חוק מוזר או טעות שלי?
 
+ הגב לנושא
עמוד 1 מתוך 3 1 2 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1-20 מתוך 55
  1. פול האוס

    תאריך הצטרפות
    19/10/2010
    הודעות
    1,537
    מוניטין
    10 (12)
    רשומות בלוג
    5
    הודה
    368
    קיבל תודה 191 פעמים ב143 הודעות
    #1

    חוק מוזר או טעות שלי?

    שלום לכולם,
    משחק בפינלנד (חדר פוקר מעפן אבל שחקנים פח - משחק משעמם חכו ליד ותרביצו תקבלו קול מזוג שלישי רביעי או אס גבוה על ימין ועל שמאל), שחקן UTG עושה רייז ל-8 (2-2 דרך אגב - אין שום דבר אחר לרוב) אני בBB רירייז ל24 הוא רירייז ל 54 חוזר אליי אני מוסיף ציפ של 100 לתוך הקופה (בלי להגיד כלום) הדילר מסתכל עליי ואומר זה קול....
    לדעתי זה רייז בכל מקום שאי פעם שיחקתי בו... או שמא אני טועה? - כבר לא בטוח כלכך...
    מישהו יודע מה בדרך כלל החוק? (אני יודע שכל מקום עם חוקים שונים אבל זה נראה לי ממש בסיסי)

  2. הסמל האישי של Shenideda
    פלאש

    תאריך הצטרפות
    01/08/2010
    הודעות
    1,171
    מוניטין
    39 (12)
    הודה
    167
    קיבל תודה 380 פעמים ב254 הודעות
    #2
    כל עוד שמת ציפ אחד של 100 בלי להכריז זה נחשב לקול.היית צריך להכריז רייז.

  3. הסמל האישי של ami1983
    רויאל פלאש

    תאריך הצטרפות
    17/06/2010
    הודעות
    7,163
    מוניטין
    179 (18)
    הודה
    5,826
    קיבל תודה 1,809 פעמים ב1,120 הודעות
    #3
    אם לא אמרת כלום זה קול.
    לא יכול לראות את כל היצורים המוזרים האלה, רק בפולטילט אני משחק נגד גמד, שוטר, קרפדה, עפיפון, פיל פילון, חייל, מה זה החרא הזה.

  4. הסמל האישי של Lenz
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    08/07/2010
    הודעות
    11,717
    מוניטין
    36 (22)
    רשומות בלוג
    5
    הודה
    708
    קיבל תודה 2,761 פעמים ב1,777 הודעות
    #4
    זה קול בכל מקום.
    I feel beside myself now, so i must be you.

  5. הסמל האישי של thecoiler
    פול האוס

    תאריך הצטרפות
    11/07/2011
    הודעות
    1,215
    מוניטין
    13 (11)
    הודה
    138
    קיבל תודה 208 פעמים ב162 הודעות
    #5
    אני רק סתם שאלה מסקרנות.
    אני מבין שזה קול כי לא נאמר כלום וברירת המחדל זה להחזיר כסף.
    מה היה קורה לו זרק 2 ציפים של 100 בלי לאמר כלום? זה כמו להצהיר על רייז לא?

  6. הסמל האישי של Lenz
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    08/07/2010
    הודעות
    11,717
    מוניטין
    36 (22)
    רשומות בלוג
    5
    הודה
    708
    קיבל תודה 2,761 פעמים ב1,777 הודעות
    #6
    במקור פורסם על ידי thecoiler צפה בהודעה
    אני רק סתם שאלה מסקרנות.
    אני מבין שזה קול כי לא נאמר כלום וברירת המחדל זה להחזיר כסף.
    מה היה קורה לו זרק 2 ציפים של 100 בלי לאמר כלום? זה כמו להצהיר על רייז לא?
    כן
    I feel beside myself now, so i must be you.

  7. WSOP Bracelet Winner  

    תאריך הצטרפות
    30/10/2011
    הודעות
    4,054
    מוניטין
    255 (14)
    הודה
    3,873
    קיבל תודה 3,380 פעמים ב1,199 הודעות
    #7
    במקור פורסם על ידי thecoiler צפה בהודעה
    אני רק סתם שאלה מסקרנות.
    אני מבין שזה קול כי לא נאמר כלום וברירת המחדל זה להחזיר כסף.
    מה היה קורה לו זרק 2 ציפים של 100 בלי לאמר כלום? זה כמו להצהיר על רייז לא?
    כן, שני צ'יפים זה רייז אם הערך שלהם מספיק גבוה בשביל להיות רייז, צ'יפ אחד בלי להגיד כלום זה תמיד קול בלי קשר לערך שלו

