|
-
סטרייט
09/10/2010 19:10
Staking
הרבה שחקנים בפורומים שונים מציעים את עצם כספונסרים לשחקנים אחרים או לחלופין יש לא מעט שחקנים שבמבקשים מימון להשתתף בטורנירים מסוימים.
אפשר לנסות ליישם את הרעיון בפורום כאשר השחקן שמבקש כסף יצטרך להראות כי הוא שחקן שהשקעה בו תיהיה דבר שהוא "+ev" אפשר להראות גרפים וכדומה.
-
-
-
סטרייט
09/10/2010 23:48
אני בעד אשכול כזה / פורום חדש בנושא.
אני מוכן לתת סטאק ולאמן שחקנים אם יש להם ROI מספיק טוב.
נערך לאחרונה על ידי DontMyJ; 09/10/2010 ב 23:57.
-
-
10/10/2010 01:28
במקור פורסם על ידי DontBluffMyJ
אני בעד אשכול כזה / פורום חדש בנושא.
אני מוכן לתת סטאק ולאמן שחקנים אם יש להם ROI מספיק טוב.
תקן אותי אם אני טועה,
אני לא רוצה להיות חמור קופץ בראש,זו שאלה אמיתית לגמרי.
אתה יודע על שחקנים מרווחים משמעותית בטורנירים במדינתנו הקטנה
שבאמת ילכו על סטייקינג? הכוונה היא כמובן,איזו סיבה יש על סטייקינג אם לא מדובר על טורניר לייב גדול
הרוב המוחלט פה הוא שחקן של סטייקינג עד 50$ MTT \ S&G,שוב אני רק שואל בשביל להשכיל
-
-
סטרייט
10/10/2010 01:53
לשחק תחת סטאק של מגבה יש הרבה יתרונות וחסרונות, היתרון הכי בולט הוא שאתה לא צריך לדאוג לואריאנס כי אתה לא משחק על כסף שהוא שלך. לשחק תחת סטאקד גם פותח דלתות לשחק בסכומים שלא יכלת להרשות לעצמך עם רול משלך. לשחק עם סטאק של מישהו אחר יכול להיות מאוד EV לשחקנים מתחילים כי הם עדיין לומדים את המשחק אז כשהם נכנסים לרצף של הפסדים הסטאקר שלהם בדרך כלל עוזר להם ומסביר לו איפה הם טועים.
החסרון העיקרי של לשחק סטאקד הוא שאתה מתחלק בזכיות שלך עם המגבה, בדרך כלל החלוקה היא 50/50. כך שלמשל אם עשית פינל טאבל בטורניר מסוים וזכית ב2K$, למעשה עשית רק חצי מזה, כי החצי השני נשלח למגבה.
סטאקינג יכול להיות בכל המשחקים ובכל הסכומים, אפילו קווין סאול (BeL0WaB0Ve בסטרס) עדיין משחק סטאקד אחרי שיש לו מעל 2 מליון דולר זכיות באונליין ועוד כ4 מליון דולר זכיות בלייב. גם האחים מזרחי שיחקו תחת סטאק של פטריק אנטוניוס בWSOP האחרון והגיעו למספר פינל טאבלים.
נערך לאחרונה על ידי DontMyJ; 10/10/2010 ב 02:29.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לDontMyJ על ההודעה המועילה:
BarMenham (10/10/2010), fishermans (10/10/2010)
-
10/10/2010 01:55
לשחק מתחת לסטאק של מישהו יש הרבה יתרונות וחסרונות, היתרון הכי בולט הוא שאתה לא צריך לדאוג לואריאנס כי אתה לא משחק על כסף שהוא שלך. לשחק מתחת לסטאק גם פותח דלתות לשחק בסכומים שלא יכלת להרשות לעצמך עם רול משלך. לשחק עם סטאק של מישהו אחר יכול להיות מאוד EV לשחקנים מתחילים כי הם עדיין לומדים את המשחק אז כשהם נכנסים לרצף של הפסדים הסטאקר שלהם בדרך כלל עוזר להם ומסביר לו איפה הוא טועה.
סטאקינג יכול להיות בכל המשחקים ובכל הסכומים, אפילו קווין סאול (BeL0WaB0Ve) עדיין משחק סטאקד אחרי שיש לו מעל 2 מליון דולר זכיות באונליין ועוד כ4 מליון דולר זכיות בלייב.
תודה ענקית
-
-
סטרייט פלאש
10/10/2010 02:23
גם האחים מזרחי שיחקו תחת סטאק של פטריק אנטוניוס בWSOP האחרון והגיעו למספר פינל טאבלים.
כל הארבעה?
בכל מקרה פטריק יצא מורווח יפה אז עם הזכיות של הגריינדר ולך תדע כמה הוא יביא בפיינל של המיין.
לגבי הסטקינג - יש מצב שאני אהיה מעוניין, הנה הגרף MTT שלי:
-
-
10/10/2010 02:35
במקור פורסם על ידי shaistar
כל הארבעה?
בכל מקרה פטריק יצא מורווח יפה אז עם הזכיות של הגריינדר ולך תדע כמה הוא יביא בפיינל של המיין.
לגבי הסטקינג - יש מצב שאני אהיה מעוניין, הנה הגרף MTT שלי:

+1 על הגרף,מרשים.
-
-
סטרייט
10/10/2010 02:50
גראף נחמד shaistar, אם אתה רציני שלח לי הודעה בפרטי.
-
-
סטרייט
10/10/2010 13:43
פתחתי את השרשור מסיבה .
גם אני אשמח לסטאקינג,עד היום שיחקתי הרבה SNG נמוכים 3.40 וכאלה והצטיינתי בהם בכל זאת יש חסם מנטלי בשביל לעלות לרמה של 5.5/11 וכאלה
אשמח להגיע להסדר עם מישהו שיעזור ויתן תמיכה קטנה,אני מעריך שאני ארוויח אני פשוט רוצה להקטין את הvariance
-
|
|