אני יושב בעמדה בינונית עם KQ פולדים עד אלי אני מרים 35 פולדים עד לכט אוף שמכפיל אותי 35+35 (אין לי מידע מסויים על השחקן) וכמובן שדיי ברור לי שהוא מאנסטר ובנוסף אני בלי פוזישן, מצד שני הוא רק הכפיל אותי אני לא רואה סיבה לוותר , אני משווה. פלוף A K Q אני ממש מאושר ומדמיין איך הסטייק שלו עובד אלי לאט לאט ...ואז חושב שוב ומבין משהוא אחר, בעיקרון אני שם אותו 10 10 + , AQ+ . מה שאומר שמבחינתי יש סיכוי מאוד סביר שהוא טוב עלי ואם הוא לא טוב עלי אני לא רואה איך אני מוציא ממנו משהו.
אני בצ'ק הוא גם בצ'ק (עכשיו אני עדין לא סגור על העובדה שהוא לא יושב עם סט או זוגות כי ראיתי לא מעט סלוופלאי של דגים במצבים דומים.) טרן 4 אני בצ'ק הוא שוב בצ'ק , עכשיו אני סגור על העובדה שהוא מחזיק ביד 10 10/ JJ.
ואחרי שני צ'קים שלי בפלוף ובטרן הוא לא שם אותי על יד כל שהיא,אם אני אתן ווליו אני מאמין שהוא יכול לזרוק אבל אם אני אתן אובר בט זה יכול להיות דיי מסריח מהזווית ראיה שלו(שני צ'קים ואובר בט..מאיפה צצתי). ריבר 7
עכשיו אני חושב בערך חצי דקה שיראה כאילו אני מבין שהיריב חלש ואני מבין שאני יכול לגנוב את הקופה...ומרים בגובה הקופה 150 על קופה 150...
היריב ישר מסתכל עלי ובמבט של ...ברור שאתה כלום אבל איך אני אמור לשלם את זה?!?! ואז הוא אומר " נוו באמת מה זה הפלוף הזה מה זה? אני ג'קים, אבל מה אתה יכול להיות? איפה אתה עד לריבר?..." ומשווה.