אז תדחוף בעצמך במקום הרייז אם אתה כל כך רוצה להוריד אותו מהנ"ל פחות מזה הוא ישווה או ידחוף בעצמו והלכת לפליפ עם ערימה שלא רצית , זה רע לעשות פה רייז כזה למטרה שציינת ואז להשוות לדחיפה
כמו שאמרתי, שמתי את נבל על יד בינונית מינוס עקב כך שהוא היה בפלאט ולא דחף או עשה מינרייז (מה שבד"כ היה עושה) - שמתי את נבל על KT ומטה, A9 ומטה, או זוג נמוך 66 ומטה - ועם KQ אני בפליפ של 51%
זו גם הסיבה ששילמתי שם כמו שהייתי משלם עם AK או AQ שם
בדיעבד אני חושב שהייתי צריך לדחוף ולא לתת שם רייז, פשוט הקול שלו שם היה נראה לי נורא חלש, וחשבתי שברייז או שהוא יזרוק, או שאם הוא שילם אז אפשר יהיה להוציא גם אחלה ווליו מידיים חלשות
נערך לאחרונה על ידי godanubis; 06/01/2014 ב 16:35.
כמו שאמרתי, שמתי את נבל על יד בינונית מינוס עקב כך שהוא היה בפלאט ולא דחף או עשה מינרייז (מה שבד"כ היה עושה) - שמתי את נבל על KT ומטה, A9 ומטה, או זוג נמוך 66 ומטה - ועם KQ אני בפליפ של 51%
זו גם הסיבה ששילמתי שם כמו שהייתי משלם עם AK או AQ שם
בדיעבד אני חושב שהייתי צריך לדחוף ולא לתת שם רייז, פשוט הקול שלו שם היה נראה לי נורא חלש, וחשבתי שברייז או שהוא יזרוק, או שאם הוא שילם אז אפשר יהיה להוציא גם אחלה ווליו מידיים חלשות
אם הסטנדרט שלו זה רייז והוא בחר בלימפ, זה אומר שהיד שלו חריגה בד"כ עד פה אני מסכים איתך. אבל זה ממש לא אומר שהיא חלשה, זה יכול להיות דווקא ליין שהוא יקח עם מונסטרז BVB, או דווקא ליין שהוא יקח עם בלוקרים או ליין שהוא יקח ים 66-99 כי לא נוח לו לקבל פלאט איתם. אתה לא יכול לצמצם ככה את הטווח שלו על בסיס כל כך מעט מידע.
לדעתי, אם נבל רואה אותך בתור שחקן שמקפל הרבה לגניבות אז אולי הוא לא יפתח עם מונסטר. אם אתה מציג אגרסיביות במשחק פרה מול עמדות מאוחרות אולי הוא גם לא יפתח(עם מונסטר). אם הוא סתם כבש אולי הוא עדיין לא יפתח עם יד טובה. אז לא בטוח שהוא חלש שם
רייז, נבל חוזר חזק - מה עכשיו ? נשים את נבל על סט ? על K6 ? על AK ?
אנחנו בהרבה יותר בעיה כרגע. באותה מידה כבר עדיף פולד.
אני שילמתי שם לאור הדינמיקה עם נבל, ובכלל נבל היה מאוד אגרסיבי, והוא ראה אותי כשחקן טייט-אגרסיב, אני לא חושב שעם מונסטר נבל היה עושה רק קול שם, למה לא לשחק את זה מחוץ לעמדה בצורה כזו, באותה מידה מינרייז היה רווחי לו יותר - כי אחרי דחיפה אם אני חלש אני בכל מקרה לא משלם.