שלום לכולם אשמח שתעזרו לי ליצור קשר עם שחקן בשם mountainri$e אני מאוד רוצה שהוא יעזור לי במשחק אונליין ורוצה לקחת ממנו שיעורים במידה והוא מלמד בכלל.
תודה לכם
שלום לכולם אשמח שתעזרו לי ליצור קשר עם שחקן בשם mountainri$e אני מאוד רוצה שהוא יעזור לי במשחק אונליין ורוצה לקחת ממנו שיעורים במידה והוא מלמד בכלל.
תודה לכם
הוא בפראג לעוד שבועיים, אם תרצה ליצור איתו קשר, דבר איתי בפרטי בעוד שבועיים
שחקן מספר 1?
ראיתי אותו ב215 טורבו פיינל טייבל 9 שחקנים אחרונים, יושב עם 40 ומשהו ביג בליינדס דוחף מהutg אול אין עם עשר נסיך אוף.
שניים שילמו, אחד קינגים ואחד אס דמה, קיצר הוא עף.. לא רוצה לשון הרע - אבל לא מהלך של שחקן ענק..
שחקן מספר 1?
ראיתי אותו ב215 טורבו פיינל טייבל 9 שחקנים אחרונים, יושב עם 40 ומשהו ביג בליינדס דוחף מהutg אול אין עם עשר נסיך אוף.
שניים שילמו, אחד קינגים ואחד אס דמה, קיצר הוא עף.. לא רוצה לשון הרע - אבל לא מהלך של שחקן ענק..
יד אחת לא הופכת שחקן לשחקן גרוע ,לכל אחד יש ידיים פחות טובות או שעשה שגיאה בצורת משחק ושיחק לא נכון
תהאמת אין בכללי שחקן מספר אחד כי אין שחקן אחד שמנצח את כל הטורנירים כל פעם שחקנים אחרים לוקחים,אישית לא מכיר תבן אדם אבל בטוח שהוא התכוון לאחד מהשחקנים היותר טובים שהוא ראה.
טעויות תמיד עושים ותמיד יש מה ללמוד המשחק הזה שאין לו סוף כנראה.
אמרתי את דעתי בלי לפגוע פה באף אחד זו דעתי ראיתי אותו לא מעט בטורנירים גדולים והוא שחקן גדול ויש הרבה מה ללמוד ממנו להרבה אנשים שרוצים להגיע לרמה גבוה.
והתוצאות שלו מדברות בעד עצמן.