2013 הסתיימה לי בבום. כמו שכבר אמרתי, הכל קרה ממש מהר ובמין קליימקס מרוכז שסיים תקופה ארוכה של גריינד, ציפיה, אכזבה ואופטימיות להמשך. היו עוד איזה שני סשנים ב2013, מכרתי אליהם אחוזים, הרגשתי ששיחקתי די טוב. היו לא מעט ריצות עמוקות בטורנירים יומיים אך הסשנים הסתיימו בהפסדים קטנים. מכרתי סדר גודל של 35-40% מהאקשן במארקאפ.
הגריינד של 2014 התחיל מעולה. כאמור, למרות הפסדים בשני סשנים לפני כן, החלטתי לעשות סשן שבת עם 100% ביד, לא למכור אקשן בכלל. זה נגמר בפיינל בביג 162 ובזכיה בחבילה לEPT דוביל בטורניר שבו רק המקום הראשון מקבל חבילה. ניצחתי את שיאם סרניויסאן, רג הייסטייקס חזק ומנוסה מאוד שאני מכיר בהדסאפ שהתחיל עם יתרון 7:1 בצ'יפים לטובתו במשחק עמוק (כשהגענו להדסאפ לי היה 20בב ולו 140).
הוא מת על אוברבטים בריבר בתור בלופים וגם בתור וליו דק- בריבר אני מצ'קצ'ק וחושב בראש בבקשה בבקשה תן אוברבט
River: (t10270) (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets t17430, Hero raises to t95474 all in, BTN/SB folds
Final Pot: t45130
Hero wins t45130
הייתי באופוריה. זהו, פתרתי את המשחק, אני לא ממומן, לא יכול להפסיד, הולך להיות רג בסבבי לייב הגדולים ולאסוף את המליונים שהם השאירו שם על הרצפה.
השבוע האחרון החזיר אותי למציאות מהר מאוד. ראשון-שני-שלישי, כולם סשנים מפסידים והרבה. מכרתי אחוזים אך עדין השריפה מורגשת. מרגיש ששיחקתי לא משהו בראשון ושני, אולי האופוריה, אולי קצת אוטופיילוט מדי, אולי קצת יותר מדי שולחנות, אולי הכל ביחד. לסשן של שלישי החלטתי שמוריד קצת בכמות שולחנות, מוכר קצת יותר אחוזים ומתרכז בהייסטייקס בסשן שסובב סביב הסופרטיוזדיי. התכוננתי ממש טוב והייתי נחוש לבוא בשיא הריכוז ולמקסם כל ספוט. ההרגשה בסשן היתה הרבה יותר טובה, הרגשתי שאני מבין לגמרי מי זה מי, מה אנשים חושבים, מה התדמית שלי ואיך הכל משפיע על הריינג'ים שלהם.
מול רנדום בטיוזדיי- כמה כיף לשחק מול שחקנים שרואים שהם חלשים בוליובטינג ומה זה אומר על הריינג'ים שלהם בכל ספוט
BB: t16766 M = 33.53 UTG: t8560 M = 17.12 UTG+1: t13720 M = 27.44 UTG+2: t9132 M = 18.26 Hero (MP1): t12659 M = 25.32 MP2: t9580 M = 19.16 MP3: t6400 M = 12.80 CO: t14360 M = 28.72 BTN: t7803 M = 15.61 SB: t20835 M = 41.67
Pre Flop: (t500) Hero is MP1 with 3 folds, Hero raises to t400, 2 folds, CO calls t400, 3 folds
Flop: (t1300) (2 players)
Hero bets t700, CO raises to t2000, Hero raises to t4500, CO raises to t13940 all in, Hero calls t7739 all in
Turn: (t25778) (2 players - 2 are all in)
River: (t25778) (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t25778
Hero shows (PAIR EIGHT)
CO shows (TWO_PAIR JACK, EIGHT)
CO wins t25778
מול חוייייייייייייי, רג הייסטייקס גרמני חזק מאוד ב50 ריבאי. פלופ אני מחזיר כדי לאסוף כסף מת מול ליד רחב שלו על הטקסטורה הזאת ולהשאיר את הריינג' שלי אנקאפד לפולד אקוויטי בסטריטס הבאים. כנ"ל הבט בטרן, כשהוא דוחף כמעט ולא יכולה להיות לו יד טובה יותר משלי. אין לו אס חזק יותר פרי, אין לו סטים וקומבופלאשדרוז שהגיעו לשם כי הוא מכניס אותם בפלופ אחרי ליד ואני מחזיק ואלה תלתן, הידים היחידות שיכולות להיות לו שטובות יותר הן ידי 9 איקס עם זוג ומול ריינג' שכולל אותן והרבה חארתות כמו שיש לו אני מקבל אודס.
Turn: (t13490) (2 players)
BB checks, Hero bets t5185, BB raises to t64319 all in, Hero calls t19901 all in
River: (t63662) (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t63662
BB shows (a flush, King high)
Hero shows (a flush, Jack high)
BB wins t63662
גם הסשן הזה הסתיים בהפסד וממש גדול. לא לקחתי כרטיס באיזה חמישה סאטלייטים לטיוזדיי ששיחקתי ועפתי מכל הטורנירים הגדולים, כמו שאפשר לראות מהדוגמאות שהעליתי רצתי נוראי בידים ממש גדולות. יחד עם זאת, ההרגשה השתפרה, מרגיש שתפסתי את עצמי בזמן ואני חייב להתרכז עכשיו פי כמה וכמה. השורה התחתונה האדומה היא לא עוד מייקאפ, היא כסף שלי שאני מפסיד ואני יודע מה אני מסוגל באיי גיים שלי. אני חייב לשמור עליו והשמים הם הגבול. עכשיו כמה ימי חופש מהאונליין, ביום שישי טס לקפריסין למסע של כ3 שבועות עם חזרה הביתה באמצע ואז שוב יציאה לפריז ומשם לדוביל, לשחק את האיפיטי מיין הראשון שלי בקריירה. כבר שיחקתי בייאין של 5k לייב ואונליין וכמה של 3k לייב, אך עדין אשקר אם אומר שאין קצת התרגשות. פעמיים לפני כן הייתי אמור לשחק איפיטי מיין וויתרתי עליו ברגע האחרון, מסיבות של ריצה והרגשה לא טובה בעיקר. פעמיים הפסדתי בהדסאפ אונליין על חבילות עצומות ללייב, אחת למיין WSOP של 2012 ואחת לPCA של השנה. אך לא עוד. השנה היא השנה.
התרד הזה הוא תרד המשך לקוואן.
כמו שאמרתי לכם, הכתיבה, השיתוף, הבקורת העצמית והדחיפה והתמיכה האדירה מהקהילה עזרו לי המון. מאוד מקווה שהשנה אוכל לשתף כאן את דרכי אל עבר הטופ 10 בדירוג פוקטפייבס העולמי ואל עבר תואר מייג'ור לייב. מה שלא ייצא, הדרך תהיה מאתגרת ומעניינת.
אגב איזה גרועים פוקט פייבס, אני בא להכנס לראות מה היה ב162 מקבל את ההודעה הבאה
We are doing a nightly backup of PocketFives which requires us to take the site offline.
This backup usually takes between 5 and 10 minutes and it runs daily.
Check back soon, thanks!
אמרתי לך כבר ש2014 תהיה השנה שלך. מאמין בך.
כמו שהיום כל גרמני הולך עם היד בכיס של אולה שמיון כאילו הוא מינימום טדי מנמלטים ככה אני אלך איתך בכל הסבבים.