כל הכבוד על היוזמה אבל plo ברמה מאוד בסיסית על גבול הכבשי
כל הכבוד על הביקורת אבל אני חושב שהביקורת הזאת לא מקדמת אף אחד לשום מקום.
במקום לדבר באופן כללי אני מציע לך לתת דוגמאות (כגון : בדקה ה XX עשית CALL ולפי דעתי היית צריך לעשות פולד מהסיבה ...)
לדוגמאות ספציפיות יש מס' יתרונות כגון :
* הם עניניות ולא פוגעות באף אחד.
* הם מקדמות דיון פורה וענייני ובצורה זו עלולות לקדם אותך, את רפי ואותנו.
עברתי בריפרוף על הסשן, ובערך מ10 ידיים שראיתי הבנתי שמדובר בבחור סבבה ובסה"כ מאוד נחמד עם מטרה טובה, אבל מבחינה פדגוגית ולימודית אין לזה ממש ערך, כשהוא אומר במספר ידיים שידיים כאלה לא אמורים לשחק אבל משחק אותם וגם משחק אותם בצורה לא טובה, או לעשות floating מול כבשים עם עם זוג 10 בלי שום תוכניות טובות לרחובות הבאים.
אולי זה היה סשן לא מוצלח ואני מבין שזה מאוד קשה להתרכז ב2 שולחנות ותוך כדי לעשות ניתוח. המלצה שלי לפעם הבאה היא לעשות את זה בשולחן אחד על כל המסך, ולא בלייב אלא להקליט את הסשן ואז לעבור ולפרשן אותו, ככה אתה יותר ממוקד ומרוכז ויכול לעצור ולהסביר באמת מה עומד מאחורי מהלך כזה או אחר. בלי להצטרף לעשות ריפלי תוך כדי הסשן.
בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה
עברתי בריפרוף על הסשן, ובערך מ10 ידיים שראיתי הבנתי שמדובר בבחור סבבה ובסה"כ מאוד נחמד עם מטרה טובה, אבל מבחינה פדגוגית ולימודית אין לזה ממש ערך, כשהוא אומר במספר ידיים שידיים כאלה לא אמורים לשחק אבל משחק אותם וגם משחק אותם בצורה לא טובה, או לעשות floating מול כבשים עם עם זוג 10 בלי שום תוכניות טובות לרחובות הבאים.
אולי זה היה סשן לא מוצלח ואני מבין שזה מאוד קשה להתרכז ב2 שולחנות ותוך כדי לעשות ניתוח. המלצה שלי לפעם הבאה היא לעשות את זה בשולחן אחד על כל המסך, ולא בלייב אלא להקליט את הסשן ואז לעבור ולפרשן אותו, ככה אתה יותר ממוקד ומרוכז ויכול לעצור ולהסביר באמת מה עומד מאחורי מהלך כזה או אחר. בלי להצטרף לעשות ריפלי תוך כדי הסשן.
בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה
2 הסנט שלי לגבי סשנים מוקלטים ופרשון מאוחר יותר - ללא כוונה ואולי זה אפילו לא במודע, אבל ההחלטות שעליהן אתה מסביר במהלך יד קשורות במידה מסויימת לתוצאה הסופית של היד (לדוגמא מייחס לו טווח שלא חשבת עליו במהלך היד רק בגלל שבשואודאון ראית יד שלא ציפית שתשחק ככה).
זוהי לפחות דעתי, ולכן עדיף לייב סשן של שולחן אחד לדוגמא מאשר האופציה שאתה הצעת.
א. שני שולחנות והסבר תוך כדי, באמת זה משהו שהוא קשה מאוד ומוריד ברמת ההסבר ובאיכות ההחלטות.
ב. אני מנסה להראות בסרטונים משחק שהוא קרוב לABC שמנצח 25PLO. יש מצב שאני לא עושה את זה מספיק טוב כי אולי קשה לי לחזור אחורה בחשיבה, המשחק שלי כאמור הוא שונה ב50 ו100, הרבה יותר אגרסיבי פריפלופ.