|
-
21/12/2013 17:22
במקור פורסם על ידי StopThreeBettingMe
בשביל להיות קריא, לא אצטט כאן את אלאן באדיו בהקשר של הישרדות מול מוסר. בוא רק אציין שאני ממש לא מסכים איתך, ברמה עמוקה ביותר.
הלאה: אין לי בעיה עם טיעונים גזעניים פרופר. פשוט שיצהירו על עצמם. אם פאוור היה אומר ״מדינה יהודית, רוצים אחדות אתנית ושכל השאר יהיו אזרחים סוג ב׳״, אז הייתה קרקע לדיון. כל עוד הימין המתון (לול) לא מצליח להבין שאין דבר כזה להיות דמוקרטי ונאור מחד, אבל לשאוף להומוגניות ומדינה יהודית מנגד, אז הוא, לצערי, נכשל לוגית.
טיעוני טרנספר, מוות לערבים וכאלה לפחות מייק סנס.
בקשר לפחד מהגלייה:
א. זה רק שימוש נוסף ומתוחכם בטראומת השואה. לא מעניין.
ב. הדרך השנייה, זו שלכם ושל גזענות מתונה, הולכת טוב עד כה? לא כל כך. אולי שווה לא לתת צאנס לאותם ערבים, ולא לסמן אותם כחיות שיהרגו אותנו אם רק יוכלו?
ד. זה לא יקרה לעולם.
ה. מדינה דו לאומית זה הפיתרון היחיד כאן.
ו. אם אכן אנחנו נגדיר את עצמנו כמדינת אפרטהייד גזענית באופן מוצהר (כפי שאתה מציע) אני אסתלק. נקודה. ושיהיה בהצלחה, כי באמת דיכוי מיעוטים עבד ממש טוב בעולם המודרני.
בהיר מספיק?
סתלק כבר באמאש'ך
-
-
-
-
המשתמשים הבאים מודים ל StopThreeBettingMe על התגובה המועילה:
-
רויאל פלאש
21/12/2013 17:26
עדין לא שמעתי טיעון אחד שמסביר למה שיאסרו על ערבים ישראלים להניף את דגל פלסטין.
מישהו אמר שדגל פלסטין= מוות ליהודים?
@StopThreeBettingMe @Xenophobe
מתי עוברים לצרפת?
-
המשתמשים הבאים מודים ל ril על התגובה המועילה:
-
21/12/2013 17:26
במקור פורסם על ידי liadmo
סתלק כבר באמאש'ך
מה תעשה בלעדי?
-
המשתמשים הבאים מודים ל StopThreeBettingMe על התגובה המועילה:
-
21/12/2013 17:27
במקור פורסם על ידי ril
@ StopThreeBettingMe @ Xenophobe
מתי עוברים לצרפת?
מלא ערבים שם. ואין קאפ לגנייה.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לStopThreeBettingMe על ההודעה המועילה:
AsiMosh (21/12/2013), talitay (21/12/2013)
-
רויאל פלאש
21/12/2013 17:31
במקור פורסם על ידי ril
@ StopThreeBettingMe @ Xenophobe
מתי עוברים לצרפת?
גרוע יותר מי אמר שמוות ליהודים>מוות לערבים?
I feel beside myself now, so i must be you.
-
-
רויאל פלאש
21/12/2013 17:33
בשביל להיות קריא, לא אצטט כאן את אלאן באדיו בהקשר של הישרדות מול מוסר. בוא רק אציין שאני ממש לא מסכים איתך, ברמה עמוקה ביותר.
הלאה: אין לי בעיה עם טיעונים גזעניים פרופר. פשוט שיצהירו על עצמם. אם פאוור היה אומר ״מדינה יהודית, רוצים אחדות אתנית ושכל השאר יהיו אזרחים סוג ב׳״, אז הייתה קרקע לדיון. כל עוד הימין המתון (לול) לא מצליח להבין שאין דבר כזה להיות דמוקרטי ונאור מחד, אבל לשאוף להומוגניות ומדינה יהודית מנגד, אז הוא, לצערי, נכשל לוגית.
טיעוני טרנספר, מוות לערבים וכאלה לפחות מייק סנס.
בקשר לפחד מהגלייה:
א. זה רק שימוש נוסף ומתוחכם בטראומת השואה. לא מעניין.
ב. הדרך השנייה, זו שלכם ושל גזענות מתונה, הולכת טוב עד כה? לא כל כך. אולי שווה לא לתת צאנס לאותם ערבים, ולא לסמן אותם כחיות שיהרגו אותנו אם רק יוכלו?
