@ישראל
מציע לך לא לצאת להרפתקה ולנסות את הוט במקום בזק. הייתי שם. היה לי גרוע יותר.
גם אני הייתי בהוט והיה חרא בגלל זה עברתי.
משיחה שביצעתי כרגע עם בזק: בימים ה אחרונים בזק שידרגו ללא ידיעת הלקוח את חבילות הגלישה,אצלי שינו מ-5 ל-15 מגה.
מאחר ואין לי פילטרים ייתכן ובגלל הגדלת הנפח הבעייה נוצרה.
גם אצלי עובד מצויין ומעל שנתיים לא היה ניתוק אחד, הבעייה נקודתית ביומיים האחרונים וכנראה נובעת ממה שרשמתי כמה שורות למעלה.
אני הייתי במהירות 15 מגה ולהערכתי לא שודרגתי למהירות אחרת. בעבר לא נתקלתי בניתוקים דומים. כל השבוע לא הייתי בבית ואתמול במהלך כ5 שעות היו לי 2-3 ניתוקים כאלה.
אם זה ימשיך גם היום אני אברר את זה הלאה.
דרך אגב - אם בזק שדרגו לך את הקו ללא ידיעתך והדבר גורם לך נזק, אני מניח שמישהו צריך לתת על כך את הדעת.
אני הייתי במהירות 15 מגה ולהערכתי לא שודרגתי למהירות אחרת. בעבר לא נתקלתי בניתוקים דומים. כל השבוע לא הייתי בבית ואתמול במהלך כ5 שעות היו לי 2-3 ניתוקים כאלה.
אם זה ימשיך גם היום אני אברר את זה הלאה.
דרך אגב - אם בזק שדרגו לך את הקו ללא ידיעתך והדבר גורם לך נזק, אני מניח שמישהו צריך לתת על כך את הדעת.
מאחר ואני לא יכול כרגע להצביע על סיבת התקלה בשלב ראשון ביקשתי חזרה ל-5 . אחרי שאגיע לסניף בזק סטור (המניקים סגרו אצלנו את הסניף) ואתקין פילטרים חדשים אעלה מהירות ואבדוק שוב.
אני בבזק ובזק בינלאומי ולא חוויתי בעיה
דרך אגב בזק יצאו לפני כמה שבועות בקמפיין כלל ארצי שבו הם הצהירו שהם משדרגים את האינטרנט חינם אין כסף ללקוחות ככה שמבחינת זה נראה לי הם מכוסים
"Forty-Two", said Deep Thought, "The Answer to the Great Question, of Life, the Universe and Everything"
"I checked it very thoroughly," said the computer, "and that quite definitely is the answer.
I think the problem, to be quite honest with you, is that you've never actually known what the question is."