|
-
שלישייה
-
-
-
פלאש
08/07/2015 01:51
באמת יד יפה סטרייט. מזל שיש לי פול האווס, אחרת הייתי מפסיד
-
-
08/07/2015 02:11
הירו מתלבט, מזיז את הקלפים לכיוון הפולד ״בסוף משלם״
במשחק ברמה חברי ברמה נמוכה זה לא נורא לתת ויגים אבל בכלליות מציע לצאת מהקאמרי כשאתה משחק פוקר..
מחזיר כבר בפלופ, לא מצפה מנבל כמה שהוא טייט פאסיבי לשחרר שם שום סט/זוגות/קנטה ואולי KQ, שזה מה שבעצם הוא מכריז בגאווה שיש לו כשהוא חוזר עלייך ככה בפלופ.
לגבי טרן, ספוט גבולי מאוד, האם נבל תמיד דוחף שם 89 ? האם ההצגה שלך תגרום לו לדחוף KQ ? האם ההצגה שלך תגרום לו להמר קטן יותר עם פול ? גדול יותר עם K9 ?
לא יודע להגיד לך, אני לא המפיק..
השיקולים שלי כנראה יהיו מחינת ריד באותו רגע על נבל, שולחן חלש\חזק.
אם אני צריך לענות בסופו של דבר אני מקיא וזורק.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לQ_High על ההודעה המועילה:
nice pot (10/07/2015), poker_ta (08/07/2015)
-
פול האוס
08/07/2015 02:12
שולם מהר מאוד.
מעמדות כאלה מצפה גם מניט להחזיר זוגות 10+ פרה.. אין לו שום סטים בריינג'.
טרן קופה 200 אין שום סיבה שידחוף סחורה עם פולים. הדחיפה שלו בטוח לווליו אבל יש מלא ידיים פחות טובות משלנו.
היד הכי הגיונית שהוא ישחק ככה זה 89 או jx שהתחבר בטרן..קיצור שולם.
נערך לאחרונה על ידי dori298; 08/07/2015 ב 02:16.
-
-
רויאל פלאש
08/07/2015 03:11
אם נכנסת לטאנק, כנראה לא יזמינו אותך יותר :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
4 המשתמשים הבאים הודו לDr. Spew על ההודעה המועילה:
ami1983 (08/07/2015), plsFold (08/07/2015), zakis (09/07/2015), סקלטון123 (08/07/2015)
-
08/07/2015 08:12
לא מבין למה לא החזרת בפלופ??
בכל אופן נבל א' לפי התיאור לא היה דוחף סחורה אם לא היה טוב עלייך לפי דעתי הפלופ יושב בטווח שלו מאמין שמחזיק J 10 , J Q , 10-10 .
ברגע שנפתח זוג בשולחן לפי התיאור שנתת אני מאמין שהוא היה מנסה לשמור על פוט קונטרול .
אתה מכיר את השחקן ואתה צריך לקבל את ההחלטה לפי הדינמיקה ביניכם בעבר ולדעת למה הוא מסוגל .
הוא דוחף סחורה אחרי צ'ק רייז שלו בפלופ ותשלום שבטרן נפתח זוג בשולחן עם 8-9 או 9 K ??
אני בפולד .
-
-
זוגיים
08/07/2015 08:54
לדעתי אתה ונבל עושים פה ספליט עם אותו קלף.
-
-
רויאל פלאש
-
-
שלישייה
08/07/2015 11:07
במקור פורסם על ידי 300warrior
לבל?
ת׳כלס
@300warrior
לא רואה שום יד שאני דוחף איתה טרן
-
-
שלישייה
08/07/2015 11:30
במקור פורסם על ידי Q_High
במשחק ברמה חברי ברמה נמוכה זה לא נורא לתת ויגים אבל בכלליות מציע לצאת מהקאמרי כשאתה משחק פוקר..
מחזיר כבר בפלופ, לא מצפה מנבל כמה שהוא טייט פאסיבי לשחרר שם שום סט/זוגות/קנטה ואולי KQ, שזה מה שבעצם הוא מכריז בגאווה שיש לו כשהוא חוזר עלייך ככה בפלופ.
לגבי טרן, ספוט גבולי מאוד, האם נבל תמיד דוחף שם 89 ? האם ההצגה שלך תגרום לו לדחוף KQ ? האם ההצגה שלך תגרום לו להמר קטן יותר עם פול ? גדול יותר עם K9 ?
לא יודע להגיד לך, אני לא המפיק..
השיקולים שלי כנראה יהיו מחינת ריד באותו רגע על נבל, שולחן חלש\חזק.
אם אני צריך לענות בסופו של דבר אני מקיא וזורק.
@Q_High
ראשית, מסכים איתך לגבי הויגים זה משהו שלא אופייני לי, במיוחד לא בפילד רגוע כמו זה.
ההרגשה שלי הייתה שאם אשדר חולשה, נבל ככל הנראה ינסה להוריד אותי מהיד ברחבה הבאה.
בנוגע לרי-רייז בפלופ, אני חושב שאני חושף את העוצמה של היד שלי עד כדי כך, שנבל עשוי לקפל זוגות ואף סט.
שנית, מההיכרות רבת השנים שלי עם נבל הוא לעולם לא חוזר כך עם TPTK בקופת מולטי-ווי.
נערך לאחרונה על ידי frinKss; 08/07/2015 ב 11:36.
-
-
רביעייה
08/07/2015 12:15
במקור פורסם על ידי daniko
פולד
LOL!!!!