ד. זה לא יקרה לעולם.
ה. מדינה דו לאומית זה הפיתרון היחיד כאן.
ו. אם אכן אנחנו נגדיר את עצמנו כמדינת אפרטהייד גזענית באופן מוצהר (כפי שאתה מציע) אני אסתלק. נקודה. ושיהיה בהצלחה, כי באמת דיכוי מיעוטים עבד ממש טוב בעולם המודרני.
בהיר מספיק?
כשאמרתי קריא התכוונתי שאתה מייק סנס והיה אחלה לקרוא. אל תהיה עלי בולדוג.
בהיר, כן. פשטני, עד מאוד.
דבר ראשון, תביא את הציטוט של השרדות מול מוסר כי זה גם מעניין וגם בדיוק לנקודה. או שתפשט אותו לסתומי האונה שבינינו.
לא היה כאן שימוש מתוחכם ב'טרואמת שואה' (למרות שהיי, כשחוויתי אנטישמיות וזה לא הזיז לאף אחד חוץ מהיהודים, אתה לא יכול להתעלם מזה לגמרי ששנאת יהודים עדיין מפעפעת), היו כאן כמה שאלות לגיטימיות שעוסקות באיך אתה תופס את הזהות שלך ומה הן הנחות היסוד שלך. לא למה האלה לא יודעים לבנות את הטיעונים שלהם או למה האחרים טיפשים.
ואם אתה חושב שמאחורי השאלה מתחבא תנין עם ג'ורה פתוחה שרק רוצה להסגר לך על הרגל - אז לא. אני כנראה קרוב בדעות שלי לכמה אספקטים בדעות שהצגת יותר מאשר לדעות אחרות, אבל באמת שהאורינטציה שלי בכל הקשור לסכסוך הישראלי-פלשתינאי היא לא מקובעת. יש כמה דברים שברורים לי, אבל הרבה יותר שאלות פתוחות.
-
-
זוגיים
21/12/2013 17:36
לול פרובוקציות וואלה. עקיצה די פתטית לדעתי. בכל מקרה, ההתנשאות הייתה מכוונת, אם תהית. ולא, לא נסכים לא להסכים. ולא, אם נחליף את השמות זה לא יהיה אותו דבר, וזה הבליינד ספוט המוחלט של הלאומנות הישראלית: זה לא אותו דבר, כי אתה המדכא והם המדוכאים; זה לא אותו דבר, כי הם עניים ואנחנו עשירים; זה לא אותו דבר, כי אותם גירשו, אסרו ועצרו ואותנו לא; זה לא אותו דבר כי לנו יש זכויות מלאות ולהם לא; זה לא אותו דבר כי ערבים הם מיעוט מדוכא במדינה ויהודים לא. זה לא אותו דבר כי היסטורית, קונקרטית, אקטואלית, פיזית, כלכלית ודמוגרפית, זה לא אותו דבר. זה פשוט לא אותו דבר. נקודה. להגיד שזה אותו דבר זה עצימת עיניים שמשרתת אך ורק את המטרות שלך (אובב). זה פשוט לא אותו דבר ידידי. אם זה היה אותו דבר, אז היה על מה לדבר.
הללויה ביטמי. טקסט מעולה וחכם.
מתי תבינו שחקני פוקר יקרים שגזענות היא החטא הגדול מכולם! רוצים קצת יהדות בבקשה: אנחנו צריכים להיות אור לגויים ולהראות לכולם מהי אהבת וכיבוד החלש ומהו שיוויון אמיתי בין בני אדם בלי קשר באיזה אלוהים הם מאמינים.
ומי שצועק מוות לערבים הוא קוף שלא הייתי מכניס לספארי.
ויש לכם הרבה מה לחמוד מאחמד טיבי על דמוקרטיה ועל איך לדבר עברית נכונה ויפה
-
-
21/12/2013 17:39
במקור פורסם על ידי Atcha
מתי תבינו שחקני פוקר יקרים שגזענות היא החטא הגדול מכולם! רוצים קצת יהדות בבקשה: אנחנו צריכים להיות אור לגויים ולהראות לכולם מהי אהבת וכיבוד החלש ומהו שיוויון אמיתי בין בני אדם בלי קשר באיזה אלוהים הם מאמינים.
אוי ואבוי לא עלינו עם מה שהולך פה...
