אין צורך בהצהרות מחייבות - מי שרוצה למצוא נק' איזון אחרת בחיים שלו, יעשה את זה. אבל איך שלא תהפכו את זה, פוקר זה אחד התחביבים הכי מהנים שיש. אפשר לפרוש מפוקר כמקצוע, אי אפשר לפרוש ממנו כתחביב.
לא מבין למה לעשות מזה כזה דרמה ולצאת בהצהרות כאלו
תרוצה להפסיק לשחק, אז תפסיק לשחק
אתה רוצה לקחת הפסקה, אז קח הפסקה
לא מבין למה צריך לעשות מזה כזה סיפור ולצאת בהצהרות שהרי רובן יהיו שוות לקליפת השום
בעיקר בתחום שואב, קשה מנטלית ודורש ריכוז מקסימלי כמו הקלף.
פוסט ״נגד״ פוקר שקורא לאזן כל דבר.
אתה מאזן את טווח ה4בט לייט שלך אדוני?
+1 לקונדס, פוקר בתור תחביב זה עשר, בתור מקצוע לא תמצא בנאדם אחד בעולם לייב ואונליין שיגיד לך שזה משוש חייו.
אין מה לעשות, זה שואב אותך, זה דורש ממך המון המון זמן שהרבה ממנו הוא בשעות שלא נוחות לך, והואריאנס מעלה לך את הסיכוי להתקף לב מוקדם.
אין צורך בהצהרות מחייבות - מי שרוצה למצוא נק' איזון אחרת בחיים שלו, יעשה את זה. אבל איך שלא תהפכו את זה, פוקר זה אחד התחביבים הכי מהנים שיש. אפשר לפרוש מפוקר כמקצוע, אי אפשר לפרוש ממנו כתחביב.
זה מופנה אלי? כי אם כן, לא זכור לי שיצאתי בהצהרות כאלה או אחרות, רק אומר שיש לי הרבה מה לומר בנושא. זה יהיה ארוך אז אשתדל לכתוב מחר/תיים
זה מופנה אלי? כי אם כן, לא זכור לי שיצאתי בהצהרות כאלה או אחרות, רק אומר שיש לי הרבה מה לומר בנושא. זה יהיה ארוך אז אשתדל לכתוב מחר/תיים
לא מופנה אליך, וגם לא לקסיאס. למיטב ידיעתי (הדלה) אף אחד מכם עדיין לו הודיע על פרישה ואח"כ עשה קאמבק הירואי.
מכבד מאוד כל אחד שאחת לתקופה מנסה להעריך את הפלוסים והמינוסים בחיים שלו ולעשות התאמות. מצד שני, לא מאמין שמישהו שבאמת אוהב פוקר יכול לזנוח את המשחק. יכול להחליט שלהתפרנס מפוקר זה לא בשבילו, אבל כל עוד יצר התחרותיות לא יבוא על סיפוקו במקום אחר הוא ימשיך לבקר בשולחנות אחת ל...
אפשר לדבר על כסף? כמה לדעתכם מרוויחים שם בחוץ? בנאדם משכיל מצליח ומבוקש שעובד כשכיר בישראל במקצוע נחשב, לעולם לא יתקרב למשכורת של מקצוען מידסטייקס פוקר ברמה גבוהה.
שלא לדבר על שעות עבודה זמן פנוי, טיולים לחו"ל, חופשות, חופש...
אפשר לדבר על כסף? כמה לדעתכם מרוויחים שם בחוץ? בנאדם משכיל מצליח ומבוקש שעובד כשכיר בישראל במקצוע נחשב, לעולם לא יתקרב למשכורת של מקצוען מידסטייקס פוקר ברמה גבוהה.
שלא לדבר על שעות עבודה זמן פנוי, טיולים לחו"ל, חופשות, חופש...
True.
+1 לקונדס, פוקר בתור תחביב זה עשר, בתור מקצוע לא תמצא בנאדם אחד בעולם לייב ואונליין שיגיד לך שזה משוש חייו.
אין מה לעשות, זה שואב אותך, זה דורש ממך המון המון זמן שהרבה ממנו הוא בשעות שלא נוחות לך, והואריאנס מעלה לך את הסיכוי להתקף לב מוקדם.