  8. הסמל האישי של ami1983
    רויאל פלאש

    תאריך הצטרפות
    17/06/2010
    הודעות
    7,163
    מוניטין
    179 (18)
    הודה
    5,826
    קיבל תודה 1,809 פעמים ב1,120 הודעות
    #8
    במקור פורסם על ידי thecoiler צפה בהודעה
    אני רק סתם שאלה מסקרנות.
    אני מבין שזה קול כי לא נאמר כלום וברירת המחדל זה להחזיר כסף.
    מה היה קורה לו זרק 2 ציפים של 100 בלי לאמר כלום? זה כמו להצהיר על רייז לא?
    כן.
    נניח שהיה שם צ'יפ של 100 ועוד צ'יפ של 5 זה רייז.(כמובן ששניהם הונחו בו"ז ולא בטפטוף).
    לא יכול לראות את כל היצורים המוזרים האלה, רק בפולטילט אני משחק נגד גמד, שוטר, קרפדה, עפיפון, פיל פילון, חייל, מה זה החרא הזה.

  9. סטרייט פלאש  

    תאריך הצטרפות
    22/07/2010
    הודעות
    5,656
    מוניטין
    27 (16)
    רשומות בלוג
    11
    הודה
    448
    קיבל תודה 2,031 פעמים ב1,023 הודעות
    #9
    ממתי ואיפה לזרוק ציפ אחד לקופה זה רייז?

  10. זוגיים

    תאריך הצטרפות
    28/06/2010
    הודעות
    254
    מוניטין
    17 (11)
    הודה
    30
    קיבל תודה 76 פעמים ב61 הודעות
    #10
    על פי הבנתי, הוא הוסיף צ'יפ של 100 ל-24 ששם כבר קודם ולכן זה צריך להחשב כרייז ל-124.

  11. הסמל האישי של Black winter day
    סטרייט פלאש  

    תאריך הצטרפות
    12/05/2010
    הודעות
    4,481
    מוניטין
    130 (16)
    הודה
    1,331
    קיבל תודה 3,187 פעמים ב1,170 הודעות
    #11
    קול בלי וויכוח בכלל

  12. הסמל האישי של Lenz
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    08/07/2010
    הודעות
    11,717
    מוניטין
    36 (22)
    רשומות בלוג
    5
    הודה
    708
    קיבל תודה 2,761 פעמים ב1,777 הודעות
    #12
    במקור פורסם על ידי sabzi צפה בהודעה
    על פי הבנתי, הוא הוסיף צ'יפ של 100 ל-24 ששם כבר קודם ולכן זה צריך להחשב כרייז ל-124.
    לא הבנת טוב
    I feel beside myself now, so i must be you.

  13. הסמל האישי של Popice
    שלישייה

    תאריך הצטרפות
    07/06/2010
    הודעות
    419
    מוניטין
    10 (11)
    רשומות בלוג
    1
    הודה
    145
    קיבל תודה 69 פעמים ב47 הודעות
    #13
    One Chip Rule - Its call

  14. הסמל האישי של gspot
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    14/04/2010
    הודעות
    14,541
    מוניטין
    124 (26)
    הודה
    4,350
    קיבל תודה 8,860 פעמים ב3,671 הודעות
    #14
    במקור פורסם על ידי sabzi צפה בהודעה
    על פי הבנתי, הוא הוסיף צ'יפ של 100 ל-24 ששם כבר קודם ולכן זה צריך להחשב כרייז ל-124.
    אני גם הבנתי את זה ככה. היה 24 בפנים, והוא הכניס ציפ של 100, ועכשיו יש בפנים 124. למה זה לא רייז?
    אם היה שם 100 ולוקח את ה24 בחזרה בלי להגיד כלום זה היה קול, לדעתי זה צריך להיות רייז.
    זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים

  15. סטרייט

    תאריך הצטרפות
    21/07/2010
    הודעות
    628
    מוניטין
    10 (11)
    הודה
    113
    קיבל תודה 162 פעמים ב120 הודעות
    #15
    יש את היד המפורסמת של אלי אלזרע נגד מייק מטסאו. אותו מקרה בדיוק שאלי שם סכום להשוות בלי להגיד כלום ומטסאו זרק את היד בהפגנתיות כי הוא חשב שאלי נתן רייז
    אם מישהו מצליח למצוא את הסרטון שיעלה אותו

