@zx12r
אני כנראה מביא את ה1+1 64 ג'יגה ב-1800 ש"ח בערך, שמעתי עליו דברים ממש טובים
יצא לך להתעסק איתו? למה אתה ממליץ?
יש לי אותו כבר חודשיים.
מלבד בעיות טאץ' שהסתדרו עם עדכון התוכנה הקודם אין שום בעיה.
סוללה מצוינת מסך אש.
אין שום דבר שהג'י3 או הגלקסי5 נותנים והוא לא נותן. והם עולים 750$ לעומת 350$ של הוואןפלוס.
בכל אופן, עבור ג'י3 חייב אחריות יבואן רשמי. להרבה מאוד אנשים היו תקלוץ מהתקלות המוכרות של המכשיר והיבואן מתקן אותן. לא הייתי רוצה לסמוך על איזה מעבדה קיקיונית שתתקןלי טלפון ב 3500 שקל.
מצאתי את זה אני יודע שזאת חנות אמינה כי מכיר כבר אנשים שקנו משם
שאלה אם שווה להשקיע עוד 400 שקל על אחריות יבואן רישמי שנתיים או שזה סתם חרטה?
אני בדילמה שלך כבר שלושה שבועות בערך, החלטתי ללכת על הג'י 3 בסוף ההמלצות היו גורפות לכיוון שלו מהמון חנויות / חברים / מכרים שמבינים בעניין וגם יש אותו לחברה שלי והוא פלאפון חיה!.
מחזק את הבחור מלמעלה לגבי ה32 ג'יגה ולא ה-16. זה לא רק הכמות זה גם המהירות ה32 ג'יגה הוא פשוט גרסא חזקה ומהירה יותר של המכשיר עצמו
ולגבי היבואן רשמי, חשוב מאוד אחי! לפי מה שהבנתי מרוב החנויות אם זה לא יבואן רשמי אין לך עדכונים זמינים אונליין וכל עדכון גרסא שיוצא אתה צריך לקחת את המכשיר לחנות ושמה מעדכנים לך אותו ויוצאים הרבה עדכונים בקיצור סיפור מהתחת שווה לשים את ה400 שקל האלה וליהיות בראש שקט. דרך אגב באילת הוא עולה 2800 כולל אחריות של היבואן הרשמי אם יצא לך..
אם תשמע עוד כמה פרטים מעניינים תשתף אחי אני מתכנן לקנות אותו בשבועיים-שלוש הקרובים מאילת.
מצאתי את זה אני יודע שזאת חנות אמינה כי מכיר כבר אנשים שקנו משם
שאלה אם שווה להשקיע עוד 400 שקל על אחריות יבואן רישמי שנתיים או שזה סתם חרטה?
לדעתי כן !!לי יש g2 בזמנו שקניתי גם אוספתי ואחרי חצי שנה המוח שלו נדפק .. שלחו אותו לתיקון למעבדה של האיבואן. .
ככה תיכון כזה עולה כמו חצי מכשיר.
בהצלחה.
"Во время игры всегда сохраняй свою голову холодной. Если ты теряешь голову, ты потеряешь фишки"