|
-
פול האוס
-
-
-
19/01/2013 00:38
נראה לי שההרגשה שלך נכונה, הוא יכול להיות פה בבלוף לפעמים,
אבל אני בפולד.
-
-
19/01/2013 03:50
מה המיקום של נבל? באקדח? במידל?(זה חשוב כדי לדעת אם הוא לימפר ראשון או או שזרם עם אחרים)
בכל אופן, למה שהוא יעשה פלואט על בורד כ"כ יבש אלא אם כן הוא שחקן גרוע שסתם מכיר את המושג פלואט?(אלא אם כן הוא מייצג 4 5 בפלופ ומחכה ל- 7\2 כדי לגנוב אבל אני בספק)
בגלל שהוא לוס אגרסיב ניתן לפסול ידיים כמו אס עשר ומעלה(אולי אפילו אס תשע, תלוי בפוזישין), אז זה משאיר לנו או אס תשע/8 שמחכה לאס(ופה נכנסת השא' האם בנוסף לפלואטר הוא גם קול בוקס ושחקן לא כ"כ חושב?) או שסט מהפלופ - לדעתי בשורה התחתונה יש לו או סט או ג'ק כלשהו שלא חושב שיש לך את האס ומנצל את הצ'ק בטרן(ומבין בדרך שיש לך דאמות/קינגים) כדי להפוך את היד לבלוף, אבל פחות סביר.
אני בפולד מעצבן בריבר(אגב גם הסייזינג הנמוך מריח כמו גרירה, או אינדיוס לרירייז בגלל האס).
לגבי הטרן, בגלל הסיבות שאמרתי וזה גם מאוד תלוי שחקן, אני מעדיף לתת בט קטן יחסית(טיפה פחות/טיפה יותר מחצי קופה, תלוי בשחקן ובהרגשה באותו רגע) בטרן כדי לברר איפה אני נמצא(בגלל הסיכוי הנמוך יחסית לאס)
-
-
רויאל פלאש
19/01/2013 12:29
צריך תיאור טוב יותר של נבל (כולל עמדה, כולל דינמיקה), שתספר קצת על ידיים שהוא שיחק.
בלי המידע הזה, להגיד לך קול/פולד זה לא יותר מהטלת קוביה.
-
-
פול האוס
19/01/2013 13:57
אם נבל אוהב לעשות פלאוטים ב25BB דיפ אפקטיב אז הוא אחד הגרועים.
כמו שרועי אמר בלי מידע אי אפשר לענות על זה. אבל בוואקום אני משלם טרן וזורק ריוור. לא מצפה מנבל לא שרוף בתחילת הערב לשלם עם כולם בפלופ ולהחליט לבלף בשאר הרחובות.
-
-
פול האוס
19/01/2013 14:06
הוא היה בUTG למי ששאל
כשאמרתי שהוא אוהב לעשות פלואטים בכל הזדמנות
אז הכוונה שבHU פוט הוא כמעט תמיד יהיה בפלואט
ממשחקים קודמים הוא מסוגל להפוך זוג בינוני לבלוף עם 2 בארלים בטרן ובריבר
ומאידך הוא גם תמיד יהמר שם עם אס לוליו אחרי שמצ'קצ'קים אליו
נערך לאחרונה על ידי om3r; 19/01/2013 ב 14:09.
-
-
רויאל פלאש
19/01/2013 17:26
גם נבל חובב פלואטים, עם חצי מוח עובד, לא יעשה פלואוט כשיש חצי שולחן אחריו.
בכללי, מתוך הבנה שאין לי 3 רחובות של ווליו, אני אוהב לצקצק טרן ולהמר ריבר קטן, או להבדיל להמר טרן קטן ולצקצק טרן.
כל פעם שאני בצק, בספוט הזה, בין אם זה בטרן ובין אם זה בריבר, זה צק פולד. לא אמורים להיות ליריב שלנו יותר מדי ידיים נחותות שמהמרות באף סטריט.
-
-
פול האוס
19/01/2013 17:33
במקור פורסם על ידי Dr. Spew
גם נבל חובב פלואטים, עם חצי מוח עובד, לא יעשה פלואוט כשיש חצי שולחן אחריו.
