|
-
זוגיים
20/01/2014 23:39
מה אתם עושים כשהכל הולך הפוך?
אני מניח שרוב השחקנים המנוסים מכירים את ההרגשה הזאת בתקופות מסוימות.
אני משחק בעיקר לייב קאש , ולאחרונה יש לי הרגשה שפשוט הכול הולך הפוך. אני לא מדבר על וריאנס או מזל , עם למדתי להתמודד. הבעיה היא שכל בלוף נתפס , וכל פעם שאני מלא אנשים זורקים.
אני לא בדיוק יודע אם זה לייב טלס או שמשהו השתנה במשחק שלי , אתן כמה ידיים לדוגמא :
co )200BB) פותח ל3BB
BTN CALL
אני בBB מכסה עם  
ברייז ל12BB
CO CALL
BTN FOLD
FLOP 25BB

אני בבט 14BB
CO בטאנק של 30 שניות וקול.
יש לי טיימינג טל עליו , בד"כ שהוא בטאנק קול הוא דיי חלש , סנאפ קול הוא דיי חזק.
הוא כמעט ולא עושה רייז על בט, אך המון פעמים יהמר שמצקצקים אליו אחרי סיבט.
TURN 53BB 
אני בצק , CO בט 18 BB
אני ברייז ל55BB , נבל בטאנק קול.
ריבר בלאנק אני בשאב , נבל בטאנק קול עם  
מצד אחד אני שמח שהרידים שלי היו נכונים , מצד שני נראה כאילו נבל בסול ריד עלי.
יש לנו סה"כ 3 שעות משחק משותפים.
יד נוספת מסשן אחר:
UTG 350BB נכנס לשולחן לפני כשעה וחצי , ורץ מאוד טוב בזמן הזה. הוא התחיל לפתוח המון בידיים האחרונות , הוא פותח ל4BB , (סביר בשולחן הזה)
מקבל קול מUTG+1 - כבש לוס
אני בMP ברייז ל16BB עם  
UTG בCALL , השני בפולד
לא שיחקתי ידיים בשעה האחרונה , הייתי מאוד קארד דד . אין ביני ובין נבל היכרות מוקדמת.
פלופ   
36BB
נבל בצק , אני בצק
טרן 
נבל בצק , אני בבט 23BB
נבל שולם.
ריבר 
נבל צק , אני בבט 52BB , נבל בטאנק ומשלם עם  
אלו שני ידיים יחסית קיצוניות,
בגדול אני מרגיש שלאנשים יש לייב טלס חזקים עליי לאחרונה, אך יכול להיות גם שהליינים לא אמינים.
אשמח לשמוע דעות משחקני לייב
-
-
-
רויאל פלאש
20/01/2014 23:54
נשמע כאילו אתה מנסה לבלף כבשים, וזה רעיון טוב לרוב.
-
-
פלאש
21/01/2014 00:02
בגדול לא שיחקת נכון את שתי הידיים שהצגת..
ביד ראשונה זה בט בטרן או צק פולד, בכל אופן אין לך שם צק רייז עם היד הזאת, ואם כבר צק רייז נתת אז בריבר זה צאק פולד אחרי שלא הגיע שום דראו.
יד שניה אפשר פלאט אפשר רייז פרי שניהם ליגיטימים, אחרי שקבלת שני קולים בריבר זה צאק עם השווא דאון של היד שדי ברור שהוא לא מספיק.
אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה מהמר כדור שלישי אתה מוריד אותו מזוג או שלא.
עכשיו שחק חזק את הידיים שפגעו חזק ותקבל תשלום על המהלכים למעלה.
-
-
רויאל פלאש
21/01/2014 14:31
תהמר לוליו.
אל תלך לטריפל בארל בלוף מול כבשים.
אל תתרבט זוגות בינוניים, הם הרבה יותר רווחים במולטי ואי פוט.
אני לא חושב שזה לייב טלז או עניין של סייזינג זה פשוט שחקנים שלא מקפלים זוג, תרחיב את טווח הוליו שלך, תצמצם את תדירות הבלופים שלך (בעיקר מולטי סטריט בלוף).
I feel beside myself now, so i must be you.
