|
-
פלאש
17/04/2016 02:36
@roee17 אתה חזק בהסתכלויות נשמה. תהיה ענייני. אנחנו לא מכירים. יש לי מזל משמיים כנראה ב"ה .לכן פעם האחרונה והראשונה שהבאתי כסף מהבית לפוקר הייתה לפני 15 שנה בKINGSOLOMON (אולי שיחקת בארגז חול בזמנו) ואולי היית כבר במילואים זה באמת לא משנה. אם לא הייתי רווחי בסטארס הייתי מוצא תחביב אחר,למרות שגם להפסיד מדי פעם זה חלק מהמשחק. זה מה שיגרום לנו לרצות ללמוד ולהשתפר. הפוסט הזה נטו בשביל זה. השיתוף שלי נועד לי ולחברי הפורום (למרות שלהרבה זה הרמה להנחתה וחבל) שבאמת יש להם מה לתרום.אז אם באמת יש לך מה לתרום בפוסט אתה מוזמן .
@fifo ה 3$ האחרונים בחשבון ממחיש את הדקה ה90 בכיף הייתי קונה עוד 100 וממשיך לצנס . בינתיים קשה לי להאמין שאלפי דולרים צריכים לשבת בחשבון שם בסטארס. אולי גם זה ישתנה עם הגדלת הבאי אין. הייתי מפרסם פה תמונה של הגרף אבל חבל יש אחד בראש הפורום תציצו. קיבלתי את ה"בחזרה" 
בכלל לכל חברי הפורום-לפרגן לא עולה כסף. למצוא מה פסול זה קל. להביע את הפסול מעיד על חוסר שביעות רצון בעצמנו. הלוואי ונשפיע פה רק טוב.
-
המשתמשים הבאים מודים ל dardasaba על התגובה המועילה:
-
-
17/04/2016 07:22
דרדסבא אני בעדך,
אבל שאנשים טובים באים ונותנים לך עצות שנכתבו בדולרים, אני מצפה מאחד ששואף להתפתח, לנסות להפנים במקום לחשוב שתוקפים אותו.
אתה רוצה לשחק טורנירים של 33 דולר באי אין ממוצע ולהחזיק 200 דולר בחשבון?
"בכיף הייתי קונה עוד 100 וממשיך לצ'אנס" - לא המנטליות הנכונה. גם אל תהיה ריזולט אוריינטד על סשן ספציפי (זה לא אמור להשפיע עם התנהלות נכונה).
עצה שלי: עזוב אותך מהסשן הבא. קח מאמן או שתתאמן בעצמך (icmizer, flopzilla, runitonce, twitch poker etc...). תעבור על סשן שהיה לך וכל טורניר וככה תשתפר.
כל השאר זה חלומות וצ'ינוסים.
-
3 המשתמשים הבאים הודו לSuperLoseday על ההודעה המועילה:
dardasaba (17/04/2016), krivedka (17/04/2016), roee17 (17/04/2016)
|
|