Incorrect. The major problem poker players have is that they usually tend to work on theory but always neglect the mental side of the game. As soon as you overcome the "tilt" and other mental issues it's just another day at work.
I can (it happens at least several times a month) lose 5 buy ins in 5 minutes and it's business as usual. I don't tilt and I don't get upset when I lose because it's part of the game and you need to fully accept it.
חברה , כל הדיבורים האלו על פרישה זה בעיקר אי יכולת של אנשים להתמודד עם המציאות שהם לא מספיק טובים בשביל להיות מקצוענים ( לא מתייחס לקסיאס , לא מכיר אותו ואת מפעלו ) אבל מה לעשות שהרמה רק עולה ואחוז האנשים המסוגלים להתפרנס מה רק יורד ומן הסתם כל הזמן תהיה נשירה של אנשים שהיו מסוגלים להתפרנס מהתחום , אין שום דבר רע בזה , אבל תסתכלו לעצמכם בעיניים ותגידו - " אנחנו לא מספיק טובים בזה בשביל לחיות מזה" . לא כואב, לא בושה.
נערך לאחרונה על ידי easyway777; 23/12/2012 ב 04:50.
חברה , כל הדיבורים האלו על פרישה זה בעיקר אי יכולת של אנשים להתמודד עם המציאות שהם לא מספיק טובים בשביל להיות מקצוענים ( לא מתייחס לקסיאס , לא מכיר אותו ואת מפעלו ) אבל מה לעשות שהרמה רק עולה ואחוז האנשים המסוגלים להתפרנס מה רק יורד ומן הסתם כל הזמן תהיה נשירה של אנשים שהיו מסוגלים ולהתפרנס מהתחום , אין שום דבר רע בזה , אבל תסתכלו לעצמכם בעיניים ותגידו - " אנחנו לא מספיק טובים בזה בשביל לחיות מזה" . לא כואב, לא בושה.
מסכים איתך שמקצוענים שמרוויחים ארגזים כמעט אף פעם לא יפרשו, ובצדק. אבל אתה לא חושב שיש שחקנים שהוציאו משכורת מהקלף (נניח 75K בשלוש שנים), אבל בתום תקופה החליטו שהם מעדיפים לעשות הסבה מקצועית ולהשאיר את הפוקר כתחביב צדדי (שמייצר כסף גם כן)?
אני שואל כי אני מרגיש את אותו התסכול לגבי העולם הגאו-פוליטי כיום, שלדעתי התחיל עוד מימי קיסינג'ר אבל זה נושא ליום אחר...
מסכים איתך שמקצוענים שמרוויחים ארגזים כמעט אף פעם לא יפרשו, ובצדק. אבל אתה לא חושב שיש שחקנים שהוציאו משכורת מהקלף (נניח 75K בשלוש שנים), אבל בתום תקופה החליטו שהם מעדיפים לעשות הסבה מקצועית ולהשאיר את הפוקר כתחביב צדדי (שמייצר כסף גם כן)?
כן , אני גם מסכים שהנסיבות של קסיאס שונות לגמרי , אבל אתה לא רואה כאן הודעות סטייל , סורי חברה קיבלתי הצעת עבודה גדולה ואני נוטש את הפוקר מפאת זמן וחשק , אסטה לה ויסטה , או מצד שני אתה שומע המון התייפיפות אצל החושבים לפרוש אבל אין הודעות בסגנון אני עוזב את הפוקר למסע רוחני בהודו ומשם הולך לעזור באפריקה למשך כחצי שנה , נכון שגם אלו אפשרויות לא פחות ובעצם הרבה יותר מכובדות מהקלפ ובעצם מי לא היה רוצה לצאת ככה מעיסוקו העכשוי בין אם זה הקלף או משהו אחר , אבל אלו לא המקרים והמקרים האלו יותר זניחים מאנשים שבאמת מצליחים להתקיים מהקלף בדיוק מאותה סיבה - מאוד קשה להגיע למקומות האלו בחיים. *רק להזכיר - קשה זה לא תמיד טוב אבל זה תמיד קשה