|
-
זוגיים
24/06/2017 23:28
חחח אם הייתי עושה דבר כזה בשולחן הקבוע של חברים שלי לא הייתי מוזמן לשם בחיים. זה בסדר לעשות ממחנה כדי לקבל קול אבל להגיע למצב שקוראים לך זמן זה מוגזם. אבל בגלל מקרה הבנת את זה כבר לבד
-
-
-
סטרייט פלאש
11/07/2017 06:51
במקור פורסם על ידי pokerking21
וואלה בגלל שזה נושא מעניין אשמח לשאול למה שינית את דעתך ? אני דווקא חושב שמה שעשית אז לגיטימי פעם ב בקופה גדולה להשתמש בזה כשאנשים מאמינים להצגות האלה בגלל ההיסטוריה איתם . היה לך נשק והשתמשת בו וואלה גם אם הייתי יושב עם החברים הכי טובים שלי בשולחן הייתי עושה את זה אם הייתי חושב שזה מה שיגרום לו להכניס עוד ידיים לטווח . פוקר זה משחק תחרותי לכל דבר כמו שמשחקים כדורגל עם החברה ואתה תעשה הכול כדי לנצח בגבול ההוגן כנל בפוקר זה שמעורב כסף זה לא משנה את העובדה שהשולחן זה המגרש ודיבור בשולחן זה חלק ענק שמותר להשתמש בו בלי לחשוב פעמיים לדעתי. לא היית צריך להתנצל בפני התורכי אלא רק להסביר את עצמך ואם הוא לא היה מקבל זה לדעתי ילדותיות ולוזריות כי וואלה יכל פשוט להגיד לעצמו סחטיין ניצחת אותי בזכות זה (למרות שבמקרה הספיציפי היה לו קינגים וכבר כמעט השפריץ כשדחפת בזכות הדיבורים)
יש אתיקת שולחן שמכירים לעומק רק אחרי שמשחקים המון. יש איזשהי אחווה בין רגים ולא עושים את מה שעשיתי בלי להעליב את הבנאדם. תן טאנק של דקה וחצי ודחוף בשקט, אף אחד לא יגיד מילה. אבל הדיבורים האלה מיותרים ומתריסים, מה שלא הבנתי ולא ידעתי בזמנו. בגדול, הרגים כמעט אף פעם לא מדברים במהלך ידי קאש וכל המשחק נע סביב טווחים ובטסייזינגים נטו.
כל הליצנים דוגמת ג'ייני גולד קאסוף יכולים לצוץ ולהצליח רק בטורנירים וגם שם הם יצרו המון אנטגוניזם סביבם, ותחפשו ביוטוב את סרטון של zachary elwood, קאסוף נותן הרבה ויגים לשחקנים טובים על ידי הדיבור שלו ותכלס סתם מעצבן יותר מאשר באמת כזה מתוחכם בדיבור שלו, למרות שחלק מהדברים שהוא אומר אכן משעשים.
נערך לאחרונה על ידי Black winter day; 05/09/2017 ב 03:48.
-
|
|