  16. הסמל האישי של Lenz
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    08/07/2010
    הודעות
    11,717
    מוניטין
    36 (22)
    רשומות בלוג
    5
    הודה
    708
    קיבל תודה 2,761 פעמים ב1,777 הודעות
    #16
    במקור פורסם על ידי gspot צפה בהודעה
    אני גם הבנתי את זה ככה. היה 24 בפנים, והוא הכניס ציפ של 100, ועכשיו יש בפנים 124. למה זה לא רייז?
    אם היה שם 100 ולוקח את ה24 בחזרה בלי להגיד כלום זה היה קול, לדעתי זה צריך להיות רייז.
    בט 24, רייז ל56, צ'יפ של 100. זה קול, למה להסתבך?
    I feel beside myself now, so i must be you.

  17. הסמל האישי של iuta
    רויאל פלאש

    תאריך הצטרפות
    30/05/2011
    הודעות
    4,375
    מוניטין
    50 (14)
    הודה
    2,162
    קיבל תודה 1,322 פעמים ב924 הודעות
    #17
    פה בארגנטינה אם זרקת את הציפ ולא אמרת קול אז זה רייז....
    אבל פה יש עוד כמה חוקים לא מובנים..

  18. הסמל האישי של eyalla7
    סטרייט פלאש

    תאריך הצטרפות
    25/03/2011
    הודעות
    2,112
    מוניטין
    15 (13)
    רשומות בלוג
    4
    הודה
    275
    קיבל תודה 479 פעמים ב285 הודעות
    #18
    במקור פורסם על ידי yanix0 צפה בהודעה
    יש את היד המפורסמת של אלי אלזרע נגד מייק מטסאו. אותו מקרה בדיוק שאלי שם סכום להשוות בלי להגיד כלום ומטסאו זרק את היד בהפגנתיות כי הוא חשב שאלי נתן רייז
    אם מישהו מצליח למצוא את הסרטון שיעלה אותו
    I dont believe in luck,i believe you make your own luck in life" - Amarillo Slim"

  19. המשתמשים הבאים מודים ל eyalla7 על התגובה המועילה:

    טוטול (08/05/2013)

  20. הסמל האישי של gspot
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    14/04/2010
    הודעות
    14,541
    מוניטין
    124 (26)
    הודה
    4,350
    קיבל תודה 8,860 פעמים ב3,671 הודעות
    #19
    במקור פורסם על ידי Lenz צפה בהודעה
    בט 24, רייז ל56, צ'יפ של 100. זה קול, למה להסתבך?
    לא הבנתי מה קרה. רגע לפני הבט ל56, היה מונח בפנים צ'יפ של 24.
    הירו הוסיף צ'יפ של 100 ועכשיו יש בפנים 124 או שהוא לקח חזרה את ה24 ועכשיו יש שם 100?
    זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים

  21. הסמל האישי של tomsilk
    רויאל פלאש  

    תאריך הצטרפות
    31/05/2010
    הודעות
    6,207
    מוניטין
    123 (17)
    רשומות בלוג
    2
    הודה
    1,721
    קיבל תודה 1,895 פעמים ב1,253 הודעות
    #20
    במקור פורסם על ידי gspot צפה בהודעה
    לא הבנתי מה קרה. רגע לפני הבט ל56, היה מונח בפנים צ'יפ של 24.
    הירו הוסיף צ'יפ של 100 ועכשיו יש בפנים 124 או שהוא לקח חזרה את ה24 ועכשיו יש שם 100?
    לא. הירו צריך להוסיף (לשלם) לרייז של וילאן.

    זרק צ'יפ אחד = קול.
    m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s

עמוד 1 מתוך 3 1 2 ... אחרוןאחרון

נושאים דומים

  1. AK פרה פלופ טעות ?..
    על ידי spinoxx בפורום ידיים בטורנירים - אונליין - SNG
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14/11/2013, 23:53
  2. טעות עם AA?
    על ידי shakaboom בפורום ידיים בטורנירים - אונליין
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15/09/2013, 01:44
  3. טעות או סתם בד ביט?
    על ידי dicer בפורום ידיים בטורנירים - אונליין
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 28/11/2012, 02:49
  4. טעות
    על ידי טוטול בפורום הפסדים נצחונות ומה שביניהם
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14/03/2012, 22:23
  5. טעות של אבסולוט?
    על ידי kobiko3030 בפורום ידיים במשחקי קאש - טקסס הולדם - אונליין
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28/08/2010, 01:00

מבקרים שהגיעו לדף הזה חיפשו:

חוקים מוזרים בארגנטינה

SEO Blog