בשעה טובה אני מעלה את הסרטון הראשון בתקווה לעוד בהמשך, הסרטון הוא מעבר על 2 היסטוריות ידיים עמוקות, סיטואציה די מוזרה אני חייב להודות להקליט סרטון, אני רגיל לקול שני של תלמיד ששואל ומשתף מחשבות, אולי בהמשך אני באמת אעלה סרטון מהסוג הזה.
אם יש לכם מה לשאול זה המקום, הערות מכל סוג, הצעות לשיפור לגבי איזה סרטונים הייתם רוצים לראות בהמשך יתקבלו בברכה.
מקווה שתהנו ותחכימו.
תודה גדולה להתגייסות של החברים בפורום: שי, נירו, גל וכל מי שמתעתד להעלות.
קודם כל תודה על היוזמה לדעתי מקצועי ביותר למרות שאני לא משחק בפורמט הזה.. אבל אהבתי מאוד.
אם אתה אתה יכול לעלות בפורמט של 45\180 זה יהיה מגניב..בכל מקרה תבורך.
ראשית , המון תודה .
נהנהתי לשבת להקשיב וללמוד , רק שאלה קטנה .. הנתונים על הירו , אצלי בתוכנה מתאפס בכניסה לכל שולחן מחדש , מה ההאפשרות לשנות את זה שלא יתאפס ?
ראשית , המון תודה .
נהנהתי לשבת להקשיב וללמוד , רק שאלה קטנה .. הנתונים על הירו , אצלי בתוכנה מתאפס בכניסה לכל שולחן מחדש , מה ההאפשרות לשנות את זה שלא יתאפס ?
+1
ושירבו אנשים כמוך וכמו נירו וסטס וכל השאר שמנסים לעזור ללא כל תמורה!!
נערך לאחרונה על ידי lior_akilov; 02/06/2013 ב 23:07.
רק שאלה קטנה , בpokerstove
לפי מה קבעת את הטווח של היריב ?
אני בודק את הסטיל שלו מהעמדה הרלוונטית, במקרה שלנו זה היה 27%, וכשהכנסתי לפוקר סטוב את כל האסים, זוגוץ ובברודוואיס יצא 27% בצורה מדהימה, ככה שהנתונים הראו לנו בדיוק את הטווח שלו, זה יבוא עם נסיון וקריאה נכונה של מצבים, להבין מוטיבציה של שחקנים בהתבסס על שלבים במשחק וגובה ערמות שלהם.
ראשית , המון תודה .
אם אני לא טועה, אה נכנס ל-HUD options ומשנה ב-stat appearence את הצ'ק בקס של ה-display for hero
אחלה וידאו. רק דבר אחד, בדקה 18, אתה עושה מינרייז-פולד כשאתה מקבל יחס של טריליון לאחד. הקשבתי לסיבה שלך ולא כ"כ השתכנעתי למען האמת.
אם תוכל להרחיב על הספוט הזה זה יהיה אחלה.
אחלה וידאו. רק דבר אחד, בדקה 18, אתה עושה מינרייז-פולד כשאתה מקבל יחס של טריליון לאחד. הקשבתי לסיבה שלך ולא כ"כ השתכנעתי למען האמת.
אם תוכל להרחיב על הספוט הזה זה יהיה אחלה.
בשמחה, ישנה סיטואציה שכל שחקן שואף אליה בבועה - להיות צ'יפ לידר ושבין ארבעת השחקנים האחרים תהיה לפחות ערמה קצרה אחת, בספוט כזה אנחנו על תקן צייד, אנחנו דוחפים נורא רחב ולמרות שכולם מבינים שזה מה שאנחנו עושים הם לא יכולים להשוות לנו לייט, גם מבחינת ICM שתקף יותר לרגים, ולחץ פסיכולגי שתקף בעיקר לשחקני פנאי שלא רוצים לסכן את האפשרות להתברג בכסף אחרי 50 דקות של משחק.
בשיעור 18 איש הראשון שעברתי כעוד ששיחקתי 1.5/18 ראיתי איך שחקן זורק AA בספוט דומה וזה העיף לי את הראש אז אני לגמרי מבין את התמיהה שלך, אותו שחקן היה תלמיד של bigbluffzinc אחד מהשחקני ההיי סטייקס סנגס הטובים בעולם, מאז לקחתי שיעורים מעוד שני שחקנים ששיכים לאותה אסכולת סנגס וראיתי את המהלך הזה אינספור פעמים, למרות שאולי זה לא מהלך הכי טריוויאלי, אני יכול לאמר לך באחריות -הוא מהלך רווחי
אם אני לא טועה, אה נכנס ל-HUD options ומשנה ב-stat appearence את הצ'ק בקס של ה-display for hero
אם אני לא טועה זה לא קיים בPT4. הם טוענים שזה מכוון, הנבלים בשולחן לא מכירים את הירו בדרך כלל, ולכן למקרה שיש להם טראקר - חשוב להירו לדעת איזה תדמית הוא יצר בשולחן הספציפי ולא איזה תדמית לייפטיים יש לו.
מי שבכל זאת מתעקש, יכול לפתוח את הריפלייר של PT4 ושם אפשרי לראות לייפטיים סטאטס של הירו. אפשר להחזיק את זה פתוח במהלך הטורניר..
ובלי קשר אחלה סרטון, מציב סטנדרט גבוה מבחינת איכות הוידאו, האודיו ורהיטות הדיבור.
אם אני לא טועה זה לא קיים בPT4. הם טוענים שזה מכוון, הנבלים בשולחן לא מכירים את הירו בדרך כלל, ולכן למקרה שיש להם טראקר - חשוב להירו לדעת איזה תדמית הוא יצר בשולחן הספציפי ולא איזה תדמית לייפטיים יש לו.
מי שבכל זאת מתעקש, יכול לפתוח את הריפלייר של PT4 ושם אפשרי לראות לייפטיים סטאטס של הירו. אפשר להחזיק את זה פתוח במהלך הטורניר..
ובלי קשר אחלה סרטון, מציב סטנדרט גבוה מבחינת איכות הוידאו, האודיו ורהיטות הדיבור.