הרצון לכתוב חזק ממני וכנראה גם חזק מיכולות המשחק השלי.
לא יודע למה אני בכלל מנצל את הבמה הזאת, אולי כי אני לא יודע/מכיר/עצלן להשתמש בפלטפורמה אחרת.
אני כותב על הסיפור האישי שלי.
זה לא באמת סיפור על פוקר, זה סיפור על החיים. זה סיפור על שינוי, סיפור על יציאה לחופשי על קריאת תיגר על המוסכמות של החברה בה אנו חיים.
זה הסיפור של כל אחד מאיתנו מסופר דרך העיניים של שחקן פוקר. אין באמת חשיבות לפוקר פה ואני חושב שכל אחד יכול למצוא משהו בסיפור הזה גם אם הוא לא מעולם הפוקר.
אחרי שקיבלתי פה באמת מחמאות חמות חשבתי לכתוב מהסיפור הקצר הזה משהו רציני יותר מלא יותר שיעבור גם הגהה כמו שצריך. במילים אחרות או במילים של אחרים - ספר.
ספר צריך כסף ואני לא ידוע מאיפה להביא את זה. גיוס המונים יהיה קשה מאוד בלי לחשוף את הזהות שלי לכן אני עדין אובד אצות.
אני צריך אותכם לומר לי האם באמת הייתם משקיעים כסף בלקרוא את מה שאני כותב? לפני שאני רץ לקיק סטרטאר ומגלה שגייסתי 50$
יש פה אנשים חכמים מכל התחומים אז אם למישהו יש איזשהו פתרון שיאפשר לי לכתוב ספר מלא שיעבור הגהה ועריכה מקצועית תוך כדי שמירה על אנונימיות אני אודה לו מאוד.
אני בריצה הכי נוראית שלי מזה 4 שנים...
עכשיו אני באמת יודע מה זה דאונסווינג (מינוס 40 קיי בחודש וחצי בערך ) ומתחיל לחשוש לרול שנבנה בעמל רב ומנסה לקחת הפסקה די ארוכה..
עם זאת, תמיד יש לי אהדה בלב למילה הכתובה (בייחוד כשהיא כנה) ולכישרון כתיבה (משהו שבעצמי לא מימשתי - לפחות לא בפרוזה).
כמה אתה צריך לגייס ?
"כשיישרף רכושך תישרף נשמתך אם לא תמהר להציל את עצמך !"
למה אתה רוצה לכתוב ספר? תרים בלוג מוצלח או פודקאסט זה עדיף, עוד בטעות תראה מזה כמה גרושים.
בספרים רק מפסידים וקהל היעד שלך בכל מקרה לא קונה ספרים רגילים או דיגיטלים.