|
-
-
-
-
02/01/2013 10:26
שכחתי לציין שנוול מכסה אותי
-
-
סטרייט פלאש
02/01/2013 10:59
היית צריך לדחוף בעצמך
רייז, שאב משורט סטאקר, אתה QQ, דחוף סחורה כבר
כמו ששוחק אם אתה רק משווה אתה בעצם משווה לטראפ (כלומר שהאוריגינל רייזר או ידחוף בעצמו או ישווה) אז עכשיו קול
"Forty-Two", said Deep Thought, "The Answer to the Great Question, of Life, the Universe and Everything"
"I checked it very thoroughly," said the computer, "and that quite definitely is the answer.
I think the problem, to be quite honest with you, is that you've never actually known what the question is."
-
-
02/01/2013 11:24
חשבתי שברגע שאני משווה זה רק אני נגדו , כי נוול לא ישווה סכום כזה אבל ברגע שהוא דחף אול אין העמדתי אותו על טווח AA AK KK , כי הוא לא היה מסכן את רוב הסכום שלו בשביל פחות מזה
ברגע שאני מעמיד אותו על טווח כזה חשבתי שהקול לא שווה ואני ביד גמורה
-
-
סטרייט פלאש
02/01/2013 11:27
עם איזה ידיים הוא לא ישווה סכום כזה?
ולמה שהוא דחף אול אין שמת אותו בדיוק על הידיים האלו? הוא לא דוחף JJ? הוא לא דוחף TT?
מה הוא עושה עם AQ? מה הוא עושה עם KQ?
איך הוא תופס אותך? עם מה הוא חושב שאתה עושה שם פלאט? עם יד חזקה? עם יד מרג'ינלית?
"Forty-Two", said Deep Thought, "The Answer to the Great Question, of Life, the Universe and Everything"
"I checked it very thoroughly," said the computer, "and that quite definitely is the answer.
I think the problem, to be quite honest with you, is that you've never actually known what the question is."
-
-
02/01/2013 11:30
1. אני דיי חדש בתחום אז קודם כל הגיוני מאוד שעשיתי טעות
2. לפי דעתך במצב כזה אני צריך לדחוף בלי קשר ליד שאני חושב שיש לו
3.חשבתי את זה כי בכמה קופות שהיה לנו שהוא היה יותר ממני לאורך כל הדרך ההימורים שלו היו קטנים יחסית , כאילו הוא לא רוצה לסכן את הכסף ואני לא מדבר על ואליו בט
-
-
רויאל פלאש
02/01/2013 15:58
תפסיק לחשוב במונחים של "הוא לא רוצה לסכן את הכסף", זה טורניר SNG על סכום קטן. כמו שסגל רשם, הטווח של הרוב המוחלט של השחקנים לאול-אין הוא הרבה יותר רחב מהטווח שאתה הקצית לו. פשוט דחוף פריפלופ.
טרולינג אגרסיבי הוא טרולינג מנצח.
-
-
פול האוס
02/01/2013 18:43
לא הבנתי איזה טורניר זה ש"נשארו" 6 שחקנים ואתה רק עם 1800 והבליינדים רק 25-50 ?
אתה מתכוון שזה היה S&G ?
"Whatever the mind can conceive and believe it can achieve.."
-
-
רויאל פלאש
02/01/2013 18:57
בהנחה שנבל מכסה אותך זה ממש לא שאב אלא קול לאינדיוס. ברגע שהוא דוחף מעליך אתה מודה לאדמו"ר מויז'ניץ ולוחץ על כפתור הקול במהירות המירבית. נבל בסה"כ עשה רייז כפול שלוש בעומק של 40 BB לרוב הוא יעיף לשאב שלך ואם אתה רק משלם הוא הרבה פעמים ישלם גם, זאת הסיבה העיקרית. בנוסף, מפגרים רבים בלימיטים האלה יתפתו לדחוף מעליך כל מיני ידיים מוזרות. אז קול ושוב קול.
אני שואל כי אני מרגיש את אותו התסכול לגבי העולם הגאו-פוליטי כיום, שלדעתי התחיל עוד מימי קיסינג'ר אבל זה נושא ליום אחר...
-
-
-
|
|