היינו HU
-
-
רויאל פלאש
19/01/2013 19:18
סורי. לא שמתי לב.
אם אנחנו בהדס אפ והוא פלואוטר, אז זה צק קול פעמיים מבחינתי, כי לא אמורים להיות לו יותר מדי אסים חזקים שעושים לימפ/קול אנדרדגן, והיריב עשוי לצקצק פעמים רבות את האס הזה אם הוא השווה עם אס גרב.
הסייזינג שלו בטרן נראה לך נמוך ו-ווליואי כזה, אבל אל תשכח שמרבית שחקני הלייב לא מתאימים סייזינג בהתאם לגודל הקופה אלא בהתאם לגודל ההימור האחרון שלו.
בריבר הוא הימר פי 2 לעומת הטרן, מבחינתו זה הרבה. מבחינתך זה שולם.
-
-
רויאל פלאש
19/01/2013 22:46
מול שחקן כזה אני עדין בסנאפ למרות הסזיינג. יחס קופה + טווח פלואוט רחב + יכול להפוך ידיים עם sd לבלוף + ליק סזיינג קבוע של שחקן לייב = שולם.
-
-
21/01/2013 14:10
לא אוהב את הצק בטרן, משחק בפארטייה הוא די ABC, ברגע שאתה מצקצק טרן אתה די מודיע שאין לך A
אני יכול לקבל צק אם ההנחה היא שנבל יורה את כל האויר שלו, אם זה המקרה אז פשוט צק קול בשני הרחובות.
עוד דבר, אם אתה מכיר את נבל ויודע שהוא אוהב לעשות פלואוטים אז היית צריך להגדיל סייזינג בפלופ להוציא יותר ווליו
כל אחד יכול לקחת עם היד המנצחת, הגדולה היא להוריד מישהו מאותה יד... 
-
-
פול האוס
21/01/2013 14:19
במקור פורסם על ידי LAKS
לא אוהב את הצק בטרן, משחק בפארטייה הוא די ABC, ברגע שאתה מצקצק טרן אתה די מודיע שאין לך A
אני יכול לקבל צק אם ההנחה היא שנבל יורה את כל האויר שלו, אם זה המקרה אז פשוט צק קול בשני הרחובות.
עוד דבר, אם אתה מכיר את נבל ויודע שהוא אוהב לעשות פלואוטים אז היית צריך להגדיל סייזינג בפלופ להוציא יותר ווליו
במקור פורסם על ידי om3r
זה היה לי דיי ברור שהוא הולך להיות בפלואט אז תכננתי להיות בc/r או c/c בטרן תלוי במה שיצא
הטרן
לא טרן להיט, אז אמרתי שאני אלך לקולדאון עד הסוף
לגבי הסייזנינג בפלופ אולי יכלתי להגדיל את זה ל110-115 אבל יותר מזה יש מצב שהוא היה זורק
-
-
סטרייט
30/01/2013 16:21
שים יותר בפלופ באיזור ה125
בריבר משלם 240 לקופה של 850
-
-
פלאש
30/01/2013 16:47
פולד! ואיך זה שאתה ברמה כזאת שלזהות את הואליו אבל עדיין אחראי לביזיון של הציק בטרן? הסיכוי היחידי שלך לנצח את היד היה בטרן.
-
-
סטרייט
30/01/2013 17:13
פולד ריבר,ולפי דעתי היית צריך להמר את טרן לראות איפה אתה עומד ולא לתת לו להוביל אותך.
אל תהיה  בעולם של זאבים.
-
-
פלאש
30/01/2013 17:27
In a vaccum:
IP:
check behind on turn, call/bet river
OOP:
I probably bet turn and check/fold river
אם אני מצ'קצ'ק טרן זה או בשביל להשוות פעמיים(נגד שחקן אגרסיבי) או בשביל לזרוק בטרן(נגד שחקן פאסיבי), אני חושב שלהשוות טרן ולזרוק ריבר זה ליין לא נכון.
-
|
|