמות לך לרגשות שונים
מה שמקשה עליך הרבה יותר ממשחק לייב.
*במיוחד עם אתה שחקן הדסאפ.
בלייב יש לך את אפקט השיעמום. זה אכזרי במיוחד של טילט שיש אותו פחות באונליין בגלל ריבוי האקשן והשולחנות.
In poker, you are your own worst enemy.
-
-
זוג
09/05/2013 16:33
למה אין בעברית זה הורג אותי מה אנחנו חיים באפריקה {וזה לא רק הספר הזה }
-
-
09/05/2013 16:44
ברגע זה סיימתי לקרוא את הספר פעם שנייה לאחר שתרגמתי את כולו(עבודה של חצי שנה און אף),
ספר חובה ענק !!!!
במיוחד החלק השני של הספר שמסביר מפורט -
--שונות הואריאנס----איך להתנהג מול הואריאנס,ולהצליח,כעיקרון מתרכז במה שתלוי בי,מה שלא תלוי בי לא מזיז לי כי אין לי שליטה עליו,
תפקוד תחת תקופות רעות,הפסדים ,ושבירות-----לדעת שזה קיים,ולא לצפות לנצח כל יד וכל סשיין,ושזה קורה לעבוד עוד יותר חזק מחוץ לשולחן,((העבודה לשיפור מחוץ לשולחן כפועל בלתי נפסק לעולם,
איך מפתחים בטחון עצמי יציב לאורך זמן,כאשר המבחחן הוא דוקא בתקופות שלא הולך והכל נראה שחור,ושחקן מדמיין שכל יד כמעט לא ניתן לנצח---המחבר מסביר בפירוט תופעות אלו בנגיעה בשורש הבעייה,כעיקרון כאשר שחקן בטוח במיומנות שלו ,שום גורם חיצוני לא מפריע לו,
כל מי שהואריאנס מפריע לו,שבירות וטילטים,חייב לקרוא את הספר ,מחבר הספר עובד עם 250 שחקני פוקר מהעילית,
אם יהיה ביקוש של הרבה אנשים אני מוכן לתרגם עיקרי כל פרק ופרק,לטובת כולם,אבל רק אם יהיה הרבה אנשים,כי זה משימה די ארוכה.
-
10 המשתמשים הבאים הודו לנקדימון בן גוריון על ההודעה המועילה:
arch stanton (11/05/2013), barkoah (10/05/2013), buypokerstars (09/05/2013), eyalla7 (09/05/2013), gana2 (12/05/2013), GoodStoryBro (10/05/2013), Holy (13/05/2013), Realist (10/05/2013), timorm1 (10/05/2013), weedy85 (11/05/2013)
|
|