מעוניין להמר על מכבי תל אביב +2.5 לפי היחס באתרים http://www.victorbet.com/sports/he/b...0/PE/0/0/0/0/0 עד 50$
אין אנו יכולים להתגבר על הרוע אלא על ידי רוע אחר קיצור כתובות | עבודות סנפלינג
אני מוכן -1.5 כמו באתרים
במקור פורסם על ידי zakis אני מוכן -1.5 כמו באתרים איזה אתרים בדיוק אני הבאתי לינק לאתרים
במקור פורסם על ידי Wogee איזה אתרים בדיוק אני הבאתי לינק לאתרים זה עודכן ל 1.5
m u s t . . . k i l l . . . a l l . . . l i m p e r s
לא יודע מכבי לא מוצאת חן בעיני לאחרונה, במיוחד לאור הפרסומים האחרונים, שהם מקבלים ייעוצים מחברה שקשורה לסיינטולוגיה אבל בלי קשר, פצועה בזמנים לא טובים
במקור פורסם על ידי tomsilk זה עודכן ל 1.5 עכשיו זה שוב 2.5
במקור פורסם על ידי radiomade לא יודע מכבי לא מוצאת חן בעיני לאחרונה, במיוחד לאור הפרסומים האחרונים, שהם מקבלים ייעוצים מחברה שקשורה לסיינטולוגיה אבל בלי קשר, פצועה בזמנים לא טובים אם היא לא מוצאת חן בעיניך יש לך הזדמנות פה להמר נגדה ביחס מעולה..
במקור פורסם על ידי Wogee עכשיו זה שוב 2.5 כן, זה כל הזמן משתנה
אני מחכה עם 2.5 אם מישהו רוצה. אם אף אחד לא רוצה עד מחר בבוקר אני שם בצ'נדלר.
קח עכשיו ב +4 @Wogee
מכבי הולכים לקבל בראש אבל בגלל שהמשחק בשבת אני לא משקיע בו בהצלחה למי שכן שם.
גם חושב שיפסידו , אבל 4 זה כבר הרבה יחסית..
חרא על הפרצוף שלכם מכבי קללל
אני עושה CHECK, כי לך תדע...
הלוואי
במקור פורסם על ידי Barko קח עכשיו ב +4 @Wogee תשלח לThe Wogee ואנחנו בוקד
אה, לא איתי, בויקטור
איך נגמר בדיוק על הליין סיק בראגגגגגגגגגג כמה היה חשוב למי שצריך לתפוס את הליין ב1.5 או ב2.5 למי ששם הפוך
במקור פורסם על ידי haborer איך נגמר בדיוק על הליין סיק בראגגגגגגגגגג כמה היה חשוב למי שצריך לתפוס את הליין ב1.5 או ב2.5 למי ששם הפוך בוקר טוב וכן, רוב הזמן היה בווינר על +2. מניח שאחד האנליסטים שם הולך לקבל בונוס מפנק במשכורת הקרובה.
יאללה עוד 2-3 הפסדים ותקבלו סוויפ מברצלונה.
I feel beside myself now, so i must be you.
זאת הטעות שלך חבר אם רוצים לזכות בפיינל פור חייבים לעבור דרך ברצלונה, אז נעבור אותם בהצלבה.