הוא אמר לי שהוא ישלח לי אבל כנראה הוא שכח אז לא קיבלתי כלום. @WooeWooe
שאלה למשקיעים - אני רוצה להחליף טורניר בודד אחד ל2 טורנירים (את איבנט 33 215$). לטורנירים הבאים - איבנט 18 109$ ואיבנט 19 129$ ההפרש של הטורנירים יצא מכיסי. 215-238 = 23$ (בלי מארק אפ ) אם תיהיה הסכמה מלאה - נרוץ על זה. @socrates @buypokerstars @טוטול @eNay @Bot hshvili @barkoah @AsiMosh @300warrior @ישראל @1אנדרי @Kgt1 @buypokerstars @vladi @orib @Mr.M @barkoah @AsiMosh @NoamMoore @pearl89 @iuta @tomsilk @socrates @buypokerstars @vladi @טוטול @orib @eNay @Bot hshvili @Mr.M @barkoah @AsiMosh @NoamMoore @לא מהפורום @iuta @warrior @ישראל @pearl89 @mick_a @רוני
נערך לאחרונה על ידי WooeWooe; 29/12/2013 ב 00:44.
טוטול (09/08/2013), ישראל (08/08/2013)
np glgl
אם אתה מרגיש יותר בנוח, אז לך על זה. רק לך על זה כבר! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
במקור פורסם על ידי NoamMoore אם אתה מרגיש יותר בנוח, אז לך על זה. רק לך על זה כבר! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta אני פשוט חושב שכמות הכבשים תיהיה שם גדולה יותר.(לפי הטורנירי לווין.)
Go get them tiger Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
fine by me, gl.
במקור פורסם על ידי 300warrior fine by me, gl. 1+
m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s
אין בעיה מבחינתי, תן בראש!
Gl sir
"Во время игры всегда сохраняй свою голову холодной. Если ты теряешь голову, ты потеряешь фишки"
לי אין בעיה @WooeWooe
GL Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
צא גל
תן הכל לפאפיצ'ולו!!!!!!!
שום בעיה, בהצלחה.
איפה תביא עכשיו אישור מכולם? סע
תחליף ,,, יותר טוב..
זה רק לטובת המשקיעים כי זה עוד יותר לחלק ואריאנס וכשההפרש מכיסך... ברור שלך על זה.
+1
אחלה, אני מעדכן בדוקס. תודה.
GL