|
-
רויאל פלאש
15/04/2015 14:43
במקור פורסם על ידי mehhhhhhhhh
פס פרה למה??
יש לך יד שמפליפה טוב ועם המון אקוויטי, וגם אם בא אס הוא יכול לירות עלייך 2 כדורים כי הוא לא מאמין לך...
או לחילופין אתה יכול לשלם לו 2-3 כדורים כי אתה לא מאמין לו רק בשביל לראות שאורגזת מול AJ.
אני שואל כי אני מרגיש את אותו התסכול לגבי העולם הגאו-פוליטי כיום, שלדעתי התחיל עוד מימי קיסינג'ר אבל זה נושא ליום אחר...
-
המשתמשים הבאים מודים ל nice pot על התגובה המועילה:
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 14:48
במקור פורסם על ידי nice pot
או לחילופין אתה יכול לשלם לו 2-3 כדורים כי אתה לא מאמין לו רק בשביל לראות שאורגזת מול AJ.
אם פלוני לא יודע לשחק פוסטפלופ אז שיקפל, עד שיאכל לו הסטאק וירד לפחות מ 10בב של שאב/פולד ולא יהיו לו בעיות כאלה.
-
-
15/04/2015 15:02
אין פה מקום ל 2-3 כדורים מול הנבל הספציפי הזה , לא משנה מה הוא דוחף סחורה על טרן , יכול לעשות את זה גם עם אויר ,
אחרי שהחלטנו לראות את הפלופ -
פלופ - צ'ק/שאב - צ'ק -קול , צ'ק פולד ? אין סיבה להוביל את היד בפלופ הוא ברייז או שאב אחרי בודאות .
אחרי מחשבה ארוכה לפי דעתי צ'ק קול יכול להיות המהלך המשתלם ביותר ובמידה ולא השתפרנו בטרן , צ'ק / פולד ישאיר אותנו עם 16BB ונחכה לספוט נוח יותר .
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 15:06
במקור פורסם על ידי zx12r
אם פלוני לא יודע לשחק פוסטפלופ אז שיקפל, עד שיאכל לו הסטאק וירד לפחות מ 10בב של שאב/פולד ולא יהיו לו בעיות כאלה.
ואם פלוני חושב שהוא יודע לשחק פוסט פלופ אש ולכן יכול להגן רחב אבל בפועל מה שקורה הוא שהוא מגן רחב מידי ונכנס לספוטים גבוליים במקרה הטוב ומפסידים ברע? אז שישלם או יקפל?
אם אתה חושב שזה כ"כ פשוט להגן רווחי, בבקשה.
אני שואל כי אני מרגיש את אותו התסכול לגבי העולם הגאו-פוליטי כיום, שלדעתי התחיל עוד מימי קיסינג'ר אבל זה נושא ליום אחר...
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 15:10
ואם פלוני חושב שהוא יודע לשחק פוסט פלופ אש ולכן יכול להגן רחב אבל בפועל מה שקורה הוא שהוא מגן רחב מידי ונכנס לספוטים גבוליים במקרה הטוב ומפסידים ברע? אז שישלם או יקפל?
אם אתה חושב שזה כ"כ פשוט להגן רווחי, בבקשה.
מה שקורה בפועל זה מה שקובע.
מפסיד כסף - תימנע.
אם לא יודע להעריך ולהיות אובייקטיבי לגבי עצמך, זאת כבר בעיה אחרת.
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 15:12
אוקיי.
אני סבור ששחקן שלא יודע מה עושים על הפלופ הנ"ל מול הנבל הנ"ל, לא מסוגל להגן פה A4 באופן רווחי.
-
המשתמשים הבאים מודים ל nice pot על התגובה המועילה:
-
15/04/2015 15:24
חברים תודה על התגובות .
תוצאה .
הירו בצ'ק שאב בפלופ , נבל בסנאפ קול .
נבל מראה J-J , טרן 10 , ריבר K בלי פיק .
נשאר 2BB ביד אחרי זה ונפלנו עם AQ על AK .
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 15:29
אוקיי.
אני סבור ששחקן שלא יודע מה עושים על הפלופ הנ"ל מול הנבל הנ"ל, לא מסוגל להגן פה A4 באופן רווחי.
אני נוטה להסכים איתך אבל אתה יכול לראות שהדעות חלוקות...
וחוץ ממך שהגבת פה בפוסט אני לא חושב שהגיבו שחקנים מורווחים או מוכחים (כולל אותי)
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 15:59
לי זה לא משנה מי הגיב ומי לא הגיב. אס 4 היא יד די שבורה להגן איתה מפתיחה של יוטיג'י וגם לא התרשמתי מהתיאור של OP שהוא בהכרח פותח רחב מידי משם.
מן הסתם יש שחקנים טובים שמגנים רחב מאוד ויש שחקנים טובים שמגנים צר יותר. לא מן הנמנע גם שחלק מהשחקנים הטובים מגינים רחב מידי, כלומר, שתחתית טווח ההגנה שלהם דולף. מצד שני, ההיפך לדעתי אינו נכון, אתה אף פעם לא תפסיד משהו משמעותי אם לא תגן על הביג עם A4 מול פתיחה מעמדה ראשונה. אז אם אתה כוכב פוקר שמשחק מושלם OOP (וזה לא קל), לבריאות ובהצלחה. אם אתה טוקה, קפלוס.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לnice pot על ההודעה המועילה:
ami1983 (15/04/2015), kakayeled (15/04/2015)
-
15/04/2015 16:06
נייס פוט תיאר את דעתי במדויק,בנוסף וזה משהו שלא התייחסת אליו,
אנחנו לא מייצגים כלום ברייז או בשאב בפלופ,פשוט כלום...