-
-
זוגיים
21/12/2013 17:45
בני סכנין יוצרים פרובוקציות מיותרות וכל הכבוד לברקוביץ שסתם תפה לאחמד טיבי
לי עלינו הרוע ושנאת האחר.
זאת מדינת כל אזרחיה תפנימו את זה כבר
נערך לאחרונה על ידי Atcha; 21/12/2013 ב 17:50.
-
-
רויאל פלאש
21/12/2013 17:51
במקור פורסם על ידי Atcha
אתה מתבלבל בין גזענות לביטחון. אותי לא מעניין שאחמד היקר משתטח בבוקר על שטיחון מקלחת ישן כזה במקום לשים תפילין, ושלספר מעשיות שלו קוראים הקוראן ולא התנ"ך.
מעניין אותי שהוא היה רוצה לזרוק אותי לים, ואיפה שהאוטו שלי עומד לשים פינת לבנה וסברס לילד הקטן שיעשה קצת כסף בסופשבוע.
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
המשתמשים הבאים מודים ל gspot על התגובה המועילה:
-
רויאל פלאש
21/12/2013 17:53
במקור פורסם על ידי gspot
אתה מתבלבל בין גזענות לביטחון. אותי לא מעניין שאחמד היקר משתטח בבוקר על שטיחון מקלחת ישן כזה במקום לשים תפילין, ושלספר מעשיות שלו קוראים הקוראן ולא התנ"ך.
מעניין אותי שהוא היה רוצה לזרוק אותי לים, ואיפה שהאוטו שלי עומד לשים פינת לבנה וסברס לילד הקטן שיעשה קצת כסף בסופשבוע.
זה שאתה חושב שהוא רוצה לזרוק אותך לים רק כי קוראים לו אחמד, זו הגזענות.
I feel beside myself now, so i must be you.
-
-
זוגיים
21/12/2013 17:57
במקור פורסם על ידי gspot
אתה מתבלבל בין ערבי לבין מחבל בין ערבי לבין מחבל או בין ערבי לבין פחדים קמאים.
טיבי לא רוצה לזרוק אותך לים, אולי לחופשה לחול (ראה את חוק הטיסות הנהדר שהוא חוקק).
פינת סברס ולבנה? נו באמת גספוט
-
-
21/12/2013 18:12
במקור פורסם על ידי gspot
THIS THIS THIS THIS THIS
-
-
21/12/2013 18:14
@Lenz
@Atcha
העיוורון שלכם מעציב אותי.
-
המשתמשים הבאים מודים ל dicer על התגובה המועילה:
-
זוגיים
21/12/2013 18:18
במקור פורסם על ידי dicer
אז אולי זה הזמן בשבילך לקנות משקפיים...
אם תרצה חיבוקי גם זה בסדר
נערך לאחרונה על ידי Atcha; 21/12/2013 ב 18:21.
-
-
רויאל פלאש
21/12/2013 18:22
תקראו לזה גזענות או לא,אבל זה די ברור ש95% מהערבים רוצים אותנו בים
הם חיים על זה,מלמדים אותם את זה בבית ספר
טיבי בטח ובטח שהיה מוכן להיות הקפטן של הספינה שתזרוק אותנו כמה שיותר רחוק ועמוק
-
-
רויאל פלאש
21/12/2013 18:22
במקור פורסם על ידי Lenz
זה שאתה חושב שהוא רוצה לזרוק אותך לים רק כי קוראים לו אחמד, זו הגזענות.
בסדר
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
זוגיים
21/12/2013 18:37
במקור פורסם על ידי iuta
תקראו לזה גזענות או לא,אבל זה די ברור ש95% מהערבים רוצים אותנו בים
הם חיים על זה,מלמדים אותם את זה בבית ספר
טיבי בטח ובטח שהיה מוכן להיות הקפטן של הספינה שתזרוק אותנו כמה שיותר רחוק ועמוק
טוב עכשיו השתכנעתי. הנה טיעון עם הוכחות ומספרים. טוב מה עושים עכשיו עם כל הערבים האלה?? הצילו איזה פחדדדד
-
-
21/12/2013 18:47
במקור פורסם על ידי Atcha
טוב עכשיו השתכנעתי. הנה טיעון עם הוכחות ומספרים. טוב מה עושים עכשיו עם כל הערבים האלה?? הצילו איזה פחדדדד
אני מתקשה להאמין שעשית בצבא משהו שגרם לך לדעת יותר ממה שאתה רואה בתקשורת על השכנים שלנו
-
|
|