|
-
סטרייט פלאש
28/09/2010 08:09
בניית בנק רול בפול טילט
אני יודע שהנושא כבר נטחן כאן, אבל אני באמת מחפש להפוך את בניית הבנק רול שלי לאופטימאלית ביותר, אז ככה:
אחרי שעות משחק ארוכות ורבות, הגעתי למסקנה שבמשחקי קש מיקרו סטייקס-יש לי edge מועט על שחקנים אחרים, וזאת בגלל הנטייה ה"מייק מטיסאו" שלי לבלף אול אין לפחות פעם בשעה, ולכן להפסיד את הסולד לפחות פעם בשלוש שעות - מה שמאזן לי את החשבון כל פעם מחדש.
אבל במשחקי סיט אנד גו להפתעתי אני מרווח בצורה טובה - אני כבר אפ 130% מההשקעה הראשונית (100$):
הרווחים הגדולים שלי באו בעיקר מטורינירי ראש - 4.4$, ו3.3 נוק אאוט. בסיט&גו של 2.2 אני מרווח בצורה צזערית ולא משמעותית- באופן כללי אני חושב שבמולטי טייבלינג של 27+ שחקנים יש לי את האדג. עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שאני ממש טוב בהאדס אפ (בדרך כלל בתוך טורניר אבל גם בקש הייתי די טוב), ואם אני מגיע לעימות כזה אני מפסיד בערך 25% מהפעמים בלבד.
על סמך הנתונים האלו הייתי רוצה ייעוץ: כרגע יש לי 190 דולר בחשבון (הפסדתי 40 בכל מיני scheduled (tournaments כיצד אתם מייעצים לי להמשיך? באילו מסגרות לשחק ועל אילו סכומים?
האם כדאי לי לעלות בסטייקס או שאני עדיין לא דיפ מספיק מבחינת בנק רול?
אודה לתגובות שלכם.
-
-
-
28/09/2010 08:56
אני ממליץ לך לשחק את הטורנירי נוק אאוט של ה 90 שחקנים, מבחינת הרול כדאי לך לשחק את ה 3.30
הטורנירים האלה מאוד רכים אבל הווריאנס בהם גדול אז לפי דעתי צריך 40-50 BI לכל רמה, כלומר שאתה יכול לנסות את ה 6.5 שיש לך 300-350 דולר.
-
-
28/09/2010 09:05
תעביר הכל לסטארס
שחק את ה SNG
9 שחקנים 3.40$ פרס ראשון 13.50$ השחקנים שם ממש ממש גרועים
KT-KJ בתוך הטווח שאבינג שלהם
בהצלחה
-
-
סטרייט פלאש
28/09/2010 09:16
תגביל את עצמך למשחקים שאתה טוב בהם, לסכומים שאתה יכול להרשות לעצמך לשחק, ותתרחק כמו מאש משעשועים שרק עולים לך ולא מכניסים לך כסף.
אם לא הולך לך כל כך אז יש תוכנית ב'. GL
"..אבא שלך שרטט גבולות שיש לך קו אדום כל כך יפה?
ובכן - לא. רק צריך לדעת מתי לעשות רייז..."
shipit
-
-
28/09/2010 19:59
שים לב,התשובה שאתה מחפש נמצאת בתוך מה שכתבת
הרווחים הגדולים שלי באו בעיקר מטורינירי ראש - 4.4$, ו3.3 נוק אאוט.
באופן כללי אני חושב שבמולטי טייבלינג של 27+ שחקנים יש לי את האדג.
אם תצליח להימנע מקאש\הרפתקאות מיותרות,כמו טורנירים רבי משתתפים [ראה ראש 2.20+ריביי,ששם יש אך ורק וריאנס]
תתמיד ותראה תוצאות,הרי אתה אמרת בעצמך
אבל במשחקי סיט אנד גו להפתעתי אני מרווח בצורה טובה - אני כבר אפ 130% מההשקעה הראשונית (100$)
לא הרבה מאיתנו בטח ובטח בהתחלה, התחלנו ב-130% זה הצלחה די גדולה ,אני מאמין שזה לא נפרס על הרבה משחקים אבל אם אתה רואה את האדג' שם,תשתמש בו,אדג'=היתרון.
והכי חשוב,תתמיד,רומא לא נבנתה ביומיים,וכך גם הרול.
שיהיה רק בהצלחה,ותעדכן !
-
-
סטרייט פלאש
29/09/2010 14:43
במקור פורסם על ידי fishermans
,אני מאמין שזה לא נפרס על הרבה משחקים אבל אם אתה רואה את האדג' שם,תשתמש בו,אדג'=היתרון.
והכי חשוב,תתמיד,רומא לא נבנתה ביומיים,וכך גם הרול.
שיהיה רק בהצלחה,ותעדכן !
קודם כל תודה על התגובה, אני שחקן די ותיק, אבל תמיד התייסחתי לפוקר און ליין בתור קרקע לטסטים בכל מיני משחקים שונים, ואני באמת מאמין שמצאתי גם בזכות עצמי וגם בזכות החיזוקים את המקום בו יש לי את האדג על שחקנים אחרים.
בנוגע לכמות משחקים, אני כבר על 150 סיט אנד גו והגרף שלי נראה ככה-

Uploaded with ImageShack.us
בינתיים לא רע
-
|
|