|
-
סטרייט פלאש
09/10/2010 14:18
כושר ופוקר
מה דעתכם החשיבות של אכילה בריאה וכושר גופני למשחק פוקר והאם יש השפעה עליו, ואם כן, אז איך היא מתבטאת?
Discuss
-
-
-
סטרייט
09/10/2010 15:22
אני חושב שיש חשיבות במיוחד אם אתה שחקן MTT או שמשחק לאורך שעות כתוצאה מכך הכושר נפגע.
לדעתי יש לעשות תרגילים ולשמור על כושר לפני או אחרי סשן.
לא סתם אומרים נפש בריאה בגוף בריא !
-
-
רויאל פלאש
09/10/2010 15:23
בצורה מדעית הוכח כי תזונה נכונה וכושר תורמים ליכולת ריכוז וחשיבה- הם עוזרים לך להיות מרוכז וחד יותר.
לאחר פעילות גופנית (וגם לאחר קיום יחסי מין, צחוק ואכילת שוקולד אגב) משחרר המוח חומר (נקרא אנדרופינים אם אני זוכר נכון) אשר תורם לשיפור מצב הרוח וכן ליכולת הריכוז שלך.
בקיצור- לכו לעבוד שעה בחדר כושר לפני סשן לייב- רק טוב ייצא מזה
-
-
פלאש
09/10/2010 15:26
ממה שאני יודע, פעילות ספורטיבית מעלה הורמון מסויים בגוף שדוחה מתח ומרגיע אותנו ועושה שינוי מצב רוח לטובה.
לגבי אכילה בריאה, אני יודע שזה משפר את תפקוד המוח והזכרון.
כשאתה רגוע והזכרון ותפקוד המוח יותר טובים, אתה משחק פוקר יותר טוב מן הסתם, אז כן, יש לזה השפעה חיובית על פוקר.
-
-
סטרייט פלאש
09/10/2010 16:05
אוקיי.. חיכיתי שכמה יגיבו לפני שאני אתן את התגובה שלי.
כבר מזמן שחקני פוקר העידו על יכולות ״משופרות״ כאשר הם נמצאים בכושר גופני טוב והם אוכלים נכון - ב׳wsop יש חברה שמציעה ארוחות בריאות ומאוד טובות במחיר זול, כמו מוכר ארטיקים בים.
כמו כן, המון poker villas שמשכירים בזמן מאי-יולי שוכרים גם שף שהתפקיד שלו זה להכין אוכל בריא למשך כל התקופה.
עליי אני יכול להעיד, שכשאני בכושר או שאני משחק אחרי שנרגעתי מאימון, אני מרגיש ומשחק ב-a game שלי, ולכן אני ממליץ לכולם פה לעשות מנוי לחדר כושר, או אפילו לעבוד על סיבולת לב ריאה ואירובי בבית שלכם.
תאמינו לי זה עוזר.
-
-
רויאל פלאש
09/10/2010 16:36
השאלה היא כמה day/$ אתה עושה במשחק.
אם הכושר מעלה לך את הday/$ שווה להתאמן. אם לא, זה מיותר.
-
-
סטרייט פלאש
09/10/2010 16:50
כשהייתי משחק בצורה מסודרת אז כן הרגשתי ככה, אבל להיות בכושר ולאכול בריא זה לא מיותר, במיוחד כשמשחק פוקר בצורה רצינית יכול להיות שוחק.
-
-
רויאל פלאש
09/10/2010 17:38
יש לי שתי מילים בשבילכם
גרג
ריימר
-
3 המשתמשים הבאים הודו לchump על ההודעה המועילה:
ami1983 (10/10/2010), bibibi (10/10/2010), בומבה (13/10/2010)
-
סטרייט פלאש
09/10/2010 18:18
רק הבהרה קטנה וחשובה, זה נכון שמוצרים מתוקים(עם סוכר) מעלים את רמת הריכוז בצורה חדה ומהירה...
אבל באותה הדרך אחרי שעה הם מורידים את רמת הריכוז בצורה חדה אז במידה והסשן ארוך והחלטתם להתפנק
על קוביות שוקולד תצטרכו כל חצי שעה להזרים לגוף עוד סוכרים.
-
-
רויאל פלאש
10/10/2010 19:54
עמית אז אתה מסיים מד"ס והולך לשחק עם המפל"ג?
-
-
סטרייט פלאש
10/10/2010 20:00
פטריק אנטוניוס אמר פעם שכשהוא משחק טורנירים ארוכים הוא לפעמים עושה שכיבות סמיכה וכו' על מנת להמריץ את הדם ושזה גורם לו לחשוב טוב יותר ולהיות חד יותר בהחלטותיו.
-
-
-
-
13/10/2010 02:10
i took it from wikipedia:
There are several possibilities for why exercise is good for the brain:
increasing the blood and oxygen flow to the brain
increasing growth factors that help create new nerve cells[29] and promote synaptic plasticity[30]
increasing chemicals in the brain that help cognition, such as dopamine, glutamate, norepinephrine, and serotonin[31]
Physical activity is thought to have other beneficial effects related to cognition as it increases levels of nerve growth factors, which support the survival and growth of a number of neuronal cells.[32]
this is the link: http://en.wikipedia.org/wiki/Physica...brain_function
-
-
פול האוס
13/10/2010 02:13
במקור פורסם על ידי Amich
אוקיי.. חיכיתי שכמה יגיבו לפני שאני אתן את התגובה שלי.
כבר מזמן שחקני פוקר העידו על יכולות ״משופרות״ כאשר הם נמצאים בכושר גופני טוב והם אוכלים נכון - ב׳wsop יש חברה שמציעה ארוחות בריאות ומאוד טובות במחיר זול, כמו מוכר ארטיקים בים.
כמו כן, המון poker villas שמשכירים בזמן מאי-יולי שוכרים גם שף שהתפקיד שלו זה להכין אוכל בריא למשך כל התקופה.
עליי אני יכול להעיד, שכשאני בכושר או שאני משחק אחרי שנרגעתי מאימון, אני מרגיש ומשחק ב-a game שלי, ולכן אני ממליץ לכולם פה לעשות מנוי לחדר כושר, או אפילו לעבוד על סיבולת לב ריאה ואירובי בבית שלכם.
תאמינו לי זה עוזר.
+1
the hardest way to make an easy living.
-
-
רויאל פלאש
13/10/2010 04:03
במקור פורסם על ידי chump
יש לי שתי מילים בשבילכם
גרג
ריימר
ROFL
-
-
סטרייט פלאש
13/10/2010 08:41
במקור פורסם על ידי tzahi2008
ROFL
And thats a shitty player who luckboxed a trny
almost like tzahi
-
-
17/10/2010 08:01
he BTB'ed two deep runs at the main event+I think NLHE is probably his worst game
-
|
|