היי
@saariko
פתחתי את המחשב וניקיתי המון אבק מכל המאוררים, בעיקר של הכרטיס מסך. כולם עובדים כמו שצריך, אתן לזה קצת זמן לראות אם הבעיה תחזור..
מבחינת יציאות יש לי את הכחול, הלבן (כל אחד מהם מחובר למסך) ו HDMI
@zx12r
מוריד כרגע את malwarebytes. לגבי האייקונים - הרקע שלי לא שחור, הוא כחול סטנדרטי, פשוט לפעמים כשהבעיה מתרחשת כל הרקע הופך לשחור, או שכל מיני חלונות/תפריטים שאני פותח נהיים שחורים. למשל: לחצן ימני על שולחן העבודה, והתפריט נפתח לי שחור. בסטארס אני עושה חיפוש על שחקן, והחלון כמעט כולו שחור וכד'.
סיימתי את הסקירה ב malwarebytes, נמצאו 362 אובייקטים לא רצויים.. מה לעשות Quarantine all?
@pishka4242
אני לא מדליק ומכבה הרבה את המחשב, אבל בד"כ כשאני מדליק מחדש זה לא קורה, רק אחרי כמה זמן של שימוש.
שיניתי מ Aero (הייתה איזה תוכנה שדרשה ממני להשתמש בזה, נראה לי טייבל נינג'ה 2) לקלאסי
תבודד את כל הקבצים שנמצאו בסריקה.
ספק אם זאת הבעיה לאור האיפיון שזה קורה לאחר שימוש ממושך. אלא אם אתה יודע להצביע על פעולה מסוימת או תוכנה מסוימת שאחריה זה מתחיל.
כשהרקע הופך לשחור לא קופצת הודעת מערכת כזאת בטאסקבר? בדרך כלל כשזה קורה מדובר בבעיית דרייברים של הכרטיס מסך (למרוץ שאמרת שעדכנת. לפעמים יש באג בגרסת דרייברים עצמה)
מצטער על התגובה המאוחרת...
מניח שזה פתאום התחיל ואתה לא זוכר אם עשית משהו מסויים לפני שזה קרה אז,כמו שכבר אמרו השערה שלי שזה או כרטיס מסך או וירוס שדפק משהו.
בתור התחלה איזה כרטיס מסך יש לך/דגם?
הייתי מנקה קודם את הדרייברים ואז מנסה להתקין מחדש ולראות אם זה הסתדר,אם לא מבצע סריקה של וירוסים.
אם כל זה לא עזר מביא כרטיס מסך חלופי מחבר ושם אותו לאיזה שעה שעתיים ורואה אם זה עדיין קורה/או בודק עם הכרטיס שיש אונבורד(מוציא את הכרטיס מסך לגמרי מהמקום).
אפשר תצלום מסך יותר מפורט של הבעיה?כל כמה זמן זה קורה/אחרי משהו שאתה עושה או סתם ככה?
כשהרקע הופך לשחור לא קופצת הודעת מערכת כזאת בטאסקבר? בדרך כלל כשזה קורה מדובר בבעיית דרייברים של הכרטיס מסך (למרוץ שאמרת שעדכנת. לפעמים יש באג בגרסת דרייברים עצמה)