-
המשתמשים הבאים מודים ל plsFold על התגובה המועילה:
-
רביעייה
08/07/2015 12:18
חייב להחזיר כבר בפלופ. הוא לא משחרר לך שם בחיים זוגות או סט. צא מהסרט. מה שכן , המון המון קלפי טרן הורגים לך את האקשן מול ידיים שבפלופ הוא מרגיש שהוא מוביל איתם עליך ולכן , 36 , 136 , 336 , סחורה ותודה רבה ולילה טוב.
-
-
סטרייט פלאש
08/07/2015 12:28
במקור פורסם על ידי Q_High
+1
תן לכבש ללבל את עצמו ש"עם הנאטס הוא לא היה מעלה כל כך הרבה".
-
-
שלישייה
08/07/2015 12:58
במקור פורסם על ידי plsFold
חייב להחזיר כבר בפלופ. הוא לא משחרר לך שם בחיים זוגות או סט. צא מהסרט. מה שכן , המון המון קלפי טרן הורגים לך את האקשן מול ידיים שבפלופ הוא מרגיש שהוא מוביל איתם עליך ולכן , 36 , 136 , 336 , סחורה ותודה רבה ולילה טוב.
@plsFold
אוקיי, ובמצב הנתון בלי הרירייז בפלופ
מה אתה עושה בטרן?
-
-
רביעייה
08/07/2015 13:57
במקור פורסם על ידי frinKss
@ plsFold
אוקיי, ובמצב הנתון בלי הרירייז בפלופ
מה אתה עושה בטרן?
תנסה לעזור לנו קצת עם היכרות שלך את נבל. האם הוא עושה צ'ק רייז להערכתך בפלופ עם J9/jK/QK? או שזה הרבה יותר נוטה רק לכיוון של QT/TT/QJ/89/9K/JJ ? אם כל הידיים שציינתי בטווח של הצ'ק רייז שלו זו החלטה קלה של לשלם כי יש שם המון המון ידיים שאתה טוב עליהם.
אם אתה מעיף את השלישיה הראשונה מהטווח אז נשארנו בטרן כשהוא דוחף רק עם TT/QJ שמנצח אותנו ו 89 ו 9K שאנחנו מנצחים(לא שם JJ בטווח הדחיפה טרן שלו).
אני באופן אישי לא חושב שיש לו טעם לדחוף עלינו פול האוס בטרן ולכן הרבה יותר נוח לי לשים אותו על סטרייט נמוך יותר בפלופ(או ספליט).
בכלל , לעשות צ'ק רייז בפלופ כזה עם זוגות זה מהלך לא להיט ואני מצפה לראות הרבה יותר סטרייטים שם מאשר זוגות.
לסיכום, אני משווה אינסטה אבל בכל מקרה חייב רייז בפלופ שם ותלמד את הלקח הזה, זה שעור הרבה יותר חשוב מאשר מה לעשות בטרן שהגעת אליו מלכתחילה בגלל טעות ברחוב הקודם.
-
-
שלישייה
08/07/2015 14:47
תנסה לעזור לנו קצת עם היכרות שלך את נבל. האם הוא עושה צ'ק רייז להערכתך בפלופ עם J9/jK/QK? או שזה הרבה יותר נוטה רק לכיוון של QT/TT/QJ/89/9K/JJ ? אם כל הידיים שציינתי בטווח של הצ'ק רייז שלו זו החלטה קלה של לשלם כי יש שם המון המון ידיים שאתה טוב עליהם.
אם אתה מעיף את השלישיה הראשונה מהטווח אז נשארנו בטרן כשהוא דוחף רק עם TT/QJ שמנצח אותנו ו 89 ו 9K שאנחנו מנצחים(לא שם JJ בטווח הדחיפה טרן שלו).
אני באופן אישי לא חושב שיש לו טעם לדחוף עלינו פול האוס בטרן ולכן הרבה יותר נוח לי לשים אותו על סטרייט נמוך יותר בפלופ(או ספליט).
בכלל , לעשות צ'ק רייז בפלופ כזה עם זוגות זה מהלך לא להיט ואני מצפה לראות הרבה יותר סטרייטים שם מאשר זוגות.
לסיכום, אני משווה אינסטה אבל בכל מקרה חייב רייז בפלופ שם ותלמד את הלקח הזה, זה שעור הרבה יותר חשוב מאשר מה לעשות בטרן שהגעת אליו מלכתחילה בגלל טעות ברחוב הקודם.
א) אתה לא חושב שרי-רייז בפלופ עשוי לקפל את נבל עם זוגות? (מההיכרות שלי איתו, נראה לי שכן).
ב) לדעתי, נבל לא חוזר עליי עם J9/jK/QK הרבה יותר לכיוון של QT/TT/QJ/89/9K/JJ/J10
מסכים עם הניתוח.
אבל, ביינתן המצב בו נבל מחזיק K9 או 89 הדבר האחרון שהוא רוצה לעשות זה לדחוף אול-אין בטרן, אחרי שהוא ראה את הג׳ק - שנותן לי מספר קומבינציות אפשריות לפול שמתאימות בדיוק לרייז פרה.
נערך לאחרונה על ידי frinKss; 08/07/2015 ב 14:53.
-
-
-
-
שלישייה
08/07/2015 21:38
המשך היד:
אני פולד
נבל מראה 89 סוטד-WP 
Next hand
נערך לאחרונה על ידי frinKss; 08/07/2015 ב 21:40.
-
-
סטרייט פלאש
08/07/2015 22:16
אוי, הלהזיז את הקלפים לכיוון הפולד ואז לשלם move...מחריד
-
-
שלישייה
08/07/2015 22:37
במקור פורסם על ידי yossisher1
אוי, הלהזיז את הקלפים לכיוון הפולד ואז לשלם move...מחריד
מה משדר לך הmove המחריד הזה