|
-
11/09/2013 16:04
הרשאה למכירת סחורה בסטארס
שלום רב, אחרי שעברתי, קראתי ושיננתי את כל החוקים אני מבקש הרשאה למכור סחורה בסטארס. אני אמין לחלוטין, אפרסם את פרטיי במידה ויבקשו אפילו כאן כולל מספר טלפון אמיתי וכל מה שיתבקש.
אני מבקש לשקול את זה בחיוב, יש לי הרבה סחורה לחברי הפורום ולפעמים בשער מאוד משתלם.
תודה רבה.
-
-
-
רויאל פלאש
11/09/2013 16:16
משטרת ישראל שלום,
אחרי שקראתי ושיננתי את חוקי מדינת ישראל אני מבקש הראשה למכור סחורה
הגידולים שלי הכי טובים בארץ ואני יעשה לאנשים פה רק טוב ובמחיר מעולה
מבקש לשקול בחיוב.
סתם אני קצת צוחק,אם קראת את החוקים אז גם תבין שצריך לעמוד בהם,יקח עוד טיפה זמן ותוכל למכור יותר בקלות
-
-
פול האוס
11/09/2013 16:17
במקור פורסם על ידי Ben500
שלום רב, אחרי שעברתי, קראתי ושיננתי את כל החוקים אני מבקש הרשאה למכור סחורה בסטארס. אני אמין לחלוטין, אפרסם את פרטיי במידה ויבקשו אפילו כאן כולל מספר טלפון אמיתי וכל מה שיתבקש.
אני מבקש לשקול את זה בחיוב, יש לי הרבה סחורה לחברי הפורום ולפעמים בשער מאוד משתלם.
תודה רבה.
חחחחחחחחח
"Whatever the mind can conceive and believe it can achieve.."
-
-
סטרייט פלאש
11/09/2013 16:28
OP פוסטר אמין
או שלא
מה שבטוח אולי
אבל אני פה רק בשביל לקנות סחורה בשער משתלם
"Forty-Two", said Deep Thought, "The Answer to the Great Question, of Life, the Universe and Everything"
"I checked it very thoroughly," said the computer, "and that quite definitely is the answer.
I think the problem, to be quite honest with you, is that you've never actually known what the question is."
-
-
רויאל פלאש
11/09/2013 16:41
תוכל בבקשה כחלק מקמפיין האמינות לפרסם את מדיניות קביעת השערים המשתלמים (לעתים) שלך?
-
-
סטרייט פלאש
11/09/2013 16:54
במקור פורסם על ידי zx12r
תוכל בבקשה כחלק מקמפיין האמינות לפרסם את מדיניות קביעת השערים המשתלמים (לעתים) שלך?
אני לא קובע מדיניות
אני רק קונה סחורה
אבל אם כבר פתחת את הנושא אז לתשומת לב ההנהלה ששער 4 זה גבוה ואני דורש לפחות 4.1 או יותר
"Forty-Two", said Deep Thought, "The Answer to the Great Question, of Life, the Universe and Everything"
"I checked it very thoroughly," said the computer, "and that quite definitely is the answer.
I think the problem, to be quite honest with you, is that you've never actually known what the question is."
-
-
12/09/2013 05:51
על מה אתם מדברים? כשאני בא לפתוח אשכול בפורום מכירות הוא לא מאפשר לי כי אני משתמש חדש...
Ben500,אין לך הרשאת גישה לדף זה. הדבר יכול לנבוע מהסיבות הבאות:
לא אישרת את המשתמש שלך. לאחר ההרשמה נשלח מייל אישור לכתובת שאותה הזנת, ללא לחיצה על הקישור המופיע במייל לא ניתן להגיב בפורום!
הגדרת המשתמש שלך אינה מתאימה לכניסה לדף זה. אתה מנסה לעדכן הודעה שאינך רשאי לעדכן, הרשאות כניסה למנהלים בלבד או חברי מערכת?
אם אתה מנסה להגיב, ייתכן ש:מנהל שלל את יכולתך להגיב, הינך ממתין לקבלת הרשאת כתיבה.
אתה משתמש חדש, ומשתמשים חדשים אינם מורשים לפתוח נושאים בתתי פורומים מסוימים (העברות והפקדות).
המשתמש אושר...
-
-
רויאל פלאש
12/09/2013 07:45
m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s
-
-
12/09/2013 08:29
אוקיי, מקווה שאני יקבל הרשאה השבוע. יש סחורה לוהטת.
-
|
|