-
המשתמשים הבאים מודים ל Lenz על התגובה המועילה:
-
סטרייט
21/01/2014 18:00
במקור פורסם על ידי Lenz
תהמר לוליו.
אל תלך לטריפל בארל בלוף מול כבשים.
אל תתרבט זוגות בינוניים, הם הרבה יותר רווחים במולטי ואי פוט.
אני לא חושב שזה לייב טלז או עניין של סייזינג זה פשוט שחקנים שלא מקפלים זוג, תרחיב את טווח הוליו שלך, תצמצם את תדירות הבלופים שלך (בעיקר מולטי סטריט בלוף).
בדיוק !
רק מזה מולטי ואי פוט?
.Luck is the last dying wish of those who wanna believe that winning can happen by accident
-
-
רביעייה
21/01/2014 19:26
ליין ראשון אמין בטירוף. נראה לי נפלת על כבש על ששילם לך שם.לא מבין איך שילם את הריבר (בטרן עוד רץ לQ היי פלאש אז נגיד...). יש מצב שהיו לך רק עוד 3 BB בריבר שדחפת וכבר לא היתה לו שאלה על קופה כזו ענקית?
ליין שני הירו קול די סטנדרטי. ויתרת על סיבט והוא החביא את ה TP שלו. אמנם הגיע A בטרן והרבצת אבל הוא לא חייב להאמין לך שיש לך A והלך לקולדאון מוד. או שחקן מספיק טוב להבין שתהיה שם מספיק פעמים בבלוף כדי לשלם לך או כבש שלא משחרר זוג שני.
בכל מקרה , עצה לתקופות גרועות (מנסיון כואב): תוריד את כמות הבלופים משמעותית ותשחק ABC לואליו עד שהריצה הרעה תיגמר. בהצלחה.
-
-
15/07/2014 22:59
במקור פורסם על ידי plsFold
ליין ראשון אמין בטירוף. נראה לי נפלת על כבש על ששילם לך שם.לא מבין איך שילם את הריבר (בטרן עוד רץ לQ היי פלאש אז נגיד...). יש מצב שהיו לך רק עוד 3 BB בריבר שדחפת וכבר לא היתה לו שאלה על קופה כזו ענקית?
ליין שני הירו קול די סטנדרטי. ויתרת על סיבט והוא החביא את ה TP שלו. אמנם הגיע A בטרן והרבצת אבל הוא לא חייב להאמין לך שיש לך A והלך לקולדאון מוד. או שחקן מספיק טוב להבין שתהיה שם מספיק פעמים בבלוף כדי לשלם לך או כבש שלא משחרר זוג שני.
בכל מקרה , עצה לתקופות גרועות (מנסיון כואב): תוריד את כמות הבלופים משמעותית ותשחק ABC לואליו עד שהריצה הרעה תיגמר. בהצלחה.
+1
מוריד את כמות הבלופים. משתדל לשחק פחות "הרפתקני". ולשדר לשאר השחקנים בשולחן עסקים כרגיל
-
-
רויאל פלאש
15/07/2014 23:00
במקור פורסם על ידי 0mran
+1
מוריד את כמות הבלופים. משתדל לשחק פחות "הרפתקני". ולשדר לשאר השחקנים בשולחן עסקים כרגיל
@Dima
אולי די עם זה?
m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s
-
3 המשתמשים הבאים הודו לtomsilk על ההודעה המועילה:
Dima (16/07/2014), Jack Pozzie (16/07/2014), shakaboom (16/07/2014)
-
פול האוס
16/07/2014 00:23
"D'Artagnan, motherfuckers! "
-
-
סטרייט פלאש
16/07/2014 00:26
במקור פורסם על ידי GoodStoryBro
Alt + Ctrl + Up Arrow
סתם רשמת רצף כפתורים, אני כבר כמה דקות עושה ולא יוצא כלום, הוצאת אותי כבש מקס'.
-
-
פול האוס
16/07/2014 00:29
במקור פורסם על ידי pong
סתם רשמת רצף כפתורים, אני כבר כמה דקות עושה ולא יוצא כלום, הוצאת אותי כבש מקס'.
תנסה חצים אחרים
"D'Artagnan, motherfuckers! "
-
המשתמשים הבאים מודים ל GoodStoryBro על התגובה המועילה:
|
|