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 16:11
במקור פורסם על ידי kakayeled
נייס פוט תיאר את דעתי במדויק,בנוסף וזה משהו שלא התייחסת אליו,
אנחנו לא מייצגים כלום ברייז או בשאב בפלופ,פשוט כלום...
יש הרבה היגיון בכל מיני תיאורים, אבל 'לא מייצגים' פה, אז מה אתה אומר בעצם? אתה תקבל תשלום לשאב מאסג'ק?
מן הסתם שאתה דוחף פה למקסם פולד אקוויטי, ואתה עושה את זה כשבמקרה הנפוץ יש לך 40% אקוויטי.
אותי דווקא מעניין לשמוע דעות של עוד אנשים.
@gana2
@timorm1
@בומבה
@planetgift
@eyal_a
@ril
@GoodStoryBro
@GOD
@FinalTableDis
@moorman1
@crwnupguy
@philbort
נערך לאחרונה על ידי zx12r; 15/04/2015 ב 16:20.
-
-
15/04/2015 16:25
הכוונה שלי שהפולד אקוויטי שלך נשען רק מול אוויר של נבל,
שמלכתחילה בסייזינג הזה בפלופ אין לו יותר מדי אוויר בטורנירים האלה,
אז כן אולי תוריד אותו מאס גבוה,אבל לרוב הוא טוב מזה,וגם לפעמים הוא לא יזרוק אס דאמה
אס קינג,הוא לא משחרר שום זוג שהוא הימר קופה איתו.
-
-
רויאל פלאש
15/04/2015 16:30
אני רואה כאן 2 אופציות:
1. דונק קטן, הוא יחזור ואנחנו נדחוף
2. צ'ק שאב
בגלל העומק של 25בב, אני נוטה להעדיף את האופציה הראשונה.
אם היינו קצת יותר רדודים הייתי מעדיף צ'ק שאב
עריכה, הוא פתח את היד עם 20בב, אז צ'ק שאב סטנדרטי
-
המשתמשים הבאים מודים ל בומבה על התגובה המועילה:
-
15/04/2015 16:30
א. גם השחקנים הכי טובים שמגנים רחב, לא הולכים לסטאק אוף כל פעם שהם מפליפים את הנאט פלאש דרו או אופן אנדד וכו'.
ב. כדי לא להראות בדיוק כמו מה שאתה אפשר לעשות צ'ק רייז - קול, שזה לא כזה שונה מצ'ק שאב פשוט נראה קצת יותר חזק, וכל מה שהוא מפיל לשאב הוא כנראה מפיל לרייז.
ג. אלא אם יש לי מידע על נבל שהוא סופר אגרו פוסט ומברל בלי הכרה, אני בצ'ק קול פלופ, צ'ק פולד טרן אם לא השתפרתי. זה לא בורד שאנשים מתפרעים עליו יותר מדי עם אוויר והרבה פעמים אפילו עם מייד הנד הוא יצ'קצ'ק טרן מאחורה לפוט קונטרול ככה שיש מצב שנראה גם ריבר אם נשלם פלופ.
אני כנראה לא מבלף ריבר בכל מקרה כי אם הוא מצ'קצ'ק טרן אני לא מצפה ממנו לבלף ריבר, ככה שאין טעם לנסות להוריד אותו ממשהו, פשוט צ'ק פולד אם לא הגיע אס או הצבע.
-
4 המשתמשים הבאים הודו לplanetgift על ההודעה המועילה:
gana2 (15/04/2015), nice pot (15/04/2015), toka (16/04/2015), zx12r (17/04/2015)
-
רויאל פלאש
15/04/2015 18:38
במקור פורסם על ידי planetgift
א. גם השחקנים הכי טובים שמגנים רחב, לא הולכים לסטאק אוף כל פעם שהם מפליפים את הנאט פלאש דרו או אופן אנדד וכו'.
ב. כדי לא להראות בדיוק כמו מה שאתה אפשר לעשות צ'ק רייז - קול, שזה לא כזה שונה מצ'ק שאב פשוט נראה קצת יותר חזק, וכל מה שהוא מפיל לשאב הוא כנראה מפיל לרייז.
ג. אלא אם יש לי מידע על נבל שהוא סופר אגרו פוסט ומברל בלי הכרה, אני בצ'ק קול פלופ, צ'ק פולד טרן אם לא השתפרתי. זה לא בורד שאנשים מתפרעים עליו יותר מדי עם אוויר והרבה פעמים אפילו עם מייד הנד הוא יצ'קצ'ק טרן מאחורה לפוט קונטרול ככה שיש מצב שנראה גם ריבר אם נשלם פלופ.
אני כנראה לא מבלף ריבר בכל מקרה כי אם הוא מצ'קצ'ק טרן אני לא מצפה ממנו לבלף ריבר, ככה שאין טעם לנסות להוריד אותו ממשהו, פשוט צ'ק פולד אם לא הגיע אס או הצבע.
ד - תשלום שלנו בפלופ המון פעמים יקבל צ'ק-צ'ק טרן וריבר והאס בגובה שלנו יהיה טוב
-
|
|